С пролетно настроение чакаме нашето ЮНСКО творение (Тема 6 - 2021)

• 42 587
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, 180 на 100 ми беше кръвното през нощта 😭 Това допегит нещо не действа май. Опитвам се да съм спокойна, ама е много трудно. В 1:00 съм при АГ, дано е ок бебето 🙏 Сега е поспаднало малко, но пак високо 😭

# 631
Момичета, 180 на 100 ми беше кръвното през нощта 😭 Това допегит нещо не действа май. Опитвам се да съм спокойна, ама е много трудно. В 1:00 съм при АГ, дано е ок бебето 🙏 Сега е поспаднало малко, но пак високо 😭

дано всичко да е наред, мила Simple Smile аз се чудя при високо кръвно какво се прави наистина ? до сега винаги съм била само с ниско, а казват че при някои жени се случва да става високо с напредване на бремеността ?

# 632
Стиснати палци! Дано е било еднократно и да не се повтаря повече!

# 633
В неделя и аз бях така - измерих горна граница 184 , долната не си я спомням и изпаднах в шок. Обаче не се предоверявайте много на апаратите ако са ви електронни. Малко след това измерих кръвното с друг апарат (електронен) и показваше горна граница 108, а веднага след това го измерихме вкъщи с ръчен - горна граница 110. С електронните трябва да се мери много внимателно, да се спазват всички указания, както и да се мери трикратно и да се взема усреднена стойност. Аз не винаги успявам да го постигна,затова повечето лекари никак не ги обичат.

# 634
Ванчест, стиснати палци, вероятно просто трябва да сменят хапчетата или коригират дозата. Бебето е добре, не се тревожи.

Аз за високо кръвно знам само бабешки лек - кисело мляко с канела. Тъй като съм била цял живот с ниско кръвно и нямам престава какво се прави или пие.

Вчера поръчах помпа ръчна на Медела и комплект шишета на Нук. Имаше някаква промоция в Комсед и ми се сториха изгодни. Утре мисля да ходя до HM, набелязах в апп-а разни дрехи, искам да гинпреценя на живо какви са като материя и размер.

Поздрави мили момичета 💐

# 635
Радева, само за ХМ имай едно на ум, че може да има разминаване между сайта и физическите магазин. Сайта и магазина на Витошка са към един франчайз, а останалите физически магазини към друг. Често в сайта си пише, че не може нещо да се намери във магазина.
Успех с покупките инапе!

# 636
Мами,знаете ли може ли да се консумира чия при бременност?

# 637
Аз си ям, в кремове, десерти. То е семе, не билка или риба, например. Честно, дори не съм се замисляла 😊

# 638

Всяка сутрин слагам 2 с.л. в кисело мляко и разни плодове и това закусвам. Откакто ям това, съм редовна в WC Simple Smile
Аз пък от 3, 4 дни съм с по 10-15 контракции на ден (понякога повече и на кратко време). Не са болезнени, но след като ми казаха, че бебето е много ниско и се притеснявам да не тръгне да излиза. Пия магнерот 2х2. Момичета, вие имате ли неболезнани контракции и по колко на ден са? Какво казват вашите лекари?

# 639
Благодаря за отговорите, момичета! От скоро хапвам и се замислих.

# 640
  • варна
Моника , моето бебе също е много ниско долу , аз имам по 10000 контракции на ден - лежах и в болницата за това , въпреки системите контракциите не спряха ! Следи по начесто шийката и за разкритие ! Повече почивка 😍
Момичета , реших да взема шишета на Авент - сега се чудя за стерилизатора какъв да е ? Препоръчаха ми на кенгаро 3 в 1 , но ми се иска да чуя вашите мнения🥰

# 641
Аз също имам доста контракции, втвърдявания без болка, понякога са по-интензивни като усещане. Затова внимавам с натоварването, обикновенонв дни, когато се движа повече, след това имам доста.

За стерилизатора, общо взето тествай влизат ли шишетата и помпата. Понякога различните марки нарочно правят отворите така, че да си длъжен да купиш и техните шишета.
Ако е за микровълнова, важно е да знаеш твоята от малките ли е. Повечето стерилизатори ги правят за големи микровълнови.
Иначе принципа им на работа е горе-долу един и същ, няма някои които да стерилизират по-малко от други.

# 642
Контракции си имам всеки ден. Преди бяха само втвърдявания, неприятни. Сега обаче последните 2 седмици са придружени и с болка ниско долу, уплаших се и почти не ставам от леглото, та отшумяха малко. Последния път от много малко движение ме стегна, та преустанових всички разходки за сега.

# 643
#mimi_82, знам те аз Simple Smile следя те. Колко беше твоята шийка последно? Моята в 29+2 беше 3,2 см., но след този преглед започнаха по-интензивни контракции и си мисля да ходя ли по-рано до АГ, тъй като следващия ми преглед е на 29.04.
За стерилизатор аз взех комплекта на авент шишета, стерилизатор и помпа, намерих го на промоция още в 5-ти месец.
Ето някакъв произволен линк, не съм го взимала от този сайт, просто там го намерих:
https://www.royalbabybg.com/produkt/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D1% … al-philips-avent/

#mrs.RN, моята АГ каза, че истинските контракции не се влияят от нищо - поза, настроение и прочее. Молим се да изкараме до юни и толкова. Аз дори съм края на юни и имам още доста време.

# 644
  • варна
Мони, шийката ми е 4, 0 см !!! Разкритие нямам - но ми казаха , че шийката е почнала да омеква ! Идея си нямам какво означава това 😁Стерилизатора на Авент за малка или голяма микровълнова е ?

Общи условия

Активация на акаунт