Крем за около очи - тема 11

• 113 412
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
  • Благоевград
signora tina, как разбра, че са бъбреци? Какво изследване пусна? Аз съм с перманентни торбички и тъмни кръгове (то и не е като да спя добре). За сега мажа кафеено масло на Икаров и един евтинджос с хиалурон, та се ослушвам покрай вас.

Имам камъни в бъбреците и хроничен пиелонефрит(инфекция). Няма лекуване това нещо.
Иначе пия много вода, не ям ориз, защото от него става по-зле с отоците.
Иначе слънчевата алергия е възможно и да съм я преодоляла, но не ми се рискува да пробвам. Слагам фактор 50+ На лицето,  защото съм с много бяла кожа, на тялото също като ходим на плаж.
А за другите алергии- на нервна почва са, така показа ДНК теста за алергии.

# 391
signora tina, как разбра, че са бъбреци? Какво изследване пусна? Аз съм с перманентни торбички и тъмни кръгове (то и не е като да спя добре). За сега мажа кафеено масло на Икаров и един евтинджос с хиалурон, та се ослушвам покрай вас.

Имам камъни в бъбреците и хроничен пиелонефрит(инфекция). Няма лекуване това нещо.
Иначе пия много вода, не ям ориз, защото от него става по-зле с отоците.
Иначе слънчевата алергия е възможно и да съм я преодоляла, но не ми се рискува да пробвам. Слагам фактор 50+ На лицето,  защото съм с много бяла кожа, на тялото също като ходим на плаж.
А за другите алергии- на нервна почва са, така показа ДНК теста за алергии.
След като конвенционалната медицина не ви помогна, защо не пробвате с алтернативна, хомеопатия, бахова терапия или нещо друго?

# 392
Не пишете глупости!

# 393
https://kocos.bg/bg/Okoloochen-Krem-Purito-Centella-Green-Level- … Cream-30-ml.p2903
Този крем с центела дали сте го ползвали?

# 394
Аз да споделя опит от околочен на Биотен 3Д (бяло и синьо е опаковката ) - след няколко дни употреба ми хареса на усещане и хидратация ,НО ми се появи на едното око по клепача като изгорено . Връщам се на ЕЛ day wear и Nuxe boost нещо си ( светло розова опаковка). Simple Smile някой друг с опит с посочения Биотен ?

# 395
Аз да споделя опит от околочен на Биотен 3Д (бяло и синьо е опаковката ) - след няколко дни употреба ми хареса на усещане и хидратация ,НО ми се появи на едното око по клепача като изгорено . Връщам се на ЕЛ day wear и Nuxe boost нещо си ( светло розова опаковка). Simple Smile някой друг с опит с посочения Биотен ?

Да, аз! Бях писала преди време, но сега не ми се търси. Накратко - ползвах този крем, беше ОК, без да е нещо особено, но все пак - добър за ежедневно ползване. След първата опаковка си купих втора. Но след около 2-3 седмици получих някаква ужасна алергия - зачервена, подута околоочна област със силен сърбеж. Повече от година ми трябваше да се справя с нея - ад! Сега си гледам остатъка от втората тубичка и от време на време си мажа ръцете... Никога няма да повторя тази грешка и да го купя отново! Disappointed

# 396
Ако в Хиалурон 3D - ползвала съм го, ок ми беше.

# 397
Аз говорих за този:

# 398
Да, същия, нямала съм проблем с него.

# 399
До тубичка и половина - и аз нямах, проблемите дойдоха след това.
Дано да нямаш и занапред!
Нашите кожи са толкова различни и индивидуално реагират на различните съставки! Аз и съфорумката явно сме от онези с "късата клечка". Confounded

# 400
Мен сигурно ме "спасява" моята "лакомия" по козметиката и трупането и и понеже нямам търпение като имам нов продукт да го изпробвам, никога не карам само с един, а редувам колкото имам подръка. Така общо взето никога не стигам до повторка или рядко и то в голям промеждутък от време, понякога години. Grinning

# 401
О, аз изхабих цяла тубичка отдавна, така че при мен не дава реакция кремът.

# 402
Много е странно това ,но и аз ползвам паралелно няколко различни ( и може би за това всеки крем от 15мл ми стига за поне 4месеца 😁) . Сега съм в процес на запознаване с козметиката на Руми Илиева и като цяло започвам с доста добри впечатления (дано не изглежда като реклама Simple Smile )

# 403
И аз въртя по няколко. От козметиката на Руми силно се разочарова. Получих алергия от околочния глол крем. Като до сега не ми се беше случвало да имам алергична реакция към козметика.

# 404
  • София
Здравейте,сега като чета коментарите,и при мен имаше подуване на очите ,но не си спомням след колко време. Изхвърлих го.

Общи условия

Активация на акаунт