Прахосмукачка робот -21

• 72 596
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Здравейте, моля да ме извините за въпроса ако Ви се струва глупав. Изчетох цялата тема и реших да попитам: апартамента ми и 66 кв. ламинат и плочки. Иска ми се да купя евтин робот 100-200 лв., който да събира косата и прахта в спалнята и да почиствам коридора до основното почистване с прахосмукачка. Има ли такова чудо или да ползвам метлата 😀?

# 406
  • Германия
Веселина, не мисля че въпроса е глупав, аз въпреки че само чета в темата и до сега не съм писала, ще ти кажа, аз преди 2 седмици си взех робот за 97 евро, не знам в БГ за колко ще го намериш. Много съм доволна, мете, мие, а аз си пия кафето. Ето този е https://teranews.net/bg/robot-vacuum-cleaner-360-c50
модела s50 е с 2 евро по скъп и въпреки че той има виртуални стени, не мога да ти кажа защо взех с50

# 407
  • Deutschland/HE
Баба Яка, може ли линк към интернет магазина от където я купи. Аз искам да си купя една евтина за апартамента в България, ние сме там само 6 седмици и не ми се дават много пари.

# 408
  • Германия
https://www.kaufland.de/product/338693476/?vid=382348431&fbc … LceEiwPooe2hU4VfA
но гледам, че в момента е на 130 евро, разгледай има много предложения и може да има друга на промоция.
Трябва да ги дебнеш, май всяка седмица си сменят цените

# 409
  • Deutschland/HE
Благодаря много Simple Smile

# 410
Здравейте. Поръчах филтри за вертикалната ми прахосмукачка, но съм объркала модела и не стават на моята XR. Модела е
Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner 1C.
От Али с платените такси 2 бр. ми излезнаха 30лв. Ако някой има този модел и се нуждае от филтри, в София може и лично да ги доставя. Чисто нови са, опаковани.

# 411
Здравейте, моля да ме извините за въпроса ако Ви се струва глупав. Изчетох цялата тема и реших да попитам: апартамента ми и 66 кв. ламинат и плочки. Иска ми се да купя евтин робот 100-200 лв., който да събира косата и прахта в спалнята и да почиствам коридора до основното почистване с прахосмукачка. Има ли такова чудо или да ползвам метлата 😀?

Има, моят е Виледа купен от лидл за 199 лева. За описаните от теб цели е перфектен.
На майка ми взех Ровента пак за 200 лв от емаг, беше намален от 300. И тя е доволна.

# 412
Здравейте!
Собственик съм на роботче от няколко години и не си го давам за нищо на света. Обаче сега се местим в доста по-голям апартамент и съм в колебание:
Да сменя роботчето с някое друго на xiaomi, което има опция моп или да си купя и румба брава. Някоя от вас може ли да сподели дали съществува роботче, което наистина да има качествено мокро почистване, а не само да замазва.

# 413
  • Русе
От известно време се "оглеждам" за робот, естествено за малко средства Simple Smile Къде ги намирате тея роботи, дето са читави и са на цена до 300лв. Аз в неделя се опитах да си поръчам едно Ксиоми за 260лв, в Емаг, беше намалено прилично..изчерпано ..Сега влизам в Зора, само Мидеа е на по- ниска цена, но е само за сухо почистване- 245лв. Дайте идеи къде да гледам, че съвсем се обърках.

# 414
  • София-Младост
Аmélie

Без да съм специалист, но при робота го няма този натиск, който се осъществява от човек при миене с моп, например.
Мi robot-а ми минава, но по-скоро освежава плочките...ако има петно от нещо капнало, няма да може да го изтърка, си мисля. До сега обаче само веднъж го пуснах да мие след чистене.

cvete7575
Пускат в Лидл, в Кауланд, Емаг..
Ето ти даже и един без пари
https://www.emag.bg/robot-prahosmukachka-suho-pochistvane-22-5h5 … earch-Action=view

# 415
Сега чета стари мнения за брава 240, и без това е намалена и из старите теми има момичета, които са доволни от нея. Някой дали я има и към момента, да сподели дали и с времето е ок?
Ала Бала, да, това ми е притеснението и на мен и затова досега не бях чела изобщо за такива роботи, но конкретно за тази брава пишеше, че може да забърва и петънца, което ще ми дойде супер за поддържащо почистване през седмицата, особено за цената ѝ в момента.

# 416
  • София
От известно време се "оглеждам" за робот, естествено за малко средства Simple Smile Къде ги намирате тея роботи, дето са читави и са на цена до 300лв. Аз в неделя се опитах да си поръчам едно Ксиоми за 260лв, в Емаг, беше намалено прилично..изчерпано ..Сега влизам в Зора, само Мидеа е на по- ниска цена, но е само за сухо почистване- 245лв. Дайте идеи къде да гледам, че съвсем се обърках.
Xiaomi (Шаоми) може да се поръчат от чужбина. Не си заслужава (лично за мен) от България, като знам как нашият бизнес си спазва гаранционните условия - веднга те обвиняват в небрежно отношение.
В АЕ явно доставят от европейски складове с платен ДДС, вкл. безплатно до България.
Други сайтове са  gearbest и  banggood, но тях не съм ползвала никога.

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 12:12 от Cuckoo

# 417
Аз се зачетох и мах ще се откажа от бравата, ами направо ще се метна на С7. Досега гледах ревюта и много ме впечатли Grinning

# 418
  • Русе
Аххх, а аз тъкмо се навих, четейки....етикета май предимно. Защо се отказа? Аз реално чудеса не искам , само косми и трохи, другото уикенда с парцала Simple Smile

# 419
  • София
Добрата всмукателна мощност е много важна. Също полезно е да е систематична, т.е. прави си схема на помещението. Така спестява време и батерия, вместо (както моята) да се мотае като муха без глава и да минава по 3 пъти едно място.
Не съм много наясно, но някои роботи май са без централна четка или е силиконова. Ако нямате меки настилки, тя ми се струва излишна. Моята a4s става И за килими и си има централна четка, която постоянно чистя от навити косми. Не че е трудно, но излишен труд.

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 12:11 от Cuckoo

Общи условия

Активация на акаунт