МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 52

• 72 517
  • 795
  •   1
Отговори
# 465
# 466
Norvina е на 50% намаление в ЛФ. Има и други интересни неща.

# 467
Urban Decay са на 50% в Дъглас.

# 468
[/quo

Вече всичко е обрано....

# 469
Случайно да знаете дали намаленията на Pretty shop важат за Шанел и Диор? Не мога да разбера защо не предлагат марките в онлайн магазина си, всеки път ми се налага да ходя на място.

# 470
  • София
Аз звънях по телефона и ми казаха, че намаление в магазина няма, само онлайн. Ама ми казаха и че вече не мога да поръчвам до магазина, а в сайта си седи опцията, така че не знам колко е била компетентна жената с която разговарях.

# 471
Wild west палитрата дали си струва? Поръчах я, но се чудя дали да я отказвам...няма много положителни отзиви в нета.

# 472
  • Sofia
Момичета, извинете, че влетявам така...

Коректорът Tarte Shape Tape има ли къде в София да бъде видян на живо? Искам да тествам различните нюанси.

И още едно бързо въпросче – имате ли представа дали онлайн намаленията в немската Sephora ще продължат и утре?

# 473
Wild west палитрата дали си струва? Поръчах я, но се чудя дали да я отказвам...няма много положителни отзиви в нета.
Нямам представа, аз поръчах фдт и Ultraviolet, но не получих имейл за потвърждение.

# 474
Момичета къде мога да разгледам асортимента на БГ Сефора? Или няма как?... ( Освен сайта им разбира се...там няма много...)...мерси!

# 475
Няма как за съжаление.

# 476
А нещо чува ли се за създаване на сайт?

# 477
Те имат сайт, но там са само бестселърите. Доколкото са ми казвали консултантките, го подобряват и добавят нови продукти.
https://bg.sephora-catalog.com/

# 478
Знам за онлайн каталога, но се надявам да направят сайт, защото ще бъде далеч по-удобно.

# 479
  • София
Въпрос към пазаруващите от cultbeauty, отиват ли на митница?
Не знам към превозвач или директно до БГ да поръчам.

Общи условия

Активация на акаунт