🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 2

• 32 545
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ами бива си го Александър, браво! И Константин е добре.

# 616
Много съм изненадана, че такъв масов провал. Все съм си мислила, че е лесен за правене десерт, вкъщи не съм имала проблем - става бързо, не изисква специални продукти. Аз го правя на тиган, не на фурна.

# 617
Анна пак се окъка, но пусти му късмет ще продължи.

# 618
  • addicted
Е добре, що за коментар е 'Има желание'. Ами те всички са имали желание.. За бога. Възмутена съм.

# 619
  • София
Ох, добре, че Сашо остава! Въобще не ми е жал за Диана, сори.

# 620
  • Пловдив
А! Диана! Странно... Явно защото Сашко е млад, а тя с прекомерно самочувствие. Хъм.

# 621
Честно казано, радвам се, че остава Сашко, има потенциал. Диана имаше твърде голямо самочувствие

# 622
Веганката я тикат много явно.
Всяка година има по един такъв връзкар.
Става типично....😒

# 623
Не знам дали сте забелязали, Диана въобще не се вписваше с другите. Дори и не показваха особено много кадри с нея. Ама и Сашко, нещо.. не виждам голям потенциал, хаха. Мога да греша, все пак, никой нищо още не знае.

# 624
  • София
Радеам се, че Сашко остана.
Благодаря за линка към магазина на шеф Рамадан.

# 625
  • София
Ако Ана и Виктория ги добутат до топ 10,ще е резил.

# 626
Диана сигурно не се е вписвала заради възрастовата разлика, което е тъпо за мен.
Това че не са давали кадри, не значи че е нямало.. просто не е като Виктория и Анна

Честно Мария ме дразни ...

# 627
# 628
Никога не съм опитвала такъв десерт, но май няма и да опитам. То да ти се отще от коментарите на Роу. Това ти е лепило, онова ти е кирпич, хелоу, мелоу...
Разбирам че някой не ти допада и че по сценарий трябва да отпадне...ама по леко с коментарите.

# 629
Секс в сармите 🙄 и с тоя бял сос ..
Някой път наистина прекалява с това да се прави на интересна

Общи условия

Активация на акаунт