С пролетно настроение чакаме нашето ЮНСКО творение (Тема 6 - 2021)

• 42 904
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Момичета,не знам дали се филмирам,но втори ден всичко от гърдите надолу ми е много ....странно.Имам чувството,че няма да изкарам още двадесетина дни(докато вляза в 9ия) и това ме плаши 😬😬Като започнем от менструалните,но една идея по-силни болки,учестени контракции,често болезнени...Малкия е много активен,усещам силен натиск много ниско долу...Дори нормалната дейност вкъщи ме затруднява и изморява и предизвиква дискомфорт...
Дали трябва да се притеснявам,ако тръгне раждане 🤔В 32г.с. съм,някак си ме е страх да не стане нещо с дребосъка 🥺

# 511
Понякога има и по-тежки дни, нормално е дори ежедневни задължения да те изморяват. Пази се и почивай. Обади се на АГ да те види, ако трябва да се включи някой медикамент. Раничко е още, трябва да се задържи поне до 37 г. с. Опитай се да бъдеш спокойна и да не си слагаш диагнози. Но при положение, че има болки, не само контракции, аз бих отишла на преглед.

# 512
Еми, пиеш ли някакъв магнезиев препарат? За болките пробва ли дали след прием на но-шпа минават? Ако можеш отиди на един запис на тонове поне, да видят какво ще засекат като контракции и консултация с лекар. Повече почивка, също ще ти дойде добре.
Възможно е и да са само подготвителни контракции, а бебето вече е голямо и тежи, та нормално д а натиска повече.
Запази спокойствие, до колкото е възможно, опитай да вземеш мерки и виж дали ще има подобрение.
Успех! И никакво раждане още поне месец!

# 513
В петък бях на лекар и споделих всичко с нея.Увеличихме магнезия,но-шпа и лежането .Тя самата каза,че трябва да устискам поне до 7ми май.
Различните усещания ме шашкат малко.Не са типичния дискомфорт,който беше до сега.

# 514
Момичета аз се връщам от ФМ, но доктора ме изплаши,че бебка има малка киста 12мм на яйчника и ми каза, евентуално да ходя на ЯМР. 😔 Толкова много се притесних. Също каза че е голяма към 1700 грама в 31+6, доктора каза че всичко е добре, освен тази киста,която “99% щяла да изчезне след раждане”, но не било сигурно...
Аз също ще ходя на ЯМР не заради киста ще следят нещо друго, уж моят АГ ме успокои, че е само за да потвърди че на бебка и няма нищо. Въпреки това аз се притеснявам.

# 515
Стискам палци всичко да е наред 🍀🍀

Момичета аз се връщам от ФМ, но доктора ме изплаши,че бебка има малка киста 12мм на яйчника и ми каза, евентуално да ходя на ЯМР. 😔 Толкова много се притесних. Също каза че е голяма към 1700 грама в 31+6, доктора каза че всичко е добре, освен тази киста,която “99% щяла да изчезне след раждане”, но не било сигурно...
Аз също ще ходя на ЯМР не заради киста ще следят нещо друго, уж моят АГ ме успокои, че е само за да потвърди че на бебка и няма нищо. Въпреки това аз се притеснявам.

# 516
  • варна
При мен нищо ново - по 1000000 контракции на ден , лежа по цял ден , като стана корема ми постоянно твърд ! Днес бях на лекар - няма скъсяване на шийката и разкритие няма ! Аг ми каза , че тези контракции при мен не водят до нищо и да не се притеснявам !!! От няколко дена се завърна гаденето при мен и се чудя нормално ли е ???

# 517
Стискам палци всичко да е наред 🍀🍀

Благодаря, аз също ти стискам палци. Дано притесненията и на двете ни се окажат напразни.

# 518
При мен нищо ново - по 1000000 контракции на ден , лежа по цял ден , като стана корема ми постоянно твърд ! Днес бях на лекар - няма скъсяване на шийката и разкритие няма ! Аг ми каза , че тези контракции при мен не водят до нищо и да не се притеснявам !!! От няколко дена се завърна гаденето при мен и се чудя нормално ли е ???

Мико, гадни са и неприятни контракциите, ама важното е че не водят до скъсяване.
Абе и при мен от 10 дена някъде се върнаха началните симптоми на бременността - замаян ми е, гади ми се. Аз даже една нощ повръщах (което никога не е било). Не знма дали е нормално, ама ще се търпи, няма начин.

# 519
Опитвайте да хапвате,на мен снощи така ми се гадеше обаче като хапнах и се успокои стомаха. В началото пак така карах на солети и марети. Аз минах при АГто, май ще съм секцио. Бебо е седалищно и така си му е удобно. Не е от активните,може и да се обърне,но предвид историята ми няма да ме пробват естествено раждане.
Пожелавам ви още малко да избутаме с бебоците в корема. Наистина контракциите са притеснителни,но по-важното е да няма разкритие и скъсяване на шийката.

# 520
Мими, да те успокоя, при мен повръщането не е спирало от шеста седмица. 😀😀 Важното е финалът да е положителен, с всичко друго се свиква 😘

# 521
Да се запиша, че не съм от най редовните поне тук 🥴. Минавам да кажа на родилката мама Jessito честито и бързо взътановяване. ❤️.
И да пожелая на всички успех до финала не остана ❤️. При мен май от юнско бебе ще стане майски ама ще видим де има време. Нашата дама върви напред и утре ще я видим. Дали ще дочака 05.06.
Или ще ме изнеда, защото ми е супер некомфорно и болезнено вече. ❤️Няма нищо общо с предните ми бременности.

# 522
  • варна
Аз , нещо да не съм пропуснала - Джесииии, как си ?????❤❤❤

# 523
Heart Лелеее, Джеси, супер новина! Честито Heart бъдете щастливи Innocent

# 524
  • Германия
И аз така... надявам се да е станала грешка, никъде не видях да е писала, че е родила Thinking

Общи условия

Активация на акаунт