🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 2

• 32 541
  • 760
  •   1
Отговори
# 645
  • Мюнхен
От 2002 не са дублетни форми. Само с "а" е правилно вече, директно както си е усвоена думата от турски.

Мария доста ми допада. Не е подходящ персонаж за риалити предаване като това, но е отишла там, за да готви и се справя супер. Ако имам фаворити от този сезон, ще са тя и рентиера. Сравнително постоянни са в представянето си.

# 646
Ако рентиера не беше с толкова " мръсна уста" и такива излъчване щях да го харесам, но за мен е неприятен. И Теодор не ми е приятен.
Диана беше време да си ходи.

# 647
  • Испания
Момичета, и аз с най-добри чувства! "Сарма" и "сърма" са две различни думи.

# 648
Е снощи Сашо си беше за гонене.
На Стилиян сърмите също не изглеждаше като най-хубавото ястие от трите.

# 649
Тоя Мастърклас не можеше да мине без Мая, то това беше основната интрига, по която е направен епизода - па дали ще се справи, пък носталгия, пък накрая изненада как не е номер едно. Което ме кара да се съмнявам дали наистина е била за топ три. Ама шоу, какво да го правиш, постига си целите - коментираме и коментираме...

# 650
  • Sofia
Това шоу няма ли да покани някой италиански, азиатски или друг готвач, а слугува само на арабския свят? В ЕС сме все пак, а не в арабските държави. Много лични отношения се намесват в шоуто и това жури в лицето на г-жа Роу не е много адекватно.

# 651
  • До морето
Тоя Мастърклас не можеше да мине без Мая, то това беше основната интрига, по която е направен епизода - па дали ще се справи, пък носталгия, пък накрая изненада как не е номер едно. Което ме кара да се съмнявам дали наистина е била за топ три. Ама шоу, какво да го правиш, постига си целите - коментираме и коментираме...

Винаги съм отхвърляла категорично всякакви конспирации и сценарий, обаче това снощи наистина си беше зле скълъпена постановка.

# 652
Аз не си спомням да е гостувал друг арабски готвач. На мен ми беше интересно.

# 653
Всичко си е по сценарий.
Сармичките на вегАна къртят- с буркан в средата, "да не ѝ се шляят с тенджерата" !
Поне да му беше махнала етикета  Simple Smile   Проектите не се получихаааа!
Трябваше и тримата да ги изгонят, но сякаш Диана си отдъхна на тръгване.
Браво на Алекс, със замах спретна "проекта"

# 654
Да, това с буркана беше нелепо. Пък и причината беше, че не й се ходело да търси чиния.. то пък представям си какво търсене щеше да падне. Нали знаят къде седят чиниите. Този буркан изми ли го поне? Според мен Ана няма никаква техника на готвене, мисля, че на някакъв късмет й се получават нещата що-годе вкусни.

# 655
Абе колко са им вкусни нещата си е доста относително. Никой не може да ме убеди че тажина на Александър беше вкусен.
Вече си мисля че Роу е доста добра актриса, с това въртене на очите и ммммм колко ти е вкусно ммммм.
Жалко, това ми едно от любимите предавания в бг телевизия.
То и подбора тази година е един...👎

# 656
Абе колко са им вкусни нещата си е доста относително. Никой не може да ме убеди че тажина на Александър беше вкусен .
Вече си мисля че Роу е доста добра актриса, с това въртене на очите и ммммм колко ти е вкусно ммммм.
Жалко, това ми едно от любимите предавания в бг телевизия.
То и подбора тази година е един...👎
Че той и не участваше в този мастър клас?? (проверих в гуугъл какво значи тажин, та само мога да предполагам за какво става на въпрос, в две думи ако може малко пояснение за кое ястие става на въпрос.)

# 657
Александър готви тажин и го похвалиха - беше ужасен на външен вид и с очебийно сурови зеленчуци.

# 658
О да, с побитата царевица и отстрани парчаците суров лук и други.

# 659
За вкуса само можем да гадаем. Но за мен Ана е загадка- какъв кулинарен блогър е тази жена? то така аз съм ветеринарен лекар, защото се храня с месо. Тази жена не знае нищо за готвенето. Само за "проекти" говори- това и е представата- с купешки думи да изглежда интелигентна.

Общи условия

Активация на акаунт