Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - Тема 72

• 44 129
  • 776
  •   1
Отговори
# 105
Payla777, беше интериорно-творческо предизвикателство да се мисли върху чудесното Ви жилище! Много щастие!

Ако се колебаете за нещо, само попитайте.

27.03.
Добро утро на всички и хубав и успешен ден!

Payla777, усещах, че снощи нещо ми убягва след Вашето включване, но беше късно и мозъкът ми не работеше добре...

На базата на предложението на приятеля Ви разработих почти пълно преграждане на кухненската част (което за мен би бил голям плюс), а и ще има и място за шкафове и голям хладилник. Освен това имате и 2 гардероба в коридора!

Скрит текст:

Но отново пътят на торбите с продукти ме "обезпокои" и направих и 2-ри вариант с остров:

Скрит текст:

За мен вариант 1 от този пост би бил най-рационалният засега (скритата кухня за мен би била голямо облекчение да не се напрягам във всеки един момент да е в добър вид; освен това 2-та гардероба в коридора намирам за страхотно предимство - а единият има възможност да е около 1 м. дълбок).

Разбира се, Вие трябва да вземете решение според собствения си начин на живот, защото много са добрите интериорни решения - важно е кое е най-доброто за Вас. Много успех с проектирането отново! Simple Smile

Едит: Преместих дивана и ТВ шкафа една идея надолу Wink

Харесва ми тази позиция на ТВ шкафа  и дивана! Шкафът може да е по целия ъгъл, а ТВ-ът някак монтиран на стената, но да може и на двете стени да минава (в началото на темата имаше много подробно обсъждане на подвижни стойки Simple Smile)
Скрит текст:

MaryLand, чертежите са ти страхотни; съжалявам, но аз не мога да ги правя така чисти! AutoCad сигурно използваш?

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 08:59 от Zizini

# 106
Здравейте! Качвам малко снимки от моята кухня и трапезария.

Скрит текст:

# 107
Много са хубави и кухнята и трпезарията! Да си ги ползвате със здраве!
Да питам само: от къде са столовете и масата?

# 108
Здравейте! Качвам малко снимки от моята кухня и трапезария.

Със здраве да си я ползвате! Много ми харесват съчетанията, особено ми правят впечатление плотът и гърбът и лампите пред шкафовете. За масата и столовете - нямам думи! И чакам да отговорите на въпроса...

# 109
  • София
Честита прекрасна кухня и трапезария, с удоволствие да я ползвате!  Жълтите акценти много ми харесват Simple Smile

# 110
Много е хубава! Какво е гръбчето?

# 111
Благодаря на всички! На лично съобщение съм отговорила откъде са масата и столовете. Гърбът е направен от гранитогрес.

# 112
И на мен много ми хареса. Липсва ми само нещо по стените.

# 113
Гърбът е черешката! На негов фон изпъква елегантността на останалата кухня и изобщо не е скучно!

# 114
Првкрасна кухня Simple Smile Много да й се радвате..

# 115
И на мен много ми хареса. Липсва ми само нещо по стените.

Чакайте, вчера се нанесохме. Липсват детайли Simple Smile

# 116
Чудесна кухня, много ми харесва. И аз смятам, че гърбът "разчупва" едноцветната визия, без да е натрапчив. Слънчев и жизнен. Със здраве да си я ползвате!

В петък гледах такъв гранитогрес "мозайка", доста скъпи, широкоформатни (Fioranese SCHEGGE DECO, FIO GHIAIA и CEMENTINE COCCI, Marka Corona Foyer, и други, естествено). В каталожните дизайни доста ми натежават, но ето, че може да се получи перфектно, когато имаш визия.

Бях писала преди, че от около 2 години "репликите" на мозайка са един от хитовете. Вижда се в реалността, че е съвременен "прочит" на класически мозайки и не стои хич старомодно. Особено когато е вградена умерено и с вкус.

# 117
Според мен даже няма никаква нужда от картини. Тя самата си е картина. Като се разпределят чинии, кърпи, уреди и ще се препълни, няма нужда от още ефекти и акценти.
Скрит текст:
Не харесвам картини във всяка една стая - щом има стена - я да и` лепнем една, две, три картини, снимки, различни тапети или други украси. Картината си иска въздух, за да може да въздейства, не да е само още едно цветно петно в и без друго препълнените ни стаи. Вече така ме уморяват излишните вещи, че ми харесва да гледам картини само в галериите. Единствено рисувани от децата съм оставила, сменям ги всеки месец и са само на едно място.  Някак украсите по стените сякаш още смаляват стаята и приближават стените. Като няма нищо по тях, спирам да ги забелязвам даже.

# 118
На стената срещу кухнята наистина ми липсва нещо. Колебая се между две рамки с принтирани с висока резолюция тематични снимки или правоъгълно огледало, поставено хоризонтално. Все още обмислям варианти.

# 119
Интериорки, идвам за помощ.

Някой знае ли как да намеря дъговидните сенници от снимката? Снимакта е скрийн шот от серияла Съни Бийч, който е сниман в хотел Викторя. Пробвах да търся и на български и наанглийски, но ми излизат все палатки Simple Smile Ако някой има информация, ще съм благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт