Прахосмукачка робот -21

• 72 598
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Зависи какви са килимите. С мокетени и с къс косъм се справя.
Първоначално я зареждаш 100% и тогава пускаш да си направи карта.

# 391
Зависи какви са килимите. С мокетени и с къс косъм се справя.
Първоначално я зареждаш 100% и тогава пускаш да си направи карта.
благодаря много най -вероятно ще имам и други въпроси ,но като за начало трябва ли да махам всичко от пода (блъска ли се много в мебелите) и гледах таблицата и за този модел дават че не разпознава килими   това голям проблем ли е и го дават за 60 кв а ние сме в 100кв четох много тези дни и вече ми е пълна каша ,но мисля че този модел има основните неща като повече мощност правене на карта връща се от където е спряла    а на приложението показва ли за консумативите гледах клипче но не помня за кой модел

# 392
# 393
https://youtu.be/KIsBVW6X3cY аз се насочих към тази понеже не ми се чака доставка а ф9 я няма налична може ли да ми кажете грубо разликите

# 394
Разликите са описани в сайтовете, а как е на практика може да каже само човек, който има и двете. Simple Smile

# 395
Здравейте!
Купих си Rowenta RR7267WH с Wi-fi и имам въпрос ако някой има същата дали знае как става "начертаването" на карта за почистване или няма такава функция.
Четох ръководството, но не виждам нищо да се споменава.

# 396
  • Някъде там
След много четене и разглеждане на модели, последно се спрях на тези
https://www.tehnomix.bg/prahosmukachka-rowenta-rr7387wh
https://www.tehnomix.bg/samsung-vr-10j5011-ua-ge
Клоня към ровента. Дано не с бъркам в избора си Simple Smile

# 397
Здравейте!
Купих си Rowenta RR7267WH с Wi-fi и имам въпрос ако някой има същата дали знае как става "начертаването" на карта за почистване или няма такава функция.
Четох ръководството, но не виждам нищо да се споменава.
Никъде не виждам да има функция карта. И е с хаотично движение което за мен значи, че карта не чертае.

# 398
  • София
miraluba  Hug

Чисти снощи, ще я бъде. Писах, че е глупавичка защото се блъска в мебели, стени, другата ми прахосмукачка не го прави та тази ме изненада. Бавна е, може би трябваше да изгледам някое видео и да съм подготвена ама не го направих. Но - това, че е безшумна компенсира та няма да е проблем да се мотае по-дълго по пода.
Хубавото за мен е и че работи с които харесвам и ползвам отдавна.
Това мокри кърпи ли са?

# 399
На какво разстояние си държите роботите от други мебели? Успявате ли да спазите препоръката за 0.5 м. настрани? Аз нямам такъв контакт/място...мога да осигуря по около 30-33 см. настрани. Мисля, че няма да е проблем.
Когато машинката е заредена, но не е пусната да работи, проблем ли е да е изключена от тока? Или просто си определям един контакт и го "замразявам" с нея?

# 400
  • София-Младост
И при мен е горе долу толкова 30 см в двете страни.
За контакта, не знам, може, тя като се зареди така и така се самоизключва.

# 401
Единият ми робот е под шкаф - на 30-ина см от стената и 10-ина см от едната двойка крака - намира си и се прибира безпроблемно на базата.
Да - прежалваш контакт, не се включват и изключват.

# 402
  • В страната на мечтите
Имам Xiomi Roborock S5max, някой знае ли ако го пусна през приложението на два цикъла, дали ще изчисти навсякъде веднъж, и след това още веднъж, или ще изчисти първата стая два пъти и след това ще отиде в следващата, също два пъти и т. н?

# 403
  • Пловдив
Има ли опция за два цикъла?
Моят чисти където му кажа, но няма как да му отбележа да повтори.
Вариант е след като измине зададения маршрут и изпрати рапорт че е приключил, да го пусна повторно. Но аз съм с iRobot.

# 404
  • софия
Имам Xiomi Roborock S5max, някой знае ли ако го пусна през приложението на два цикъла, дали ще изчисти навсякъде веднъж, и след това още веднъж, или ще изчисти първата стая два пъти и след това ще отиде в следващата, също два пъти и т. н?
Ако не е на зони, ще изчисти поред всичко веднъж и след това втори път.

Общи условия

Активация на акаунт