Крем за около очи - тема 11

• 111 952
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Все пак, намерила съм комбинация, която да е ефективна, видимо ефективна. Всяка сутрин и вечер нанасям Аргилерин на the ordinary, след това нанасям и околоочен крем. Какъвто и да е!
Аргилеринът при мен върши цялата работа. Кремът е просто за допълнителна хидратация в тази област.

Здравей,
Какво имаш предвид, че е видимо ефективен? За бръчици или отпуснатост? Моите клепачи се поотпуснаха, което ме дразни страшно много и търся някакво решение.

# 91
Все пак, намерила съм комбинация, която да е ефективна, видимо ефективна. Всяка сутрин и вечер нанасям Аргилерин на the ordinary, след това нанасям и околоочен крем. Какъвто и да е!
Аргилеринът при мен върши цялата работа. Кремът е просто за допълнителна хидратация в тази област.

Здравей,
Какво имаш предвид, че е видимо ефективен? За бръчици или отпуснатост? Моите клепачи се поотпуснаха, което ме дразни страшно много и търся някакво решение.
Имам предвид тънките линии  под окото.

# 92
Здравейте, какъв крем бихте препоръчали от личен опит за 30-годишна жена?

# 93
Здравейте, какъв крем бихте препоръчали от личен опит за 30-годишна жена?
Проблемна ли е зоната, каква е кожата, до какъв ценови таван?

# 94
  • Седмото небе
Каква е нуждата за корекция? Какво сте имали и ви харесва или не? Това бих добавила към горните, за по-лесна ориентация и препоръка. Аз например крем в бурканче не обичам поради мои си лудости и за мен вида на опаковката също е важна...

# 95
Да, но пък крема от бурканчето може да се използва докрай, докато този в тубичка Lierac например - не. Имам и от двата модела, де.

# 96
Да, но пък крема от бурканчето може да се използва докрай, докато този в тубичка Lierac например - не. Имам и от двата модела, де.
Продуктите в тубичка режа, за да използвам всичко докрай, а то не е никак малко. Като я срежа, съхранявам в хладилник. Даже кремове и серуми с по-твърда опаковка, която не може да се среже (примерна опаковка - Юсерин вит.С), успявам да отворя с някакъв инструмент.

# 97
Привет и от мен момичета. Имам малък опит с околоочните кремове. Едновременно купих Clinique all about eyes rich и Lierac diopticerne fluide. В пъти повече ми харесва този на Lierac, веднага озарява и прави кръговете по-малко видими. Със сигурност бих си го взела пак. Преди не излизах без фон дьо тен, но вече свикнах и се харесвам без. Затова изключително ми помогна флуида на Lierac. На Clinique ми идва много тежък и мазен, а и не виждам ефект. Слагам го само вечер.

Barbarella, досега бях в блога ти и много, много ми допадна. Прекрасна си! Flowers Hibiscus

# 98
  • София
И аз ги режа тубите. Нищо оставям аз!:)

# 99
Може ли линк към блога на Barbarella?

# 100
ineedmoneyforchanel.wordpress.com

Нещо съм объркала в предишния пост. Това е блога.

# 101
Аз продължавам да търся околоочен крем със слънцезащитен фактор. Днес влязох в ДМ и реших да пробвам кремче на Балеа с алое вера 10%, пише, че има някаква УВ защита, но не пише колко. Проверих и в интернет, в алиекспрес или ибей беше, и там пише УВ защита, но не пише колко. Иначе изрових аптеката и козметичните магазини в квартала и нищо няма УВ защита. Кожицата на клепачите си е тънка и си старее от слънцето

Редакция - попаднах на един сайт, който анализира козметични съставки: пише, че съдържа Butyl Methoxydibenzoylmethane, който е слънцезащитен агент. Кремчето съдържа и вит. С и Е за освежаване при подпухналост и сенки под очите, и също алоето за хидратация

# 102
  • Варна
Може ли да качиш снимка, че не го откривам?
Аз продължавам да търся околоочен крем със слънцезащитен фактор. Днес влязох в ДМ и реших да пробвам кремче на Балеа с алое вера 10%, пише, че има някаква УВ защита, но не пише колко. Проверих и в интернет, в алиекспрес или ибей беше, и там пише УВ защита, но не пише колко. Иначе изрових аптеката и козметичните магазини в квартала и нищо няма УВ защита. Кожицата на клепачите си е тънка и си старее от слънцето

Редакция - попаднах на един сайт, който анализира козметични съставки: пише, че съдържа Butyl Methoxydibenzoylmethane, който е слънцезащитен агент. Кремчето съдържа и вит. С и Е за освежаване при подпухналост и сенки под очите, и също алоето за хидратация

# 103
Някой пробвал ли е радиочестотен лифтинг за зоната около очите?

# 104
За този става дума
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт