🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 3

• 32 402
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 1 185
Без да защитавам Фънки, но виждам, че повечето коментирате творчеството му с Черно фередже. Самочувствието му не идва толкова от там, колкото от това, че е организирал не един и два концерти на световноизвестни групи. Общувал е с тях, говорил е и т.н. На фона на такива групи всеки един от участниците в предаването е малък и няма как Фънки да няма самочувствие.
Пак казвам, че не го защитавам, просто пояснявам.

# 1 186
Разбихте ме, не мога да насмогна да ви изчета. Като видях 248 поста....  Сега чакам Мари да качи епизода,че ми е интересно да видя и чуя как на Фънки му казват в лицето какво говедо е.

# 1 187
  • Испания

В Гърция

https://www.facebook.com/watch/?v=605326332964904  В Албания

В Румъния

Разбихте ме, не мога да насмогна да ви изчета. Като видях 248 поста....  Сега чакам Мари да качи епизода,че ми е интересно да видя и чуя как на Фънки му казват в лицето какво говедо е.

Болна е  и от миналата седмица не качва.

# 1 188
Мари може да е болничка още.
Дръж се Мари и оздравявай! ❤️

# 1 189
Рафи прави по-автентичен образ от горните показани. Фънки дали някъде го имитират?

# 1 190
  • Испания
Много надхвърлихме страниците.

Заповядайте в новата тема!

Пуснах анкета за три дни. След това ще пусна друга с имитациите за понеделник.

# 1 191
Без да защитавам Фънки, но виждам, че повечето коментирате творчеството му с Черно фередже. Самочувствието му не идва толкова от там, колкото от това, че е организирал не един и два концерти на световноизвестни групи. Общувал е с тях, говорил е и т.н. На фона на такива групи всеки един от участниците в предаването е малък и няма как Фънки да няма самочувствие.
Пак казвам, че не го защитавам, просто пояснявам.

Сериозно ли от това му идва самочувствието - защото е организирал концерти на известни певци? Та той значи си е един обикновен организатор - какво самочувствие точно му дава това? Наемат го да свърши дадена работа и му плащат за това.
Въздухар!

П.п. Значи утре Азис може да си го наеме и да си му плати.

# 1 192
10т. - Фики - страхотен глас, актьорско майсторство - отлични!
9т. - Рафи - на мен ми беше скован вариант на Азис. И все пак ми хареса много тази вечер.
8т. - Поли - за мъжки образ с много танци, браво.
7т. - Милица - сполучлив образ.
6т. - Къци - не му беше слабо представянето, справи се прилично.
5т. - Михаела - средно представяне според мен. Добре беше, но някак преиграно.
4т. - Азис - въпреки, че беше приемливо преставяне ми беше далеч от отлично такова.
3т. Софи - много зле. Тя си е за ориенталски песни, другото не е за нея.

# 1 193
.

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 00:16 от deivi

# 1 194
  • Испания

# 1 195
Оо,не знаех. Бързо оздравяване на Мари!

# 1 196
  • London
Снощи пълно разочарование от шоуто на Рачков( не от Рачков,а от сценаристи и гости),тая вечер също съм разочарована от шоуто
- водещите - Геро - дебелашки хумор,груб ,недодялан ; Зуека ми е по приемлив
-жури - Хилда повтаряща се,неадекватна;Фънки все едно ,че е свирил   и пял с Пол Макартни- голям “капацитет”
Вергов- това поливане с водата беше толкова не на място .Харесвам отсъждането на Юлиян.
Поли е неоправдано надменна- нито е толкова популярна ,нито талантлива.
Рафи- такова талантливо момче.С какво уважение и старание прави всеки образ.
Софи- не е за този формат- талантлива,добронамерена,уважителна не умее да имитира
Мишето - пее си момичето,но защо го фаворизират толкова.
Милица - има разнородни таланти - пее,имитира,играе,дублира и все нещо не и достига
Чудя се дали Геро заля Юли по сценарий или има някаква вражда между тях.

# 1 197
Прави ми впечатление, че това предаване от лежерно и позитивно е станало доста натоварващо. Журито и водещите прекаляват с негативното.
Относно Фънки не е кой знае какво. Да организирал е доста впечетляващи концерти, но това него прави чак толкова велик, прави го мн добър организатор.
В крайна сметка това, което правят тези артисти е уникално и изисква толкова мн работа и усилия и така леко да се коментира от журито и случните водещи е възмутително.

Ако предаването продължи така се надявам да няма повече сезони. Аз спирам да го гледам и ще следя само темата в която има толкова приятни събеседници

# 1 198
  • Испания

# 1 199

Сериозно ли от това му идва самочувствието - защото е организирал концерти на известни певци? Та той значи си е един обикновен организатор - какво самочувствие точно му дава това? Наемат го да свърши дадена работа и му плащат за това.
Въздухар!

П.п. Значи утре Азис може да си го наеме и да си му плати.

"Един обикновен организатор" може да го каже някой, който няма идея от комплексността на това и който никога не се е занимавал с организация, в случая говорим за концерт и всички дейности около това. За да си добър в организирането на музикален концерт на световно ниво, трябва да разбираш и музиката, за която го правиш, и групите, и феновете, всичко.

Погледнете неутрално на нещата, ако можете, ако не - живи и здрави Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт