Прахосмукачка робот -21

• 72 406
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Първо включваш функцията за запаметяване на карта. После я пускаш 3 последователни пъти да си я начертае. На самата карта изписва колко процента е готова след всяко пускане.
Да, разреших функцията за запаметяване на карти.

Светлосините петна ли са готовата карта

# 616
  • софия
Да. Синьото е картата на къщата. 44 м3 почистена площ.

# 617
Сега я пуснах втори път и стана всичко в различни цветове, но за трети път ще й падне батерията.  Надявам се като я пусна трети път да си продължи. В инструкциите нищо такова не пишеше, поне тези, които ми изпринтираха от е маг, благодаря за помощта

# 618
Като падне батерията, а картата не е още готова, тя ще се прибере на док станцията и като зареди, ще продължи с чистенето и правенето на карта.
Просто бъди търпелива.

# 619
  • Пловдив Белащица
Веднъж съм пускала мокро и си напълних чешмяна, или не съм дочела или не е пишело. Като не слагат инструкции на български...на пластмасовия контейнер какво  и пречи водата.
Друго да попитам аз...това с чертаенето на карти, явно не се справям с приложението. Аз си слагам робота в съответната стая и го пускам, той си минава 3-4-5-6 пъти и спира.
Каква е разликата, ако има карта?
Пречи, че е варовита, а дюзите за водата са много малки и се запушват леко, отделно чешмяната зеленясва и веднъж като започне да образува зелено в контейнера, трудно се оправя.

# 620
С оцет ако се накисне съда?Лимонтозу или препарати за почистване на ютии и подобни уреди с вода.Товатрябва да помогне.Иначе бих сипвала филтритана през кана  вода.

# 621
А ако занеса роботът на втория етаж при майка ми, след като вече има карта на моя дом, ще може ли да почисти и горе?

# 622
Софийската вода например не е варовита.

# 623
  • Русе
Здравейте,
търся реални мнения за Roomba Combo. Имам нужда от уред със сухо и мокро почистване, чиято цена не надвишава 650 лв.
Четох из Амазон, на двата полюса са 🤔🤔🤔

# 624
Здравейте,
търся реални мнения за Roomba Combo. Имам нужда от уред със сухо и мокро почистване, чиято цена не надвишава 650 лв.
Четох из Амазон, на двата полюса са 🤔🤔🤔
Аз имам като цяло съм доволен, но на килими само на сухо не е достатъчно мощна сравнена с други модели на марката. Ако сте без килими ще ви върши работа. Аз през ден я пускам да смуче и мие едновременно и винаги е чисто.
Но ако имате килими не е вашия модел.

# 625
Имаме спор у дома. Вечно ли трябва да стои на станцията робота? Дори и ако не се ползва 5 дни, дори и ако няма никой в къщата 1 месец?

# 626
  • София
Имаме спор у дома. Вечно ли трябва да стои на станцията робота? Дори и ако не се ползва 5 дни, дори и ако няма никой в къщата 1 месец?
Препоръката в упътването на iRobot е ако не се ползва повече от 2 седмици /приблизителен ми е спомена за срока/ да се изключи и да се извади батерията от уреда.
Моята Румба е на 4,5 години, никога досега не съм го спазвала, а много подобни, че и по-дълги паузи е правил, винаги е стоял на зарядната станция, включен, на stand by. За щастие не съм му навредила явно, батерия не съм сменяла и се държи като нова.
За разлика от батерията на миещата Braava, която сменям на 1 година 😀

# 627
  • Русе
Препоръката е винаги да е на док, а при продължително отсъствие да се изключи тотал.
Мен ме е нямало макс седмица и дори го оставям да си бръмчи. Естествено, огледала съм преди това къщата за евентуални препятствия.

# 628
И нашият е винаги на станция. Прахосмукира всеки ден, дори когато ни няма.

# 629
Моят по указания трябва да е на станцията.Задълго не е оставян без работа 😄

Общи условия

Активация на акаунт