Октомврийчето расте в нас,а ние мислим си го всеки час (Тема-3) 2021г.

• 28 105
  • 715
  •   1
Отговори
# 150
Привет от мен!
Не съм се включвала тези дни, но не спирам да ви чета.
Аз вече съм без оток на зъба. Имам прием на още няколко АБ и се надявам това да свърши работа до октомври 😅
Утре съм на преглед, вече нямам търпение да видя бебчо и дали всичко е ок 🙏🏼
Моята кожа попринцип е склонна към пъпки, но сега е на моменти. Веднъж е супер изчистена, след 5 дни е много пъпчасала. По този повод вчера и днес си правих процедури, маски за лице и сега чувствам кожата си супер 🤗
Започнах да правя и леки упражнения за бременни, рязтягане и малко йога. Мисля, че ми се отразява супееер 🤗
Започнах да си мажа и коремчето против стрии, адски много ме е страх. (палмърс ли беше марката+кокосово масло)
Междудругото момичета ползвате ли нещо против целулит? Някакво мнение за продукт, процедури? Аз летата ходих на антицелулитни масажи, използвах и загряващи гелове. Поскриваше се доста за летните месеци, ама сега... дайте съвет! 😭
А относно косата нямам промяна, тя и без това расте бързо, а сега вече със скоростта на светлината. Декември я подстригах за последно (от кръста до рамото) и сега вече е почти цяла педя пораснала 🤣 Сега чуденката ми е да отида са си матирам русото или са се боядисам директно кафеникава и да разнообразя. 🤔

# 151
Да ви кажа, аз понеже имам момче и момиче, като бях бременна със сина ми косата и кожата ми бяха супер. Като цяло си изглежда добре. Нооо, като бях бременна с дъщеря ми бях ужас, гигант, растях настрани и не изглежда добре. Нали казват, че момичето ти взима красотата 😉 Сега кожата ми изглежда добре и косата не капе, а и се подувам напред, миналия път във втория месец имах паласки, та имам предчувствие, че ще е момче 😊 Живи и здрави да са ни, ние после пак ще сме си хубави ❤️

# 152
Здравейте, момичетаааа!

Най - после реших и аз да се запиша. Следя всичко още от първите мнения в тема 1 🤭 На 25г съм, това ми е първа бременност с термин 10.10.2021. Днес мина 3тия ми преглед, бебето отговаря на 10+2 (два дни разлика с приложението).
Записах си час за БХС на 01.04.2021 в клиника Оскар при д-р Богданова.

Относно симптомите, ден с ден няма. Повръщането не е ежедневие, но има дни в които повръщам по 2,3 пъти (сутрин, вечер, по всяко време, но ми се струва, че започва да отшумява и все по - рядко ми се случва )😃
За болките в корема, съвсем в началото имах такива приличащи на предменструални, сега също се появяват, но не често. Моята АГ каза, че е нормално, от разтягането на матката и да пия но шпа.
Иии има моменти, когато много ми се спи.

Леко бременеене на всички!!! 🤩

# 153
bubamara това с “взимането на красотата” и аз го знам. Даже все се шегувам, че ще имам момиче, защото се чувствам много погрозняла. Но аз и на това се надявам 😍 е, разбира се, че ако е момче няма да го върна, я. 🤪

victoria добре дошла! 😜 леко бременеене!

# 154
Аз също цялата съм се изринала. Усещам се ужасно общо взето - дебела, пъпчасала, космясала и грозна. Косата поне не ми капе засега, че с предната бременност беше ад 🙄

# 155

А относно косата нямам промяна, тя и без това расте бързо, а сега вече със скоростта на светлината. Декември я подстригах за последно (от кръста до рамото) и сега вече е почти цяла педя пораснала 🤣 Сега чуденката ми е да отида са си матирам русото или са се боядисам директно кафеникава и да разнообразя. 🤔
И аз съм с така косата, но не съм чисто руса, с балеаж съм, вече доста израснал косата ми, чудя се дали да го изкарвам пак в корените или да се правя и аз кафяво 😁
Айде ще видим дали това за пола и красотата ще се окаже вярно, че и аз се надявам второто да е момиче😄

# 156
Бубамара, бръсненето ще ги сгъсти и удебели косъма и ще те върне назад с процедурите. Отделно после ще те боли при колата.. ти си знаеш де, това е инфо от моята козметичка, че бръсненето възпрепядства напредъка.

# 157
Благодаря, аз така или иначе имам час за кола за другата седмица. Но докато правих процедурите ми казваше само да ги бръсна и според нея скубането влошавало ефекта, но те са 1000 вида епилация, така че може и да има значение апарата. Ще изкарам още 1 година на кола и после ще се довърша 😂

# 158
Здравейте,
моя втори преглед мина днес, бебчо отговаря на 7+6,чух пулс и вече съм по-спокойна.Вика ме на 31ви, за да ме запише на ЖК, макар че на мене ми се струва малко рано, но явно всеки лекар си преценява.

Относно темата ви на разговор...косата ми е УЖАСНА.Суха и капеща, не знам какво да я правя, прилича на слама.Лицето засега ми е добре, не съм сменяла козметиката, нямам намерение и да я сменям.Против стрии се мажа с едно масло на Wooden Spoon, което не е специално против стрии, но го използвах и преди това и ми хидратира кожата много добре.
Иначе откъм симптоми съм си същата,гади ми се,повръща ми се и ми се спи... нямам сили за нищо,след работа директно се прибирам и си лягам.Месо не мога и да подуша, страшно много ми се гади от него, а преди не сядах да вечерям без него Disappointed . Карам го на кисело мляко и обикновени бисквитки..

# 159
Леле дами така като ви чета с тези симпоми на гадене и повръщане, направо ме прихващя страх че на мен нищо ми няма и почвам да се чудя дали всичко е ок..ох ще се побъркам 🤣аз ли съм единствената безсимптомна

# 160
  • София
Ух, отдавна не съм писала, но ме мързи да дишам, какво остава да пиша. 😄

И аз този път яко се изпъпчих. 😬 С предната бременност направо "сияех". Лицето ми се изчисти, косата ми почти не падаше, космите ми също растяха супер бавно. Родих момиче, та не вярвам на това, че "крадяли красота". 😃
Но сега се чувствам като трол - с пъпки, подута.. Абе, ужас. 😬

В четвъртък съм на преглед и вече се надявам да чуя сърчице. Ужасно нетърпелива съм с тази бременност. 😃

След прегледа, ако всичко е наред, и аз смятам да звъня в Шейново за час за БХС. Искам да е конкретно при една лекарка, та ще си разровя записките от предната бременност дали имам направо нейния телефон. 🤔

По повод симптомите - сгажда ми се от някои миризми малко, но дотам. Ама пък ми е ужасно уморено постоянно. Сигурно ММ вече си мисли, че симулирам. 😬

Sunshine, с предната бременност нямах абсолютно никакви симптоми. Само ми се спеше постоянно, но мина много бързо тоя период. Радвай се. 😃

# 161
Съншайн,радвай се при мен се разредиха гърдите не ме болят толкова,повръщам само по веднъж на ден (вечер) е днес и на обяд де,инапе ми се спи 😂

# 162
Monika и аз съм с балеаж, ама не ми се иска сега бременна още повече да я увреждам с това русо, но пък се и харесвам, така че ще го преценя 🤪
Да, нямам търпение да разбера и аз пола, многоооо се вълнувам, но има доста време и през това време ще си грознеем и бременеем 🤣

Sunshine аз също нямам никакви симптоми, често забравям, че съм бременна. Просто неразположение - 0 😳 единствено имам подути гърди и придърпване на целия корем, това е.

А, по повод фотоепилирането. Аз спрях са използвам фотоепилатора още при започване на опитите.

П.С. Момичета, щях да ви питам. Чайчетата позволени ли са? Чета много противоречиви мнения, а аз от време на време си пия чай. Не че обичам, ама заменям кафето по този начин.

# 163
Ох и аз какво ли не четох за чайовете. Замени сутрешното кафе с чай и сега си свикнах с него и си го търся. Правя си мента или лайка. 1 чаша на ден не вярвам, че би навредила

# 164
  • au bout du monde
Вече започвам да искам момче Joy
Със сина ми бях една стройна хубавица, а сега се чувствам като грозен хипопотам😩

Общи условия

Активация на акаунт