Крем за около очи - тема 11

• 113 258
  • 741
  •   3
Отговори
# 570
Сутрин съм на Clinique All about eyes, като размазвам със студен нефритен ролер, а вечер Avene B3. Засега съм доволна от тази комбинация.
Благодаря за предишния отговор.
Като търся Avene B3 намирам различни кремове от тази марка.
Може ли да качиш снимка/картинка на крема да видя как изглежда опаковката?

# 571
  • Благоевград
Сутрин съм на Clinique All about eyes, като размазвам със студен нефритен ролер, а вечер Avene B3. Засега съм доволна от тази комбинация.
Благодаря за предишния отговор.
Като търся Avene B3 намирам различни кремове от тази марка.
Може ли да качиш снимка/картинка на крема да видя как изглежда опаковката?

Малко по-назад съм сложила снимка. В момента не успявам.

# 572
Каквито и кремове да съм ползвала за около очите най-голям ефект видях от ретинал и спирането на всякакъв специален околоочен крем. Хидратирам около очите с това, с която хидратирам цялото лице + миграцията на ретинала.
Ретинал не мажа около очите, до костта под окото. Някога напред в бъдещето може и да въведа и околоочен с ретинал, засега ми е ок.
А кой ретинал използваш?
Коментираните кремове на Авент ми правят кър ефект, въпреки поставянето на влажна кожа, не знам при вас как е. Не съм ползвала по лекия вариант

# 573
  • През девет планини в десета...
Здравейте, прочетох само последната тема и си признавам че съм много боса в познанията си но много ми се иска да пробвам витамин А за лицето си. И сега идва може би най шокиращия въпрос към вас. Мога ли да си взема витамин А на капсули или капки и да си мажа лицето вечер преди сън.

# 574
Няма нищо шокиращо във въпроса ви! И това сме правили Simple Smile

# 575
Цитат
А кой ретинал използваш?

Medik8 Crystal retinal 3

# 576
от аптеката

# 577
Какво ще ми препоръчате за първо кремче за около очите? Досега не съм използвала, но ми се иска да започна с нещо леко около очите за първи бръчки и финни линии ( по-щадящо и безобидно за чувствителна кожа). С какво да започна

# 578
Зависи в какво състояние ви е кожата , както и годините , на 20 може да ползвате смао лека хидратация , след 30 и няколко вече има по-голямо значение .

# 579
На 30+ вече, кожата ми е суха, но с пори и черни точки( приемам съвет и за козметика за свиване на пори). Имам леко пачи крак и финни линии около очите.

# 580
Първите ми грижи не бяха кремове, а леки хидратиращи гелчета. Не само за около очи, за цялото лице. Една позната ме попита как кожата ми е започнала да сияе, дали правя много секс...LaughingLaughingLaughing Сигурно това ще си остане смешката на живота ми. Bowtie

# 581
Споделете тогава за тези гелчета или почистващи продукти. Всякакви съвети и насоки приемам за навлизане в нещата
Ще се радвам и за насоки в конкретни продукти, от които сте имали ефкт

# 582
Aз в момента ползвам този и съм много доволна , харесвам и Estée Lauder и Clinique.

# 583
Аз използвам тези два и също съм доволна, но нямам конкретни проблеми, с които да се боря в тази зона.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 584
Аз съм от доволните от така популярния околоочен на Medi peel

Сутрин зоната около очите е много добре хидратирана.
Имаше оплаквания, че е като дъвка като консистенция, но аз околоочни нанасям точно с разнасяне, не с потупване та проблем не съм имала 😹

Имам неотварян и този на Оржена, много хвален в други групи във форума, но не съм го тествала още

Общи условия

Активация на акаунт