С пролетно настроение чакаме нашето ЮНСКО творение (Тема 6 - 2021)

• 42 713
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • Германия
Не се притеснявай, аз също я нося много ниско. През цялото време си е главично разположена и я усещам точно като теб. Така и нямам снимка на 3 Д точно, че е много ниско и не успяха да я снимат.Особено като хълца ниско долу много се забавлявам.

И аз вчера бях на преглед, първо тонове-отлични, шийка в норма(3,5 см), главичка долу. Не я гледа вече подробно, напипва ми матката , каза, че е добре пораснала и толкова. Не разбрах колко кг е, след 3 седмици пак. Отказах ваксината против коклюш, малко не и стана приятно, тръгна да ме разубеждава, но за сега не мисля да я слагам.

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 04:03 от foley

# 601
  • Хасково
Аз също вчера бях на фетална. Бебчо е 1490г 29седмица. Както всеки път измъчи доктор Георгиев да му направи сносна снимка. То не бяха ръце, крака, пъпна връв, всичко пред лицето Grinning В крайна сметка го изловихме, ама е сърдит. Поне се е обърнал главично, както си и мислех, че беше голяма борба в корема два дни подред. Термина ми остава 27.6(5 дни преди термина според цикъла). Правих и обременяване с глюкоза, защото преди бременността  пиех глюкофаж. Глюкозата е отвратителна, но поне всичко е наред. Днес ходихме да огледаме колички. Мисля обаче от Германия да я поръчвам, че цените са по-добри. Харесахме Easywalker Harvey 2. Доста е лека и маневрена. Не ми харесва само, че е  2в1, а не 3в1 и не включва столче за кола за новородено. Някой има ли отзиви Simple Smile Харесали сме и легълце, но чакам в неделя да сглобим спалнята и гардероба, за да видя колко място има и евентуално да поръчам и малък скрин за нещата на бебчо.

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 00:38 от Ivayla_

# 602
Здравей,
Радвам се, че всичко при вас се развива добре. 😊 Иначе за количката, погледни в бебешка борса “Бебино”, доста често я пускат на промоция там.
[/b]
Аз също вчера бях на фетална. Бебчо е 1490г 29седмица. Както всеки път измъчи доктор Георгиев да му направи сносна снимка. То не бяха ръце, крака, пъпна връв, всичко пред лицето Grinning В крайна сметка го изловихме, ама е сърдит. Поне се е обърнал главично, както си и мислех, че беше голяма борба в корема два дни подред. Термина ми остава 27.6(5 дни преди термина според цикъла). Правих и обременяване с глюкоза, защото преди бременността  пиех глюкофаж. Глюкозата е отвратителна, но поне всичко е наред. Днес ходихме да огледаме колички. Мисля обаче от Германия да я поръчвам, че цените са по-добри. Харесахме Easywalker Harvey 2. Доста е лека и маневрена. Не ми харесва само, че е  2в1, а не 3в1 и не включва столче за кола за новородено. Някой има ли отзиви Simple Smile Харесали сме и легълце, но чакам в неделя да сглобим спалнята и гардероба, за да видя колко място има и евентуално да поръчам и малък скрин за нещата на бебчо.

# 603
  • варна
Вчера и аз бях на ФМ -, всичко е наред !!! Шийката е добре , няма разкритие въпреки мноооооогото контракции !!! Казаха ми , контракциите са си за твоя сметка ! Бебка и при мен е много ниско долу , а си беше високо ! Почнах от днес да пия седатив- хомеопатично - чувствам се много напрегната , не мога да спя , но от тези болници не съм и очаквала друго ....! Момичета колко са стойностите на Б12 при вас ? При мен са 200 и вчера ми казаха , че са ниски ...

# 604
Мими, радвам се че сте добре, въпреки контракциите!
Пи мен беше 150, пия сега вече 49 дни и тази седмица ще пускам контрола на ДИ Б12, да видим кво що.

# 605
При мен последно B12 беше 320 и ми изписаха таблетки 2х1 и инжекции 1 път седмично.

# 606
Момичета, от коя седмица започнахте да ходите на тонове.

# 607
Момичета, от коя седмица започнахте да ходите на тонове.

От 28г.с. ходя на тонове, на 2 седмици. От 36 май почваме всяка седмица.

# 608
  • Германия
И аз от 28-ма г.с. ✌

# 609
Мен ме викат за първи път на тонове в 33-та седмица

# 610
Момичета, при обременяване с глюкоза, резултатите само на кръвната захар на 0, 60 и 120мин ли се гледат или още някакви успоредни изследвания се пускат?

B12 ми беше 290 и било ниско, затова съм на инжекции. След 2рата се беше качило на 390.

На тонове ще ходя за първи път в 33г. с.

# 611
Здравейте момичета!
Имам едно въпросче относно киселините. На някоя от вас дали са изписвали и е пила някакво лекарство тип омепразол,омепразид,сопрал,нексиум,пантул и тем подобни от този род? Понеже на мен ми изписаха,а чувам че не са много подходящи по време на бременност. Благодаря.

# 612
Някой има ли подобно усещане 🤔 - едно като драскане в зоната на шийката според мен . Мога да го сравня с взимане на цитонамазка ? От време на време през деня , както си стоя и това усещам .

# 613
  • Хасково
Момичета, при обременяване с глюкоза, резултатите само на кръвната захар на 0, 60 и 120мин ли се гледат или още някакви успоредни изследвания се пускат?
Да, Д-р Начев иска само това. Вземат ти кръв, пиеш глюкозата и после на 60 и 120мин. Инсулина сега не се изследва,  защото при бременните попринцип бил висок.
За киселини гастроентеролога в Надежда ми изписа гавискон. Доста ми помага.
За тоновете в Надежда д-р Павлова ми каза 34седмица.

# 614
Някой има ли подобно усещане 🤔 - едно като драскане в зоната на шийката според мен . Мога да го сравня с взимане на цитонамазка ? От време на време през деня , както си стоя и това усещам .
Аз усещам нещо подобно,но шийката ми е ок ако това те притеснява,както и микробиологията. Може бебето да натиска някой нерв защото моето е седалищно и често ме рита по шийката. Много неприятно усещане.

Общи условия

Активация на акаунт