🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 2

• 32 734
  • 760
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Не знам Теодор дали ще се справи психически до края на формата.

# 106
Нали ви казах,че малкото човече Александър е много неприятен тип...интересчия и простак , още на кастинга беше ужас...

# 107
Лидия е някаква странна с това застинало самодоволно изражение.
Диана я разбирам, пращат те на елиминация и ти пожелават успех, лицемерно си е. Но от нея очаквам нещо повече при презентациите - все пак е художничка.
Нела вчера ми хареса за първи път, супата за детето беше грешно решение, но там май Славена гласуваше от името на двете.

# 108
Но защо си ползва правото да се смени ако не е застрашена от отпадане. Пази си" репутацията" на  добър готвач ли
Има го - ползва го. Преценила е, че няма да рискува.
Абсолютно! Освен това има възможност да отстрани силен конкурент, малко ми идват изкуствени тези "приятелски" отношения и спортсменство в състезателни формати.

# 109
Теодор ми хареса още на кастингите и досега ми оправдава хубавото впечатление. Дано продължава така, само психиката да не му изиграе лоша шега.

Диана не ми е симпатична, има нещо, което ме дразни в нея.

# 110
На мен ми стана мъчно за момчето, което изгоря снощи с недовършената торта. Това, което представи изглеждаше доста добро и без ограничението за време сигурно щеше да е съвсем прилично постижение. Докато тортата на Елиас беше комична и недодялана, и с право отнесе шегите от страна на журито.
Теодор много се суети и е малко драма куин, но дава сериозна заявка за по-нататък. Две вечери подред се справи отлично със задачите и то такива, за които времето беше голям проблем, а той успя да покаже напълно завършени чинии. Кремът му изглеждаше чудесен, освен всичко друго и неслучайно го показаха няколко пъти.
Леко си промених мнението за участниците, от кастинга останах с впечатление, че са пълни аматьори, но отборната битка снощи ми върна оптимизма. Всички чинии изглеждаха добре и през екрана трудно можех да преценя кой се е справил по-добре. Бях за червения отбор, но и на сините ястията не бих отказала. Сините може и да са объркали пастата, но крем супата на червените ми се стори малко прекалено гъста.
Катето Евро май нарече Славена Пламена, но не съм сигурна дали нарочно или се обърка.
Двете пълни жени нещо не ме кефят, не знам все още с какво конкретно, но имам чувството, че и готварски не стават много-много. По-спокойната все пак ми е по-симпатичната от двете, но и тя е с доста странно поведение.
Борислава ще я върнат, няма начин да е отпаднала завинаги, но ако поведението ѝ след фиаското с крем карамела не е било по сценарий, моите адмирации за него!
Засега само към Мария и Нела съм с умерени симпатии.

# 111
Диана и Лидия (двете пълни жени Simple Smile) са ми с познания, тип "домакиня". Да приготвят манджи на семейството, но гурме кухнята сякаш не е за тях.

# 112
  • София
Мария, Стилян и Коко са ми много симпатични. За момента тях подкрепям.
Веганката ме нервира от ден първи и изобщо не я намирам за добра, дано изхвърчи скоро. Истински яйца, интересно какви са фалшивите.
Тоя Алекс също да си ходи, бива тъпота и простотия бива.... Много невъзпитан и ужасен човек.
Виктория е в роля и е тип нагаждчка мисля всички го виждат. Борислава прекалено ндъхана, леко надута, ама идваше прекалено, не искам да я връщат, а ако го направят дано е със сменено поведение.
От двете по-възрастни жени тази с късата коса засега ми е по-скоро симпатична, но другата, която снощи готви на стрес теста ми е голям дразнител. Това, че Виктория я свали от балкона си беше по правилата, които и дават от формата, няма нужда от нападки към нея, ако не беше лелята, щеше да е някой друг.

# 113
Аз не разбрах дали всички си приготвяха сладкото за тортата и задължително ли беше да го правят? Защото ако са можели и такова от бурканче да използват, това би спестило доста време.  Принцесовата торта може и да е национална гордост за шведите, ама аз не обичам торти с такива дебели блатове, че и с "покривки" отгоре.

# 114
Теодор, определено може да готви добре, но не ми е приятен с тая роля - "вечната жертва", онеправдан в живота заради домашното насилие... освен това не си владее психиката, върти уредите докато ги изгори и като не му се получи - сълзи. Това не е поведение на мъж...

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 11:05 от mimi.7299

# 115
Теодор ли спечели уредите от Икеа? А този, когото изгониха за пръв път го виждам...

# 116
  • София
Теодор ли спечели уредите от Икеа? А този, когото изгониха за пръв път го виждам...
Той спечели, да.

# 117
На мен пък Виктория ми е симпатична кокетна, приятна, с финмо държание.

# 118
  • София
Не мога да си кривя душата, че Виктория се справи добре в предния епизод и правилно се възползва Simple Smile
Радвам се за Тео, чудесен сладкар е.
А за момчето, което отпадна, за мен беше незабележим досега...

# 119
На някой друг направи ли му впечатление злобният поглед на Виктория, когато нейния отбор загуби? Или аз само съм си въобразила, че така гледа и се чумери? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт