Прахосмукачка робот -21

• 72 584
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Аххх, а аз тъкмо се навих, четейки....етикета май предимно. Защо се отказа? Аз реално чудеса не искам , само косми и трохи, другото уикенда с парцала Simple Smile
Защото мопът на С7 ми се струва по-добър. Има много по голяма батерия (20 срещу 200 квадрата с едно зареждане) и бравата няма никаква всмукателна мощност.

# 421
  • Пловдив
И аз си мислех, че ще я пускам само през седмицата, а с голямата ще чистя основно, и след нея ще мия с мопа, но откакто имам робот /4м. вече/, той чисти и бърше само, голямата не съм я пускала нито веднъж. Simple Smile Просто няма нужда.

Но нямам малки деца, нито домашни любимци, та няма кой да цапа. Нямам петна по ламината, за да видя дали успява да ги изчисти. И я пускам през ден, та си е винаги чисто. Simple Smile

ПП: с Xiaomi Dreame F9 съм.

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 12:26 от *Бенджи*

# 422
  • Русе
А аз от 5 години даже нямам стандартна прахосмучка.
Имам Браава. Хич не я харесвам и от поне две години стои прибрана. Още на 6 месец батерията й даде фира. 180 лв ми искаха за нова от Ай робот. Купих от Амазон, но не излязоха читави ли... Така или иначе тоя ходещ парцал не го харесвам.

# 423
Аз също нямам стандартна. Действам с робот всеки ден и безкабелен дайсън за килими и мокети. Тази комбинация просто няма грешка.

# 424
  • София
Braava 240 е за по-малки помещения, аз съм с t390, спокойно успява да изчисти кухня, хол и коридорите. Батерия и аз трябваше да сменя след първата година, купих си от Алиекспрес за около 35лв. и изкарах с нея около 1 година. Смених я с нова, пак от китайците, вече няколко месеца я експлоатирам с нея. Ако изкарват по 1 година за 35лв ме устройва отвсякъде. Чисти си прилично, леки петна си ги отстранява без проблем, за ежедневно почистване вместо мен е чудесна. Дразня се само, че е по-бавна, но е толкова безшумна, че не ми пречи 😀

# 425
  • София
Braava 240 е за по-малки помещения, аз съм с t390, спокойно успява да изчисти кухня, хол и коридорите. Батерия и аз трябваше да сменя след първата година, купих си от Алиекспрес за около 35лв. и изкарах с нея около 1 година. Смених я с нова, пак от китайците, вече няколко месеца я експлоатирам с нея. Ако изкарват по 1 година за 35лв ме устройва отвсякъде. Чисти си прилично, леки петна си ги отстранява без проблем, за ежедневно почистване вместо мен е чудесна. Дразня се само, че е по-бавна, но е толкова безшумна, че не ми пречи 😀
Здравейте, може ли линик за прахосмукачка Ви от Алито.Благадаря!

# 426
  • Пловдив
Батерията е от Алиекспрес, не уреда.

# 427
  • София
Да, както miraluba е пояснила, батерията е закупена от Алиекспрес.

# 428
Аз се зачетох и мах ще се откажа от бравата, ами направо ще се метна на С7. Досега гледах ревюта и много ме впечатли Grinning

Миже ли линк към това чудо c7?

# 429
Здравейте,
Записвам се отново в темата, за да проследя какво ново има на пазара Simple Smile

Горд притежател съм на Шиоми първо поколение от 2018 и irobot T390.
Много вярно ми служат, но вече съм с второ бебе, което тепърва се учи да се храни само и мазалото е на много високо ниво. И двата уреда работят по минимум 3/4 пъти на ден.
Иска ми се да взема нещо комбинирано като уредби, за да им удря по едно рамо Grinning
По принцип следя и последния миещ модел на айробот, но още държи доста висока цена.

Проблем с батерията на айробот не съм имала, но за сметка на това 2 пъти ми се къса уплътнението на едното колело. И двата пъти Амазон ми замениха целия уред с чисто нов.

# 430
  • Русе

По принцип следя и последния миещ модел на айробот, но още държи доста висока цена.

Имат нов миещ? Като Скуба-та?

# 431
# 432
  • Русе
Пакс моп Sad Тц.

Аз искам като Скуба. Ilife имат също такъв модел. Истински миещ робот. С два контейнера - мръсна вода и чиста и централна четка.

# 433
Ели, коя скубе имаш предвид?
Сега сърчнах в него и излизат разни скуба модели, но на доста високи цени Grinning

Сега се върнах да прочета първия пост, но не намирам за този моп на ilife.
В нета не мога да намеря такъв модел с два контейнера  Thinking

Последна редакция: ср, 11 авг 2021, 20:08 от ver4eto_sv

# 434
  • Русе
Ето Скубата. Спряха я от производство или май продадоха марката. Имаше оплаквания, заради тегавото обслужване

Ilife
https://www.aliexpress.com/item/32929055606.html?spm=a2g0o.produ … 67450404186%22%7D

Поне 5 пъти я слагам в кошницата, после прочитам коментарите и пак се отказвам.

Такъв робот искам! Не самоходещи парцали.

Общи условия

Активация на акаунт