Крем за около очи - тема 11

• 111 954
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • някъде под слънцето...
Някой пробвал ли е радиочестотен лифтинг за зоната около очите?
Да , споделяла  съм  в темаата опиита си от тази процедура.
Има мниго кремове за контура със защита, Но.. е по скро рекламен трик
Ако сте навън  без очила , трябва да подновявате минимум на 2 часа..
Иначе защитата се обезмисля.
Ако сте с качествени очила не е необходима слънцезащита.

# 106
Някой пробвал ли е радиочестотен лифтинг за зоната около очите?
Да , споделяла  съм  в темаата опиита си от тази процедура.
Има мниго кремове за контура със защита, Но.. е по скро рекламен трик
Ако сте навън  без очила , трябва да подновявате минимум на 2 часа..
Иначе защитата се обезмисля.
Ако сте с качествени очила не е необходима слънцезащита.

Колко трае във времето ефектът от процедурата?

# 107
  • някъде под слънцето...
Процедурата?
За да има ефект трябва да има натрупване на процедури.
След пакета от N процедури е добре да се правят поддържащи.

# 108
Винаги нося слънчеви очила, защото съм с много светли очи, и слънцето ми блести. Но и кожата ми е много бяла и вече имам следи от фотостареене. За радиочестотен, тъкмо си поръчах уред за радиочестотен лифтинг от амазон за 48 паунда, подбрах го по оценки и ревюта на потребители, ще тествам ежеседмично ползване и ще споделя Hands V

# 109
  • Варна
Здравейте, до сега не си използвала нищо специално за около очите. Насочете ме към нещо, че съвсем се обърках. Кожата не ми е подпухнала, а по скоро вдлъбната Confused. 30+ години.Май съм  се насочвам към Ordinary. Използвам ББ крем и пудра, ако има значение.

# 110
Здравейте, какъв крем бихте препоръчали от личен опит за 30-годишна жена?
Проблемна ли е зоната, каква е кожата, до какъв ценови таван?

Не е проблемна зоната, по-скоро за превенция. Хидратация и предотвратяване на появата на бръчки.

# 111
  • София
Мога да препоръчам La Roche - Posey Hyalu B5 Yeux/Eyes . Ползвам от около месец и за мен, кремчето е чудесно. Виждам много по-добър ефект, отколкото при по-висок клас , които съм ползвала. Не е тежък, попива добре и придава  мекота. Нанасям на леко влажна кожа , веднага след почистване .

# 112
  • Варна
Взех си околоочния на Ordinary и съм много разочарована. Нямах особедни проблеми,взех си го превантивно. А и реших, че е време да обърна внимание на тази зона.С него стана по-зле. Сега имам и подпухналост и тъмни кръгове. За пореден път нещо много прехвалено, не е за мен. Confused

# 113
Това е най-трудното, да намери човек подходящия за него продукт. Иначе, всеки хвали това, от което е доволен, оплаква се от друго, дето не вижда резултат или става по-зле. И аз смених доста и най-добре се чувства тая околоочна зона при мен от един крем с колаген на Арома, който вече не намирам, но съм си запазила опаковката, да не го забравя. Simple Smile
И още един на Dermedic хидратиращ с хиалурон. И двата не са скъпи, първия го купих просто така, за проба, а вторият - защото ползвах няколко продукта на марката - за коса и мицеларна вода, от които съм доволна, и един депигментиращ крем, но отскоро, засега ни добро, ни лошо за него. Вечно сърбящият ми скалп миряса, от мицеларната вода ни очи ми се зачервяват, нито лицето, просто добре ми действа. Но толкова други съм пробвала, и по-скъпи, и по-евтини и не мога да се похваля. Просто докато нацели човек своите, пък и те няма как вечно да се използват, след време все ще трябва да се сменят.

# 114
Здравейте!
Имам силно изразени кръгове под очите.
От около година са перманентно на лицето ми. Ужасни са, направо виолетови, влудяват ме!
Използвала съм три околоочни, препоръчахаме  кремчето на лиерак, но нямаше абсолютно никакъв ефект. След това преминах на ла рош и нукс отново без резултат.
Може ли да ме посъветвате какво да си купя, искам нещо наистина ефикасно, може и от по-висок ценови клас.
Забравих да посоча, че съм на 23г.

# 115
  • Ланкър, планините Овнерог
Повече сън?

# 116
За съжаление няма никакво значение колко спя.
Имала съм епизоди с много добър режим на съм и такива с по едва 5-6ч. Все си стоят...
Истината е , че не живея здравословно последно време, но всички около мен са с подобен режим, само аз съм с този проблем...

# 117
Снощи гледах това видео от дерматоложка, на английски обаче, обяснява за всички видове тъмни кръгове и торбички под очите, защо кремове, които се рекламират с такъв ефект не работят: https://www.youtube.com/watch?v=kAl9p8LcyXI

# 118
  • Бургас
Взех си околоочния на Ordinary и съм много разочарована. Нямах особедни проблеми,взех си го превантивно. А и реших, че е време да обърна внимание на тази зона.С него стана по-зле. Сега имам и подпухналост и тъмни кръгове. За пореден път нещо много прехвалено, не е за мен. Confused
Ужасен е и за мен, изхвърлих го направо писала съм и преди за него.Сега съм с околоочен на Талодерма, доволна съм, дава нужната хидратация без да омазнява.Ще си купя пак любимият хидратиращ околоочен на Ахава  Time To Hydrate.Heartbeat

# 119
  • Варна
Ще пробвам на талодерма. Използвала съм някой техни продукти и съм била доволна. Дори да няма ефект, надявам се да не стане по зле. 
Ужасен е и за мен, изхвърлих го направо писала съм и преди за него.Сега съм с околоочен на Талодерма, доволна съм, дава нужната хидратация без да омазнява.Ще си купя пак любимият хидратиращ околоочен на Ахава  Time To Hydrate.Heartbeat

Общи условия

Активация на акаунт