МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 52

• 72 764
  • 795
  •   1
Отговори
# 405
Притесних се че кожата ми е суха и студио фикс не е за мен. Иначе като сложа крем и леко носа ми лъсва около бузите и потупвам леко и става добре матирано. Общо взето я слагам супер оскъдно на носа и челото а на бузите едва едва. Страхотна е просто се чудя не е ли за мазна кожя или става и за нормални сухи?  В ю тюб четох сравнения с минералайз и предпочитат втората. Но пък аз фон дьо тен рядкж ползвам или ако ползвам е нещо леко като nivea cushion hyaluron с гъбата което е като бб крем почти.

# 406
Семейството на studio fix погрешно се смята за продукти за мазна кожа. С подходяща хидратация и база може да се ползва от всякакъв тип кожа. Минералайз за мен няма нищо общо със SF пудрата. Минералайз ще освежи и матира лицето и грима, но няма да придаде такъв цвят като SF.

# 407
  • Варна
Скрит текст:
/spoiler]

Новата голяма палитра на Huda

# 408
Здравейте, момичета! Исках да ви питам имате ли мнение за червилата от снимката? Как са като трайност и изсушават ли много устните? Благодаря предварително за отговорите.

# 409
Много са трайни при мен. Изсушават, както всички матови, нося балсам винаги под тях.

# 410
И при мен са ужасно трайни и сериозно матови. Под тях слагам МАК Преп§Прайм. Нанесени с родния си апликатор понякога дават твърде дебел слой, който ме дразни, та често ги слагам с пръст или с четка. Имам някакъв спомен, че имах и такова, но метализирано, което много бързо се озова в кофата. Моите са тези две, едни от малкото които са бетонни под маска, но определено формулата не ми е любима.

# 411
Ей тези двете малки върху мак липглос (прозрачен) са ми всичко есента. Разкошни!

# 412
Много ви благодаря, момичета! Аз винаги под червилото си слагам базата за устни на Дъглас и нямам проблем с изсушаването. В друга тема прочетох, че Анастасия не е много добра в палитрите. Засега имам само Ренесанса, но съм за запътила и към тази. Чувала съм, че много се разпрашват, надявам се поне да са пигментирани и трайни ( с добра база, разбира се). Бихте ли споделили за хубав скраб за устни, който да е в бурканче, а не като червило? В сайта на Сефора не успях да открия.

# 413
  • Стара Загора
На мен ми е любима и Ренесанса, и Norvinа. Роненето зависи от четките и как се взима. Ако искаш да кажеш че се праши и умишлено въртиш, няма как да няма. Но онова зверско разпрашване, което някои в youtube казват че има, си е чист hate. За мен е в рамките на нормалното.

# 414
Ей тези двете малки върху мак липглос (прозрачен) са ми всичко есента. Разкошни!
Наистина са квинтесенциалните есенни цветове, но бих предпочела да съм без маска и да сложа вместо тях МАС Маракеш или Чили. Но някой друг път...

# 415
Дами, това бебе на Наташа продава ли се в България - https://www.cultbeauty.co.uk/natasha-denona-baby-glam-palette/13190159.html

# 416
Най- добрите скрабове в бурканче за мен са на Lush. После Джефри.

# 417
Най- добрите скрабове в бурканче за мен са на Lush. После Джефри.
Мога ли да открия в Сефора или Дъглас?

# 418
Lush си имат магазини, единият е срещу Сефора в Парадайз. А Джефри има в Дъглас, също в Парадайз. За бюти зоун не знам.

# 419
Норвина палитрата на Анастасия ми е една от топ любимите палитри изобщо - страхотен пигмент, блендване, дълготрайност. Неслучайно палитрите на Анастасия са харесвани и топ продавани в цял свят. Ако не я биваше в палитрите, нямаше да са best seller.

Общи условия

Активация на акаунт