Октомврийчето расте в нас,а ние мислим си го всеки час (Тема-3) 2021г.

• 27 952
  • 715
  •   1
Отговори
# 615
Да, всяко положение с работа и работодател е различно. Има и некоректни за съжаление...

Моите гърди милите няма бял ден да видят. Голямото още си суче сутрин и вечер..

# 616
Мен гърдите от 2 дни вече не ме болят така както преди. Не съм повръщала 2-3 дни, само понякога ми се гади, но вече съм 12г.с и може би симптомите вече отшумяват🥳.  Мен ме боли корема като се ядосвам, пия но-шпа и лягам докато отпусне.
За работата- работи ми се, но при мен няма как, завеждащ отделението още като разбере,  че съм бременна ще ме накара да излезна в отпуск

# 617
  • омъжена
Да благодаря  ви. И личната и звънна и ми каза ,че има плацента оформена и ,че е абсолютно нормално та доста ме поуспокои.

# 618
Пак много сте изписали. Ще ви дочета след поста. 😋
Хариомче аз бях с никнещия мъдрец. Нищо не ми правиха. Само антибиотик. Ама нямаше и какво да се направи, той дори не се беше показал, а само със съмнение за никнене към костта и очевидно възпаление. Реално лекувахме възпалението. Не знам какъв е случая с теб.
Относно работата и болнични. Аз исках да изляза възможно най-рано. АГ, при която ходя на частно ме посъветва или да видя от личния или да ме прати в болницата 3 дни, нямах вариант да е фиктивно. Поне до записването за ЖК. Взех от личния, сега на 31ви съм на ЖК и се надявам да нямам проблем с взимането на болничен, че вече 1 месец съм вкъщи.

# 619
Аз също взех болнични веднага, бях в болница 3 дни. Не беше толкова зле. В стаята бяхме 2 и съответно и двете тествани, така че си стояхме без маски. Слагахме ги само като влезе друг човек.

# 620
Мисля, че няма как без влизане в болница, дали реално или фиктивно за такъв дълъг период на болнични, все пак някак трябва да е оправдан.
На първия ми преглед бях при лекарка в частен кабинет и тя ми каза, че няма как да ми дава от толкова рано болнични, особено 30-дневни.
Сега лекаря, който ме следи си работи в болница и няма проблем. След няколко дни трябва да получа болничния на хартия, не знам каква диагноза пишат. Аз лично за щастие нямам някакъв проблем, освен неразположенията / не, че са малко не си представям в това състояние да седя по 8 часа на крак и да обслужвам и консултирам хора в аптеката адекватно/ , но заради контактите ми с болни на работа, лекарят сам каза, че е прекалено рисково.
Честно казано все още не ми е доскучало, аз и доста време си поспивам, гледам сериали и така, но може би като ми "светне" няма да ме свърта вече 😁

# 621
Момичета, през колко време ходите на преглед при доктора, който ви води бременността по здравна каса?

# 622
Аз  бях на 17 на преглед и ме вика отново чак на 15,струва ми се многооо време

# 623
Момичета, през колко време ходите на преглед при доктора, който ви води бременността по здравна каса?
Днес се записах и направихме БХС. Следващия ми преглед е на 26 април, като се разбрахме само да мина за болничен, ако отворят заведенията.

# 624
Аз съм при един доктор, следящият ме, работи и по ЗК. Последно бях на 11 март, следващият ми час е за 15.04, когато ще ми е и ФМ и БХС. И на мен ми се вижда страшно много и не знам как ще издържа, но не искам да ходя и при други лекари...да вземат да ме объркат нещо 😏

# 625
Предния път от 3тия месец излязох в болничен, като не съм имала никакъв престой в болница, но знам, че след това доста бяха позатегнали ситуацията с тези болнични, защото доста мои познати твърдяха, че и тях искат да ги приемат фиктивни. Ще видим този път как ще е.
Аз да се похваля, днес бях на БХС, кръвните резултати ще са готови след няколко дни, видяхме бебечето, отговаря на 12+1,всичкп изглежда нормално 😁
На ЖК и моя лекар ме вика горе долу на месец, освен, ако разбира се нямам проблем, който да наложи да ида по-рано.

# 626
  • омъжена
Предния път от 3тия месец излязох в болничен, като не съм имала никакъв престой в болница, но знам, че след това доста бяха позатегнали ситуацията с тези болнични, защото доста мои познати твърдяха, че и тях искат да ги приемат фиктивни. Ще видим този път как ще е.
Аз да се похваля, днес бях на БХС, кръвните резултати ще са готови след няколко дни, видяхме бебечето, отговаря на 12+1,всичкп изглежда нормално 😁
На ЖК и моя лекар ме вика горе долу на месец, освен, ако разбира се нямам проблем, който да наложи да ида по-рано.
какъв пол е бебока? Браво че всичко е. Ок.
Аз съм на фиктивен договор но заради такива като мен са затегнали и стажа и много работи. Но нямам вина мен октомври края ме освободиха заради епидемичната обстановка тамън пак почваше и после да си намеря работа никой не се обаждаше на обявите не ми се беше случвало. И така стоях си вкъщи то и карантина и разбрах януари че съм бременна. А иначе от рано дават болнични ако лекаря работи с НЗОК явно незнам.

# 627
Съншайн, не се видя пола. Всички това ме питат, а аз този път сякаш не бързам да научавам, нищо, че имам предпочитания😄 И аз съм на фиктивен, още не съм пуснала болничен, ще пусна след няколко месеца, че не ми се иска да е веднага. Иначе лекаря сам ме пита на предния преглед дали ми трябва.
Ох аз не знам кога ще приключа с гаденето и повръщането, днес си повърнах обяда, сега мисля, че и вечерята ще замине. Просто ужас..

# 628
И аз бях на преглед 12ти и ме вика на 14 април чак, но на 9 април мисля да отида на бхс+фетална

# 629
Съншайн и аз постоянно се притеснявам един ден ако нямам симптоми умирам от страх дали всичко с бебчо е наред .. неможеш на 100% да се отпуснеш аз вече съм в 9г.с + 3 д

Общи условия

Активация на акаунт