МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 52

• 72 724
  • 795
  •   1
Отговори
# 270
Не съм поръчвала след 01.07, но мисля, че няма промяна. На сайта им стои информацията, че пратките се изпращат с предварително платено ДДС и ние не дължим нищо. Сега единствено отпадна границата от 30 лв, за която не се плащаше ДДС, но щом още от януари те предплащат ДДС-то, предполагам, че от тогава са регистрирани като IOSS. Ако все пак се притесняваш, им пиши, отговарят бързо.

# 271
Супер! Мерси! Поръчах! А от Fenty официалния сайт дали знаете как стоят нещата?

# 272
Здравейте
имам мейл от Дъглас за рожд.ден .Но нито през телефона ,нито през компютъра мога да отворя снимките.
Предполагам или се надявам да ми изпратят код.Имате ли идеи как да ги отворя?

# 273
Здравейте! Налични са продуктите на Milk MakeUp в Sephora в София? Търся руж под формата на стик.

# 274
Да, в мол Парадайс имат гондола с целия асортимент на марката. Имат и комплект с най-купуваните им продукти в мини размер (в оранжев несесер).

# 275
  • гр. София
Момичета, как са лаковете за нокти на Douglas? Интересуват ме най-вече Glow и Pastel сериите.

# 276
Момичета, как са лаковете за нокти на Douglas? Интересуват ме най-вече Glow и Pastel сериите.
За трети път си купувам от лаковете от гел серията им и съм много доволна. Педикюрът ми издържа почти цялата почивка без да мръдне. Препоръчвам!

# 277
Здравейте, знаете ли дали mini xenon палитрата на Natasha Denona се намира в Сефора или ако не, дали ще я заредят?

# 278
Съвсем прилични. И аз ги ползвам.

# 279
Дали може да ми кажете кои бяха момичетата, които продаваха оригинална козметика в олх? Може и на лично.

# 280
Не са една или две дамите, например аз също продавам от време на време по нещо, но тези, които се занимават с това, от които съм купувала и съм доволна са Цветелина (Пловдив), името на фирмата е Beauty Gallant- Original Cosmetics и Светла Симеонова, като обаче при нея няколко дами се оплакаха, че са купували и продукти с изтекъл срок. С Цветелина никога не съм имала проблем.

# 281
Не знам за вас, но на мен вече ми е есенно, което значи, че отново  се поражда манията за пазаруване на козметика. И понеже Шанел заредиха колекцията си от няколко дни чакам да пуснат отново в продажба моливите им за очи, които страшно много ми допаднаха. Този вечер тъкмо ги пуснаха и бройките ми се изплъзнаха под носа. Sad

Някаква идея през какъв период зареждат артикули в сайта?

# 282
И аз чакам Шанел есенната колекция. Искам каки сенките и молива.
Напазарувах от есенната на Диор палитра, лак и руж и съм готова за есенните визии.
Къде е заредена есенната на Шанел?

# 283
Дааа, и аз на тях съм им хвърлила око, но явно към молива има голям интерес. Ако се забавят още, може и ружът, и едно от червилата да забърша.

Пробва ли палитрите на Диор? Доволна ли си?

# 284
Не, не съм. Чакам ружа днес, за да снимам. А и нещо съм хремава и не ми е до грим.

Общи условия

Активация на акаунт