Прахосмукачка робот -21

• 72 620
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Много благодаря, беше ми полезно!

nananan, от марките, между които избираш аз имам Mi Robot Vacuum Mop.

Много добър робот за парите си и не само! Него го взех наскоро за втория ни етаж (3 стаи и голям коридор със стълбище в средата) , на първия съм Irobot 960 от 4ри години, преди това с др iROBOT. Бих казала че имам опит с роботите и моя съвет при избор освен добри отзиви, да гледаш и възможностите за закупуваане на всякаквите филтри/четки/ мопове и пр. за да ти служи дълго и вярно! Филтър на Xiaomi- 18лв (мисля за 2бр), допълнително може да си вземеш и мопове за еднократна употреба 30бр- около 23лв. Ако си с ламинат/паркет има подложка за робота, за да не мокри като приключи. Добри са му датчиците за височина, при мен е много рисково, но се справя успешно. За килимите, когато ползваш мопа, имаш възможност на картата в приложението да ги "изключиш" от площа за чистене.

Надявам се да съм била полезна!

Успех в избора!

# 361
Здравейте, братовчед ми си купи такова роботче
и наблюденията ни върху него не са добри, за сухо чистене горе долу става, но за моп голямо зацикляне и объркване и не иска да се прибере на станцията си мотае се по 30 мин за прибиране, сменихме мястото на станцията да видим дали ще  има подобрение.
Аз имам irobot combo и е перфектна няма никакви подобни проблеми.
Някой връщал ли е стока в техномикс? Купена е от  физически магазин не е онлайн или изобщо каква е политиката за връщане на марката ? Крайно недоволни сме от покупката, а не е като да нямаме опит с роботите.

# 362
Аз съм връщала стока няколко пъти в Технополис Бургас. Не знам дали във всички магазини е едно и също. Уредът трябва да няма следи от употреба, ако кажете, че продуктът има проблеми, ще ви пратят на сервиз. Трябва да се представят касов бон, гаранционна карта и фабричната опаковка. Два пъти съм връщала телевизори още на следващия ден, имаха проблеми, но ги приеха просто защото бяха закупени буквално преди часове. Веднъж върнах аспиратор месец и половина след покупката, неизползван. Не връщат пари, не връщат и ресто, трябва да се избере продукт на същата или по-висока стойност.

# 363
Лошото е че е използвана няколко пъти, но не искаме сервиз, а друга на същата стойност примерно, не знам в БГ дали това ще е възможно изобщо да се случи.

# 364
Лошото е че е използвана няколко пъти, но не искаме сервиз, а друга на същата стойност примерно, не знам в БГ дали това ще е възможно изобщо да се случи.
Най-вероятно ще я пратят на сервиз, но не пречи да опитате.

# 365
И аз съм с горепосочения робот, но съм много доволна. Никога не се е случвало да се лута. Сменях и мястото на станцията няколко пъти и се ориентира без проблем. В миенето също е супер.Но съм я закупила от Емаг.. не знам дали това има значение. Мисля че до 15 дена имате право да я върнете без причина.

# 366
  • софия
Връщането до 15 дни е само за онлайн поръчки.

# 367
Да много глупаво, ама то човек от къде да знае че ще е толкова разочарован.
Аз попринцип бях предубеден към марката, въпреки че много ги хвалят във форума и т.н.
За мен irobot са по-добрите. Може пък xiomi да имат и по-добри модели от въпросния.

# 368
Здравейте момичета, моля за помощ , свекървата ми е заръчала да закупя прахосмукачка-робот, така че се притеснявам и искам да не рискувам на своя глава😄😄😄 Моля, препоръчайте ми робот, колкото и банално да звучи, чета, чета още повече се обърквам. Трябва ми за голямо помещение от 70 квадрата, настилката е ламинат в стаите,   и гранит гранитогрес в хола, и един килим тип козинка на зайче(много обичам зайчета) и прагове към стаите. Бюджета е до 1000 лв. Не искам да ми кажат, ей тази има такава, ти защо взе онакава, знам, че ще ме насочите, благодаря.

# 369
Онзи ден тествах Шиоми Роборок 5 на комшийката и бях удивена колко е добра.
Предполагам,че сега има и нов модел на този вариант.

# 370
  • Пловдив
Как робота ще преодолее препядствие като праг и килим тип козинка?

Моят преминава безпроблемно през едни метални лайсни (крака на бюро) прескача ги от едната и от другата страна, но зависи от височината все пак.
Килими имам три, но са полипропилен и вълна. Скубе и не се шегува.

# 371
Каквато и да купиш, все ще има мрънкане....

Килим тип заешка козина няма да оцелее, ако изобщо роботът успее да се качи върху него. Предишния ни килим беше с леко по-дълги конци и роботът не можа да го преодолее, но пък се качва на праг, който дори е по-висок. Обяснявам си го с това, че е твърд, докато на конците запецва. Заради това смениме и килима....Wink С  I robot сме.

# 372
  • Някъде там
Здравейте, избирам си прахосмукачка робот.
Колебанията са ми между тези три модела.

# 373
Тази по средата май е първа  генерация на марката, не е ли старичък модела?

# 374
Може да е старичък но е най- читав от трите.
Преди време някой си беше взел робот Миеле и се оплака че не е добър.

Общи условия

Активация на акаунт