МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 52

• 72 699
  • 795
  •   1
Отговори
# 330
Много ми допадна Cicapair на  Dr.Jart, кожата ми е чуствителна с тенденция към зачервяване. Допълних липсващите продукти от серията.
Любима серия! Любима! Похвали се какво си купи?

# 331
  • София
Много ми допадна Cicapair на  Dr.Jart, кожата ми е чуствителна с тенденция към зачервяване. Допълних липсващите продукти от серията.
Любима серия! Любима! Похвали се какво си купи?

Имах зеления, оцветен крем който е като СС, наглася с цвета на кожата при нанасяне, допълних с дневен и нощен крем. Чудех се и на серума, но го пропуснах.

# 332
И аз обожавам тази серия. Много добре ми влияе.

# 333
Обаче се поправи със серума при първа възможност, особено за зимата. ❤

# 334
Може ли да ми препоръчате пудра за фиксиране на коректора под очите?

# 335
  • Пловдив
Момичета, тази серия не ви ли мирише много силно? Имам кремът за коригиране на цвета, но ароматът ме убива, а не е като да нямам опит с аромати.

# 336
  • София
Обаче се поправи със серума при първа възможност, особено за зимата. ❤
Май утре ще мина да го взема, че в момента съм с един серум на Филорга, който не съм сигурна, че е моят Simple Smile

Момичета, тази серия не ви ли мирише много силно? Имам кремът за коригиране на цвета, но ароматът ме убива, а не е като да нямам опит с аромати.

Твоят да не е от старите? Моят не мирише(купен по Коледа), разликата е  в картонената кутия, моята имаше шарки. Старият, който още продават, нямаше.

Последна редакция: сб, 11 сеп 2021, 23:07 от nad_tab

# 337
Може ли да ми препоръчате пудра за фиксиране на коректора под очите?
By Terry
Поръчах и ПМГ, но още не е дошла...

Не, аз лично нямам проблем с ароматизирана козметика, но някои хора я усещат и ги дразни.

# 338
Моят не мирише гадно. Мирише на... корейска козметика- нещо като лимонтузуто на баба, ама не толкова гадно или силно...

Queen V, с каква кожа си? Кълна се в пудрата на ByTerry, но на много суха кожа или гънки под очи не е ок. Моите препоръки са PatMcGrath и Hourglass (за под очи само, ByTerry е жестока на лице и при мен). И ако е Pat McGrath- не я изпускайте. Моята е бялата и след едно нежно падане изглежда като нещо подчертано нелегално.

# 339
Благодаря за предложенията, но предпочитам да купя пудрата от физически магазин в София.

# 340
  • Пловдив
Nad_tab, моят е купуван преди година и половина. Досега съм ползвала крема в зимния период с цел неутрализиране на зачервяванията и ми харесва като ефект. Ароматът ми напомня на Виетнамското чудо, но не чак толкова силен. Като го сложа на лицето обаче ми предизвиква главоболие. Ще го изразходвам тази зима, добре че купих малка опаковка (най-вероятно е старият вариант) .

# 341
  • София
Колко пари са моливите в магазините на MAC? Кумих се в Нотино и точно този, който харесах, свърши.

# 342
  • София
Виж в сайта на Delirium Exclusive, те предлагат МАС.

# 343
  • София
Да, там са 34, в Нотино са 27, но ако са близо до 34, си струва на място да се отиде.

# 344
Днес минах през Дъглас и си купих разни неща. Не нях забелязала че казват "Мадам" на клиентките. Малко се стъписах в първия момент. Бяха много любезни. За Мол България става въпрос. Дадоха ми пликче без дръжки, не бях виждала такива до сега. Хартиени като джобче.

Общи условия

Активация на акаунт