Декемврийски мърморани бръщолевят си засмяни!

• 19 493
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
raika
 Flutter Heart Eyes много си готина   bouquet утива ти да си кума  Whistling Whistling Wink Grinning
А снимки  Crossing Arms Mr. Green

# 121
Райке много си стилан, много ми хареса, получаваш онлайне листовките http://www.maverick2000.net/instructor/db/upr.html

# 122
  • 42.016399,23.101179
Писах, писах и всичко се затри. Sad
Благодаря ви много за пожеланията момичета, много мило ми стана. Grinning
Черпя ви всички beer3  party023 Popcorn
Най-хубавият подарък който получих днес беше един огромен букет от Вики и картичка която сама е надписала. Подарими ги с думите "БЪДЕЙ ТО Ю МАМИ", демек "HAPPY BIRTHDAY TO YOU MAMI"- и ние знаем английски hahaha А на картичката имаше  мацаници с различни фоумастери, но според нея пише "ТИТ ДЕН ДЕН МАМИ". LaughingВ голяма еуфория е детенцето от факта че майка му остарява с още една година, а каво ли ще е на нейният рожден ден. newsm78
Eli_cz много забавленияимало при вас. Поздравления за дипломата, много е сладка.
raika добре си се завърнала при нас. Много хубава кума си била. Grinning Радвам се че си си изкарала хубаво, но искам и още снимки да гледам. А кой ги е подстригал малките така, милите. На Вики татко и не давам да и пипам косичката, та само се скубеме като се решиме сега заради това.
Криска поздравления, че си си намерила работа, дано да ти хареса. Стискам палци и с яслата на Виктор всичко да е наред и да не боледува там миличкия. Heart Eyes

# 123
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Криска честита ти работа, ти си мъжко момиче и ще се справиш с всичко.
Ели честита ви диплома
Райка аз за изпита решавах листовки он-лайн, но сега не помня адреса. Май в гугъл намерих страницата.

# 124
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАРСИ!!!
Много усмивки да красят дните ти през тази година! Много щастие да съпътсва теб и цялото ти семейство! Бъди Жива и Здрава!

Аз днес се записах в Стопанския университет на ЮЗУ Неофит Рилски - ФИНАНСИ. Марси, обещавам, че като ми започнат очните ще пием по едно кафе на центъра.
Минимо, много сте далече, иначе нямам нищо против да проведем един мач  Joy
Криси, честита нова работа, и бързо адаптиране на малкия Вики в яслата.
Няма ли някой роден април??? Нещо започнах да се чувствам зле, защото не съм везна  newsm78
Райка, приятно ви празнуване на рожденните дни   bouquet

# 125
dani_l
едно априлско рамо от мен  Wink Grinning
честито студентство  bouquet нека е успешно и лесно  Grinning

# 126
Йееее Райка се появи  Hug
Аз съм със силен асцедент везна  Wink И по този повод се разбирам и с априлски телета и с октомврийски везни.

Райка, в торентите на датата има листовките издание 2006 и закона. Ако ти пусна торента дали ти ще можеш да си ги даунлоднеш, защото там има много абонаменти с пароли. Големината на файла е 77мб, а торента ще е няколко кб. Стига да има смисъл от операцията, след като Криси ти е дали онзи сайт.

Крис, много се радвам за новата ти работа! Желая ти много успехи, по-малко нерви и здравословна колегиална среда!
Тази длъжност звучи много зловещо  Crazy Къде е офиса на фирмата?
Нали не се сърдиш, че малко те подцених с предложенията ми за неквалифициран труд в колцентър?  Sad
Само аз ли останах неработеща все още??? За БГ-я питам, защото знам, че Ели и Шоши още не са започнали.

Вчера мноооооогооо случайно разбрах, че фирмата, в която работя правят биг парти в парк-хотел Витоша на две крачки от нас. Аз пък напук отидох! Няма да ви казвам какви очи опулиха като ме видяха с новата ми рокля, бялорусата коса и ботуши с десетсантиметрови токове. Палачинкииииии!!! И половината от колегите ми решиха да се правят, че не ме познават!!! За 15 минути ми се наложи 30 пъти да отговоря на въпроса кога ще се връщам с "Не знам". Е как така могло да не знам и аджеба от къде имам аз толкова много пари, че да си стоя в къщи???!!!
Много обидно ми стана /не ми пролича естествено/ особено след разговора с тоя дето ми се води шеф и дето лятото си говорих с него по моите въпроси. Не ми се бил обадил, защото не сме се били така разбрали, рекетирала съм го била Shocked Shocked Shocked Няма да се впускам в подробности, за да не ви отегчавам. Още ми е много бясно, направо вря и кипя. Ей го - прибрала съм се в 3.30, а в 7 бях вече будна. Псуууувааааммм ама наум  Crazy
От никъде не ми се обаждат ... не че съм пуснала документи на много места. Търпение ... ама ми се изчерпва и малко се подтискам.
Имам 2-3 снимки на фотоапарата. Дано са станали да ме видите ква съм резачка!  Flutter
Изнесох се при първа възможност от евтиното парти на "най-голямата фирма в България" и си допих в бар Оскар. Много ми хареса, може там да пийнем по едно следващия път!

Ели, много ви завидях за социалния живот, който водите с Емата! За цените и възможностите няма да коментирам. Тук си е мизерия  Confused
Дано да ни хареса днес в Незнайко. Друго просто не се сещам. Урока там е 6 лева на час, виждаше ми се нормално, но след инфото от Ели вече се чувствам обрана, въпреки че още не съм ги дала  Joy

# 127
Е Нели удари и мен в земята, докато четях си представях ситуацията и ти се кланях. На самочувствието, на интелигентността, на факта че си баси пича. С кеф бих се закопала в някой бар с теб. Чакам снимките ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.
за подценяването - тука малко ма прехвали. Кво подценяване, кви пет лева бре жена. Ако не бях вече обещала в Топ дринк когато ти ми пусна сайтовете, през глава щях да отлетя към двете фирми да подам документи. Според мен работата в колцентър е много интересна и ти завиждам че си говършила Peace
Мойто офиси е на Пиротска и Константин Величков - Царибродска 70 се води, страшна тежкария - то са охрани, то е чудо - да видим. Стискайте палци. Но аз съм си в едно кабинетче - малко в страни от шумотевицата на офиса - ама нали ми е сериозна работата - трябва ми тишина и спокойствие Joy

# 128
Вчера ми се падна "късметче" от кафе Лаваца, на което пише:
Трудно е да бъдеш цвете сред бурени.
Ще си го напиша в аватара  Wink
Криска,  HugHugи те чакам в Оскар другия петък  Wink

# 129
  • Sofia
Айде и аз да се разпиша,че гледам вече ме забравихте Mr. Green
На всички празнували Везни честит рожден ден,на Деси и Вальо честито дипломиране,на Криси честита нова работа!
Сигурна съм,че пропускам някой,но нека да не ми се сърди не е нарочно Embarassed Дълго време нямах настроение за писане и много съм пропуснала.
Колата ми беше развалена 10 дни и бях като болна.Тичах по на Вики приготовленията за яслата и други от сорта.От тази седмица дето идва сме на ясла.Дано да мине добре началото!
Смайли,не си единствената неработеща.Аз също още не работя,а честно казано нямам и такова намерение в близката половин година.Ако Вики се справи с яслата искам да си почина половин година и после ще правя нещо,предполагам че ще отварям магазин за ишлемета.Но всичко още е в план и зародиш!
За уроците по чужди езици мисля,че на толкова малки деца им е все едно на какви езици ще пеят,но това не значи ,че разбират нещо.Съдя по това,че на морето имаше дискотека за германчетата и полячетата,Вики беше първа кипра там,ама надали е разбрала нещо,освен да друса дебелото дупе Wink
Честно казано Ели и аз ти завиждам за заниманията,които ви спретват,но спроред мен всичко е въпрос на стандарт на живот.
Раика,много си хубава на снимката със сетра ти!
За мамешка среща по принцип съм за.
За всички почитатели на Слона,тази седмица откриха повечето нови люлки.Страхотни са!Имаше и още да се довършва,но ние ходиме всеки ден там.
Деска,за количка не мога да помогна,защото нямам друга освен лятната

# 130
Здрасти банда

Криси
честита и успешна работа и от мен, дано всичко е ок вече  Wink

Смайли
за малко да падна от стола като те четох  Party много ми хареса твоята рокля и новите ти ботуши - без да съм ги видяла даже  Wink - пускай снимки - щото те знам каква си резачка  Flutter Hug

Да а за цени и занимания - направо си е обир, не е стандарт както казва чоча, щото излиза че бг е със космически стандарт след като струва толкова много... въпроса е по скоро конкуренция - че я няма много, тук е огромна системата с подобни организации, всеки квартал кажи речи има различни видове центрове, а в един център обикновено има десетки видове курсове - според възрастта, и вида на занимания и тн, така че имаш богат избор така да се каже, пазарна икономика  Wink Grinning а в бг тепърва се появяват може би курсове за 2г по анг., или там занималня с песнички за 2-3г - и си правят каквото си искат... щото избор голям май няма Rolling Eyes

Много ме е яд като чуя за случки от сорта на 180лв тримесечие, че даже и тия 6.лв на час, защото нашите щурчета не издържат все още един час на гъза си, а някой да им казва какво да правят - абсурд  Crazy Laughing, Емка след 10мин. става и хуква на някъде  Crossing ArmsClose... ходи я гони после да й обясняваш , че си платил за да слуша и да се учи Wink Mr. Green

# 131
  • Sofia
Ели,под стандарт имам в предвид,че мозъка им работи по друг начин на европейците в кавички.Тук хората видяха,че клубовете имат успех и почнаха да отварят масово клубове и само до там.Цените на всякъде са еднакви,а на половината места персонала е некомпетентен за какво иде реч.Миналата седмица,както винаги неделя сме при свеки и я пускам Вики в тамошния клуб.Бяха взели нова какичка на работа,еми тя седи и я гледа как си мъчи да прескочи нещо или да се качи по пързалката,а за заигравка и дума не може да става.Явно беше пазач.Със сигурност няма никакво педагогическо образувание,а деца е виждала само по улиците.При вас всеки се чуди какво повече и по-ново и на по-достъпни цени да предложи.Та имам предвид различен стандарт на мислене.

# 132
чоча
ама ние говориме за курсове и кръжоци за нашите хлапета, за обучение по нещо  - не за забавляние или за игра  Wink
За клубовете ми е ясно, че на всеки км вече има  - в София поне Wink - те са ок
За обучението говоря че са кожодери - при това нашите буболечки много малко разбират от целта на занятието Rolling Eyes

# 133
  • Sofia
нали тези курсове се провеждат в някакви детски центрове или бъркам

# 134
Като казваш различен стандарт на мислене, ме подсещаш, че това са си закони, в смисъл тук за да направиш ЕТ - така ли е едноличен търговец  Thinking - което предполагам са тези клубове, трябва да имаш диплома в сферата в която си правиш ЕТ то, в смисъл достатъчно е да имаш завършен курс по нещо, не е нужно да си с вишше, с което един вид се гарантира че дадената дейност която ще се върши ще бъде на някакво що годе професионално равнище - ако може така да се каже, та в тоя дух след това се очаква че ще има някакво качество на предлаганите услуги...
Това като любопитство го казвам, в смисъл че в бг незнам да има такъв закон  newsm78 та пак закони, не стандарт на мислене ми се струва, то друго мислене те просто не познават  Crazy Wink

Общи условия

Активация на акаунт