МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 52

• 72 740
  • 795
  •   1
Отговори
# 375
Ествествено, че сa оригинaлни.

# 376
Мерси и аз такова усещане имах просто да попитам

# 377
Мерси и аз такова усещане имах просто да попитам
Усещане Simple Smile)) Това е сериозна търговска верига Simple Smile))

# 378
Простете невежеството ми не съм искала да кажа обратното. Благодаря ви.

# 379
  • Бургас
То там ако не са оригинални не знам къде.

# 380
  • някъде под слънцето...
Дами, нещата на МАС в deliriumexclusive оригинални ли са?
Намирам за 48 лв любимата си пудра Studio Fix Powder plus Foundation, която в МАС ми излиза 71 лв.

Да не и изтича срока, че е на промоция?
Мак отдавна ме загубиха  като клиент.
Но ако случайно отбово си купя нещо тяхно, то ще буде от техен магазин.Оредпочитам физически пред сайта.
Не познавам  обсъжданата верига , но ми е странно, че при наличие на физически магазин на МАК в България 
и  друг  магазин  продава техни прдукти.

# 381
Sl, магазините са на един собственик, доколкото знам. Делириум, Есте Лаудер, Мак.

# 382
  • София
Не, не е никак странно! По време на локдауна 2020г. единствено магазинът на MAC и Сефора, които по късно се сетиха да измайсторят една несполучлива (по мое мнение) онлайн страница, нямаше онлайн платформа и си седеше така затворен месеци със стоката вътре. После пуснаха ударно -40% за да разчистят наличностите.
Та Делирум пое тази им функция и предлага различни Mac неща на до -40% + че имат и безплатна доставка. Купувала съм и съм била доволна. Фен съм им!

# 383
Пудрата ми е 15 процента отстъпка. Това значи, ли че е заради срока на годност?

# 384
  • някъде под слънцето...
Въпреки това ми е странно.Странно ми е и че нямат онлайн магазин в България.
Харсвах ги и им бях фен до преди 15тина години.
Вече не влизам в магазините им.
Последно  преди месец в момент на умопомрапение  се излъгах да взема една спирала  с фибри, която ми пробваха в магазина, но у дома беше пълно разочарование и замина в коша, с което отписвам магазините им поне за няколко години напред Simple Smile .
При такова изобилие на продукти и марки не мисля да си го причинявам  отново.

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 12:34 от sl

# 385
Сигурно има и по-добри продукти. За мен лично, обаче тази пудра е незаменима и цвета NC25 ми пасва перфектно зимата, а лятото също, леко ми озарявя т зоната като хвана тен и стои още по-хубаво. Също много харесвам червило Blankety. Все хубави продукти.

Наистина се надявам като е намалена да не е застояла, защото ми се иска да ползвам пълния и срок и ако не е така предпочитам да я купя от редовен магазин на редовна цена.
Предполагам като я взимам ще и видя срока на годност преди да приема.

# 386
  • някъде под слънцето...
Важнито е на теб да ти харесва Heart

# 387
  • София
Ставам все по-голям фен на Делириум, но предпочитам да пазарувам онлайн. Обслужване, опаковане, бързина, всичко за мен е топ.
В Сефора съм попадала на ужасно обслужване. В мола ходя супер неглиже и ми се е случвало да ме гледат като потенциален крадец, а аз просто си се лутам и чудя какво да се купя. Последния път едната продавач-консултантка видя своя позната и реши да ме остави на касата с половин маркирани продукти и извика своя колежка, да да продължи. Тя не искаше да идва и така. Но това пак го отдавам на лошия външен вид, в който се появява в мола.

# 388
Не вярвам да е лош, то па човек да слага все ката от сватбата ли като иде там. Егати тъпото. И аз обичам да се лутам и гледам, то това е част от удоволствието.

Аз поръчах от делириум разни нещица и с нетърпение си ги чакам. Харесва ми сайта как е оформен и че има 2 мостри на Том Форд е едната златния Black orchid.

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 14:36 от Анонимен

# 389
И аз много харесвам сайта на Делириум - бързи са с изпращането и на телефона за контакти е една супер мила дама, аз съм й се обаждала около 4-5 пъти Laughing И в магазина в Сердика ходя, стига да съм в мола, влизам и хич не ми пука как съм облечена. Последния път заварих там една блогърка ли е каква, е , Галя някоя си, тя пазарува из магазина, а един с една камери подире й я снима... аз си гледах на спокойствие, че консултантката беше на касата с тази жена. Даже охраната настани детето ми на един щъркел и  му отвори от плота едно така нагоре и там имаше огледало - много яко Laughing и даже си пробвах сама червила на ръката, че заради ковид не знаех дали е разрешено, но казаха, че мога да си пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт