🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 2

• 32 543
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Е, като почнете с тия забележки "по сценарий"...
Къде трябваше да отиде Диана с тази попара? Той и Сашко за там беше, размина му се за малко.

# 631
Докато го докараха - да се радват че са сложили нещо в чиниите и ще става за ядене.
Предпочитах Сашко да остане и се радвам че му дадоха шанс.

Австрийската палачинка как ми се дояде когато я показаха и после ми спихна апетита като ги гледах в кухнята. Ще пробвам рецептата в близките дни.

# 632
  • addicted
Изгледах реклама за утрешното предаване, слагам го в скрит коментар защото аз лично настръхнах и то не приятно.
Скрит текст:
Битката е буквално 'кървава', Мартин се нарани на едно ренде, изглежда сериозно при това.

# 633
  • Мюнхен
Роу мъж няма ли си, на него да му говори за секс, вместо на младите мъже и момчета в предаването... Вече трети сезон не ѝ минаха мераците, ей.

Кайзершмарн е уникално нещо, утре ще се опитам да си издиря отнякъде да си взема to-go, в моя регион е имало кайзери навремето, нищо че сме на другия край на Германия. На коледните пазари миналата година ядох и беше адски вкусно. Не съм пробвала да правя досега, ама

Виктория тоя епизод... през плет не е виждала как се разбиват белтъци явно, аз съм потресена. Половината ги беше оставила течни, за да си "запазят пухкавостта". То пък толкова обща култура да нямаш...

Александър обаче КЪРТИ! Грам не ме интересува какъв е като човек, аз предаването го гледам за готвенето, не като риалити. ЧУДЕСЕН Кайзершмарн и го сервира точно както аз съм го виждала тук. Бих го изяла с кеф.

Михалчев с много правилно наблюдение, че Мая няма самочувствие. Личи ѝ. Твърде много се опитва да демонстрира такова и прозира несигурността. Лидия пък наистина си е самоуверена, незадължително с покритие, ама ѝ се кефя, че е зен и не допуска да се стресира. Пази си психиката за по-нататъшните битки, което е умно.

Приятен епизод беше като цяло, въпреки че участниците далеч не са на това кулинарно ниво, което беше до четвърти сезон.

# 634
Като цяло този сезон е много зле! Има само двама трима ,които заслужават да са там!Нивото на предаването много падна с това толериране на разни лигли!

# 635
  • Майничка
Не мога да кажа още, че е най-слабият сезон, в онзи, спечелен от Станислав, пожарникарят, също се бореха кой е най-малко слаб, че и много конфликти мъжки с/у женки им бяха набутали по сценарий.

# 636
  • Манчестър
Някой знае ли в кое заведение работи Нела?

Доколкото разбрах от визитката, Нела имат хотелски бизнес. Не знам дали се включва да готви.

# 637
  • Испания
Нела и нейният съпругът са собственици на луксозен хотел в Сандански. Запознават се в САЩ преди 17 години. "Смятам, че съм успяла жена, защото мъжът ми все още ме обича и ми казва, че съм красива", казва тя.

Двамата пътуват много по света, ценят добрата храна и посещават изискани ресторанти. Самата Нела започва да готви по-сериозно преди 9 години, когато е в напреднала бременност с дъщеря си. Гледа много кулинарни предавания. Хаотична е в кухнята, но въпреки това резултатът от усилията й е добър.

За нея "MasterChef" e приключение. „Сигурна съм, че повечето участници ме превъзхождат, но за мен е важна не дестинацията, а пътят“, твърди Нела.

# 638
Хотелът на Нела и съпруг е "Вила Синтика" в Сандански, има ресторант към него "Синти". Предполагам управлява него.

# 639
  • София
Ох, ама кой е писал рецептата на дъската... 0,100г... Какво, сто милиграма ли захар да сложат?! Grinning Все едно 0,25ст.

Правилно за мен си тръгна Диана, не се представяше на ниво, а и все някак напрегната ми изглеждаше. По-добре, че дадоха шанс на момчето.

И аз търсих рецепти за кайзершамара Grinning Изглеждаше много апетитно - е, не и този на повечето участници...

# 640
  • София
Съжалявам, ама като прочета "сърми" и веднага се сещам за:
Нещо водещи и жури във всякакви формати започват да ме изнервят напоследък. Пак нямала да опитва Роу и с това "ся" в национален ефир...
Много се надявам Мартин да е добре- фаворит ми е! 🙏🍀

# 641
  • Майничка
Sea.sea, разпознах се.👍🤣

# 642
  • София
Sea.sea, разпознах се.👍🤣
С най-добри чувства! 🤗

# 643
  • Майничка
О, не се засягам, аз съм динозавър от времето на дублетните форми.😁

# 644
  • Sunshine state
Сарми е дума с дублетна форма сърми. И двете стават.
На мен Мая ми е симпатична по някаква причина.

Общи условия

Активация на акаунт