Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 409

• 50 165
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро,

Какво се чете в очите на Санджар, като чува клетвите на майка си.

Болка, укор и никаква изненада.

Скриха за сватбата, да.Имаха намерение да говорят с Мелек, но случилото се с баба и с чичо, попречи.

Фактически с тази сватба, Санджар "затвори" временно устата на Халисето.

Има някакво ново излъчване на Мави.Тя, като че ли не е вече тъжна, отнесена..Thinking

Разтревоженият, повече е Санджар, отколкото е тя.

Красота.Heart

Момичета, Hug

Здрав и приятен ден.

# 136
Добро утро и от мен момичета.
Много усмивки, настроение и положителни емоции.
Будете здрави.

При нас първата пролет ни изненада със сняг и студено време. Все едно идва Нова година, а не Великден.

Усмивка от Санджер.

Благодаря за втотия трейлър.
Благодаря за страхотните видеа( това със зейбека ми пълни душата), за новите снимки.
И за всичко, което сте споделили момичета Two Hearts

Аз отивам на работа, а на вас прекрасен ден.

# 137

Какво се чете в очите на Санджар, като чува клетвите на майка си.

Болка, укор и никаква изненада.

Страхотен поглед, е не съм виждала толкова говорещи очи, и то повече от една емоция и мисъл едновременно 💘👏Да, много точно, очите му се наводниха, има лека горчива усмивка, голямо разочарование от един от най-важните и близки хора, и то не за първи път. Много боли да видиш лоша страна на родител, децата по презумция смятат родителите за пример, за най-добрите, искат да се гордеят с тях, все пак ти си производно на техните гени, някак си сякаш гледаш собственото си падение отстрани. И ако при нас не е рядкост деца да не поглеждат родителите си, даже без основателна причина, то при турците това сякаш е невъзможно, почитта и задължението към родителите е неотменимо при каквито и да е обстоятелства.

П.П. Теменужка, има логика в продължението или огледалната екранизация на първоначалния сценарий, няма как за часове да измислят съвсем нова история, следват си вероятно скелета на първоначалния сценарий и това, което можеше да се случи - еволюция в образите и на Санджар и на Наре,защото хората се променят, няма как да си същия и на 20 и на 30 години, особено след като си преживял толкова много. Основните черти на характера, разбира се, остават - като си егоист, злобен, ограничен, алчен и безмилостен, това е завинаги, но ако имаш добро сърце и си способен на емпатия, вече си огледало и отразяваш това, което е отсреща.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 12:34 от araselia

# 138

Хайде на чайче...
Да борим студа навън и снега при Ками Two Hearts

# 139
  • Пловдив

Момичета, за каква сватба говорите. Такава не е имало. Имаше сключване на официален брак. Сватба тепърва ще гледаме. А Мелек, може би ще каже, че се е сбъднало написаното на обувката на Дуду. Според мен, реакцията ще е положителна.

# 140

Цитат
Имаше сключване на официален брак. Сватба тепърва ще гледаме.
Ох, само да не е в конака.Wink

Имахме бяла рокля на Мави, костюм на Санджар.Бяха прекрасни.

За Мелек обаче си заслужава втора.Религиозна, защо не.Hug

# 141

Йомер и Санджар.
Много хубави клипчета взеха да се появяват.
Сякаш на хората им дойде музата да творят.

# 142
  • Варна
Привет, момичета !
Честита ви първа пролет, макар и студена !
Пролет пукна, ние не Smile
Благодаря за превода и трейлъра .... Санджар пак на тест .... той не е спирал да се тества от как е започнал сериала Smile  Ами аз съм доволна, героят ни показа, че винаги е бил и си остава истински човек с голямо сърце, справедлив и умеещ да се учи от собствените си грешки и когато до себе си има правилния човек да стане мъжът мечта .... защото ако нямаш човек до себе си, който да те приема такъв какъвто си, живота няма как да е розов ..
Добре я трансформираха новите сценаристи историята без да загуби смисъла си, само се чудя ако Наре си беше останала наистина как щеше да й се случи тази промяна и да стане разбираща, любяща и  най- близкия  човек на Санджар Thinking Такава, каквато ни я представиха 36 епизода какво трябваше да стане, че изведнъж да настъпи промяна, трудна и направо невъзможна работа ..... правилно, че вкараха нова героиня и то със съвсем друг тип характер - уравновесена, смела/ но не безразсъдна, трудностите през които е минала само са я направили по решителна/ и мила по природа. И да, Туба е актрисата, която умее да изиграва любов и щастие пред екрана напълно органично, идва й отвътре ...По лесно е да се играят негативни емоции, отколкото позитивни, поне такива са моите наблюдения от актьорската игра .... не на всички им се получава Rage Не визирам тук никой в случая Relaxed Като си спомня само за любовните сцени  и целувки от КПА, които нямат брой , Туба го е доказала .....и не се притеснява нито от камерата, нито от партньора си ...

Благодаря за всичко, което сте сложили в темата - клипчета, снимки, постове Yellow Heart

пп Иначе си изгледах общите сцени на Мави и Санджар поне по два пъти и се насладих максимално  Yellow Heart Ами намери си нашия чавек жената, която прави мъжа пълноценен мъж, то и за нея се отнася, намериха си липсващата частица, която да ги завършва като хора ...

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 13:14 от Аnista

# 143

Мави, Мелек и Санджар.
Ще преминат трудните си моменти, но заедно - както и трябва да бъде.

Аниста Two Hearts съгласна съм с написаното от теб. Такъв е Санджар и жалко за тази/тези които не го прозряха, ами плетяха интриги зад гърба му, предаваха го, но най-лошото беше, че не можеха и не искаха да  го разберат.

Честно казано приемам предишната история като един кошмарен сън. Плашеха ме проклятията сипещи се върху Санджар, предателствата  от уж най-близките, на които той се доверяваше /ама после пък съвсем не и то с право/.Но пък ни показаха, че бумерангът се връща върху тези които са го хвърлили.

Цитат
Ами аз съм доволна, героят ни показа, че винаги е бил и си остава истински човек с голямо сърце, справедлив и умеещ да се учи от собствените си грешки и когато до себе си има правилния човек да стане мъжът мечта .... защото ако нямаш човек до себе си, който да те приема такъв какъвто си, живота няма как да е розов ..

# 144
  • Pleven, Bulgaria
Привет!
Марианка,заслужаваме си пищна сватба накрая всички.Мелек,близките на Санджар,но и ние,които повече от година стоически понасяме всички ураганни ветрове и не оттеглихме в нито един момент подкрепата си!Колкото и да звучи селско и изтъркано,аз си искам истинска голяма сватба,като за Ефе и за цял живот.А зейбека ще е задължителен.По принцип не слушам много турска музика.Когато ми хареса някоя песен от сериала,я търся,но не съм любител на маанетата и зурните.Обаче песента на Ефе кара дори косъмчетата на тила ми да настръхват.По същия начин се чувствам,гледайки мъжествения,внушителен зейбек на Санджар.Много искам да го изтанцуват за Мави!Не сме видели и танц на Мави и Санджар...Защо не?!Интересно би било и ако има такъв,от страна на кого ще дойде идеята?!Каква ли ще е музиката?!
Оххххх,на мен винаги ми е малко романтиката и любовта!!!И Енгин.....от него насищане нямам!
Хубав ден,момичета!А ще се потрудя малко.

# 145
Аниста, и за мен най-трудно се играе любов, така че да докосне хората, и не става дума за целувки и креватни сцени (макар че и там си има разлика между едни и други, защото реално погледнато един куп хора гледат-камери, микрофони, режисьор 🙂, как да стане естествено колкото и да си талантлив актьор) Аз виждам това в погледа, изражението, ръцете - как докосват, как прегръщат. Аз в очите на Наре видях интерес, обич, възхищение, като към скъп човек, но в друг смисъл, не на двойките, не и любов. Обаче повече пред очите ми са шамара, блъскането, стиснатите зъби и очите почти изскочили от орбитите. Не че нямаше право да е гневна... Той и Санджар беше перманентно гневен на себе си или друг, така че трудна работа ми се видя още от начало тая връзка, а пък после съвсем омазаха положението.
  И да, Туба прекрасно показва желание, наслада, щастие с изражението на лицето, очите. Неслихан не съм я гледала, не се стигна до там. Иначе гнева, омразата, отчаянието бяха много реалистични, като за по-експресивен характер, малко по-истеричен, но такава е героинята и,и тя я изигра перфектно.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 14:33 от araselia

# 146
  • Варна
Аниста, и за мен най-трудно се играе любов, така че да докосне хората, и не става дума за целувки и креватни сцени (макар че и там си има разлика между едни и други, защото реално погледнато един куп хора гледат-камери, микрофони, режисьор 🙂, как да стане естествено колкото и да си талантлив актьор) Аз виждам това в погледа, изражението, ръцете - как докосват, как прегръщат. Аз в очите на Наре видях интерес, обич, възхищение, като към скъп човек, но в друг смисъл, не на двойките, не и любов. Обаче повече пред очите ми са шамара, блъскането, стиснатите зъби и очите почти изскочили от орбитите. Не че нямаше право да е гневна... Той и Санджар беше перманентно гневен на себе си или друг, така че трудна работа ми се видя още от начало тая връзка, а пък после съвсем омазаха положението.
  И да, Туба прекрасно показва желание, наслада, щастие с изражението на лицето, очите. Неслихан не съм я гледала, не се стигна до там. Иначе гнева, омразата, отчаянието бяха много реалистични, като за по-експресивен характер, малко по-истеричен, но такава е героинята и,и тя я изигра перфектно.
Да, любовта е трудна за изиграване, повечето смятат, че сценария е напълно достатъчен, но аз лично , не смятам,че като я има по сценарий, а актьора не ми я показва с езика на тялото си е ОК, затова съм си избрала актьри, които нямат празно, независимо с кой партньор са ... то това е да си актьор. Е, става прекрасно когато си партнират равностойни в това отношение актьори, то е като да се подава добър пас ... удоволствието тогава е на макс..
С Неслихан не можахме да разберем как е, нямахме тоз късмет, виж скандалите добре им се получаваха ... иначе имаха една -две сцени на любовна близост, но общо взето без взаимност, само като бяха ранени на лодката, там екстремната ситуация не можа да позволи пък да се оценят като израз на любов  ...

# 147
  • Пловдив

Хубав колаж, нали... Като погледнеш героя, влизаш в историята.

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1373529810341875713

Елван открива съвсем нови неща с Бора...

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1373575118056783872

Двама братя, които се подкрепят, независимо от всичко ...

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1373605307218333696

Няма сърце, което да не се лекува с любов...

И една приятна изненада.
Допълвам си поста.
Пише, че Енгин си е направил акаунт в инстаграм.

Източник: https://twitter.com/MuzikveTV/status/1373629852289482753

Добри новини за почитателите на Eнгин Акюрек!

Успешният актьор, който до този момент не е имал акаунти в социалните медии, просто е отворил акаунт в Instagram и е сложил край на тази ситуация. Неговият близък приятел Толга Саръташ съобщи новината със своята история.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 15:57 от mariana51

# 148

Хубав колаж, нали... Като погледнеш героя, влизаш в историята.

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1373529810341875713

Елван открива съвсем нови неща с Бора...

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1373575118056783872

Двама братя, които се подкрепят, независимо от всичко ...

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1373605307218333696

Няма сърце, което да не се лекува с любов...

И една приятна изненада.
Допълвам си поста.
Пише, че Енгин си е направил акаунт в инстаграм.

Хайде бе, ще ме накара и аз да си направя  сега 😜 Много не ми се вярва
Котето истинско ли е

# 149
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/CKmNHUpnLoz/

Истинско е. Ето го в инстаграма на Толга.
Това е изписано като акаунт за Енгин - @engin.auyurek_ea
Истина е, защото е лайкнато от Артистанбул и от Йомер Дурак.
На тази първа снимка има надпис: Тук съм.

Ето и акаунта: https://www.instagram.com/engin.akyurek_ea/?igshid=uiaet4jofcjw
Вижте, кои са вече последователите му.

Общи условия

Активация на акаунт