Октомврийчето расте в нас,а ние мислим си го всеки час (Тема-3) 2021г.

• 27 969
  • 715
  •   1
Отговори
# 555
Малко ли стрес берем, че и с кантар да се занимавате Joy Sunglasses

# 556
Първото раждане ,седмица след термина,и всякакви проби да родя нормално,родих секцио ,мн бях добре ,на 5 ден излязох , а детето 4.300 ,та добре ,че не тръгна нормално. Килограми в началото 80 ,сега в 11 седмица не са мърдали. Аз имам проблем мъчи ме страшно главоболие ,като мигрена само от едната страна,пих парацетамол успокоява ме за малко,някоя мама случвало ли се е ,мерих кръвно няма ,пия по 1 кафе сутрин ,мисля да не е дефицит на магнезий ли нз вече.

# 557
Хахха, точно!
Аз тази седмица съм в отпуск заради затворените градини и се надявах да е хубаво времето и с малката да ходим, но сега виждам, че вън вали сняг и дъжд. Луда работа! Цял ден пак ще сме вкъщи и ми отиде разходката, но следобяд ще направя малко йога.

# 558
Аз пък днес съм детегледачка,на едни наши приятели на детето което е на 6, нямат детска,майка и е на работа и понеже майка и знае,че съм бременна я заведе да я прегледат (здрава е) и ми я остави много иска да ходим да се оързаля,но за жалост тя адски много яде много е дебела и няма как да я дърпам а и недай си боже да падне в тоя сняг(срещу нас има пързалка един хълм),ама Тя се пуска и иска някой да я дърпа... 😂😂😂😂😂

# 559
Момичета, и аз съм с главоболие вече втори ден. Все едно някой ми кове пирони във веждите, вчера и двете, днес само от ляво. На всичко отгоре докато си измия зъбите щях да по върна два пъти и пак започнаха болките в стомаха. Добре че поне не съм на работе, че щеше да е още по-гадно.

# 560
Bubamara  и аз преди няколко дни имах направо мигренозни болки и взех парацетамол. Точно в ляво и даже имах бяло петно пред погледа

# 561
  • София/Севлиево
И аз имах болки няколко дни поред,но в дясно.Проблемът е,че ме удря и в очите и е много неприятно.Ходила съм на лекар-очен и невролог, и казаха че нищо притеснително няма.Като пия парацетамол и дремна за около час минава,но си е гадно.Последната такава криза получих един ден преди пункцията.Сега не знам защо стана тъй...А може и синузита ми да се е възпалил,че и синусите ме болят и са доста запушени...

# 562
За възпалени синуси възглавница с морска сол я затоплям и си я слагам на челото моя мъж много атрада от синузит и ... Плюс стеримар

# 563
  • омъжена
Добро утро. Аз се мерих незнам точно колко бях в началото,май от 57сега съм +7 и аз в началото имах апетит и вече към 5г.с като почна яко ама ако да ми се гади спях така да качвам и сега ми минава гаденето та пак апетитно си идва с пълна скорост и незнам. После ще го мисля . Да вкъщи си тренирам и аз всеки ден даже и кофички правих 😄😄😄 това включваше тренировката,гледам клипчета. После се чувствам много добре тонус ,енергия мажа се с кокосово масло и почват гимнастиката много яко е.

# 564
А има ли други, които спят по 11 часа на денонощие? Аз съм почти с режима на едногодишното ми Joy Joy

# 565
  • София/Севлиево
Аз сигурно и повече спя.Вечер заспивам към 22 сутрин до 6-7(преди спях до 8-8 и нещо).Понеже по цял ден лежа и съм с доста големи дози прогестерон си подремвам няколко пъти като по обяд между 2 и 4 спя напълно непробудно около 90 минути(колкото е пълната фаза на съня).И все ми е отпаднало,но нормално от толкова лежене.Дано скоро времето се оправи и ми позволят леки разходки.

# 566
Хахха, точно!
Аз тази седмица съм в отпуск заради затворените градини и се надявах да е хубаво времето и с малката да ходим, но сега виждам, че вън вали сняг и дъжд. Луда работа! Цял ден пак ще сме вкъщи и ми отиде разходката, но следобяд ще направя малко йога.
И аз като теб си го представях една приятна почивка с детето, парк, разходка....и бам вали 😀 Иначе аз сега покрай затварянето реших направо да си взема целия годишен отпуск и след това излизам в болничен. Малко от днес за утре се получи, но времената са толкова динамични, че не мога да се ангажирам дали и кога ще се върна.

# 567
Какви 11 часа аз спя по повече😂
Да се чуди човек как упеявам и да работя и да ходя по 5 км на ден.Но слава богу аз работя от вкъщи и при вяска удобна възможност се мятам на възглавницата 😁

# 568
Аз си пуснах втората година майчинство и съм вкъщи. Но то с детето не е като без дете, хаха. Предния път си работих до тези там 40 дни преди раждане. А по време на тези 40 дни изтрясках от скука. Сега хич не ми е скучно. Важното, че нямам някакви неприятни симптоми, а с динамика всякаква се свиква.

# 569
Килограмите ми са проблем на мен. Имам си 25+ от предната бременност и от   последната една година. Бях ги смъкнала на половина ама с тези карантини... Сега доктора ми забрани до 5м да качвам, после вече било наложително. Не съм се теглила от 2 седмици, че ме е страх какво ще видя. С това гадене налитам все на каквото не трябва. Изобщо не се чувствам добре в кожата си. Тъкмо започнах да тренирам и да спазвам някакъв режим и след 20 дена разбрах, че съм бременна и това явно беше пречината защо не съм свалила и грам за тези дни. До преди да ме хване гаденето се хранех здравословно. За спането все ми се спи и съм уморена, ама няма как с това гадене и виене на свят. Обаче нямам възможност да спя, защото бъдещата кака 2,6г изобщо не спи. Тя беше много ревливо бебе, така се надявам второто да не е така. Тя все още не спи, а и е злояда. Заради това най-вече ми беше стрес като разбрах, че съм бременна, но пък да ми е жива и здрава, будно дете е.
Имам колело вкъщи и ми се иска да го карам, обаче си спомням, че бяхте казали, че не е ок? Мисля след 12 седмица да започна и аз упражнения за бременни. Само да се оправи времето и съм се наканила да правим разходки.

Общи условия

Активация на акаунт