Прахосмукачка робот -21

• 72 639
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
  • Русе
Има сравнителна таблица на Шаоми-то в първия пост

# 346
Н.2 ли поръча в крайна сметка? Simple Smile

# 347
  • София-Младост
Н.2 ли поръча в крайна сметка? Simple Smile
Да, днес ще си го взема:)

# 348
Здравейте, някой от Варна знае ли дали има сервиз за прахосмукачки  Шаоми тук? Моята е роборок S5 и всяка година ми прави проблем с лазерната глава - просто блокира - дава ерор 1 и край не чисти. 2 пъти я пращах вече на ремонт в София по гаранцията, но тя изтече и сега пак е със същия проблем.

# 349
msk-13, същият сервиз не прави ли извънгаранционно обслужване? Някакви протокили не връщат ли с робота след ремонта, за да се види кой е сервизът?

# 350
msk-13, същият сервиз не прави ли извънгаранционно обслужване? Някакви протокили не връщат ли с робота след ремонта, за да се види кой е сервизът?
  сервизът е в София, аз съм от Варна. Явно че филмът с ремонта на лазерната глава ще го играя редовно и затова ми се иска да е сервиз във Варна

# 351
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Прочетох първите 5 стр , но не намерих отговор на въпроса си. Живеем в къща, на която стаите са на различни нива. Спалните и коридора на едно ниво, от коридора има едно стъпало надолу към дневната с кухненски бокс и от там две стъпала към антрето, където са банята и тоалетната. Как се справя роботът в този случай?

# 352
Някой го мести на ръце. Simple Smile

# 353
  • Русе
Или правите рампи.

# 354
  • Някъде по Дунава
Малко неудобно Simple Smile. А спира ли когато стигне до прага или е по-добре врата да е затворена?

# 355
Местите го.За нива няма как , няма робот, който се качва по стълби, а на рампи като нищо ще се изтърколи.У дома е на нива и го местя.
Ако роботът е читав няма да падне по стълби, моят пада и слагам някакви барикади Simple Smile

# 356
  • на малък остров в океана
Ние сме в къща на три етажа и местя на ръка робота по етажите. Досега не е падал по стълбите, за разлика от мен 😁

# 357
Здравейте, моля за съвет.
Искам да закупя робот с моп. Бюджета ми е 400 лв. Препоръчаха ми Dreame f9, която в момента я видях намалена. За същите пари има намалена и Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner. Коя от двете е по-добрия избор?
Едното ми притеснение за покупката на робот е стълбите - имаме 3-4 стъпала в апартамента. Ясно е, че ще я местя, въпроса е да не пада. Другото е, че имам килими, които трябва да забраня за минаване с моп.
С оглед на теЗи особености - коя според вас е по-добрия избор?
Благодаря!

# 358
  • София-Младост
Имам Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner, но уви от съвсем скоро и не съм ползвала още мопа. Това всъщност е отделна приставка, така че когато я ползваш, не го пускай на килима.
За стъпалата вече са казали, няма как да слезе или да се качи като човек...пренасяш го.

# 359
  • Варна
nananan, от марките, между които избираш аз имам Mi Robot Vacuum Mop.

Много добър робот за парите си и не само! Него го взех наскоро за втория ни етаж (3 стаи и голям коридор със стълбище в средата) , на първия съм Irobot 960 от 4ри години, преди това с др iROBOT. Бих казала че имам опит с роботите и моя съвет при избор освен добри отзиви, да гледаш и възможностите за закупуваане на всякаквите филтри/четки/ мопове и пр. за да ти служи дълго и вярно! Филтър на Xiaomi- 18лв (мисля за 2бр), допълнително може да си вземеш и мопове за еднократна употреба 30бр- около 23лв. Ако си с ламинат/паркет има подложка за робота, за да не мокри като приключи. Добри са му датчиците за височина, при мен е много рисково, но се справя успешно. За килимите, когато ползваш мопа, имаш възможност на картата в приложението да ги "изключиш" от площа за чистене.

Надявам се да съм била полезна!

Успех в избора!

Последна редакция: ср, 14 юли 2021, 17:46 от rintinty

Общи условия

Активация на акаунт