Декемврийски мърморани бръщолевят си засмяни!

• 19 492
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Аз се съмнявам,че въобще тези клубове в Бг подлежат на някакъв контрол,по различен от данъчните и др.общи за търговските дружества.Надали се изисква някакво разрешително от М-вото на образованието и културата.

# 136
  • София
След малко търгваме към Борисовата. ще сме там до към 13ч.

# 137
нали тези курсове се провеждат в някакви детски центрове или бъркам
Да в центрове се провеждат
Ние ходи ме в този център например
http://www.hobbycentrum4.cz/
това са му курсовете
http://www.hobbycentrum4.cz/krouzky.html
това е център - с големината на училище, няколко по малки сгради и няколко игрища - те са все един център за младежта и децата се води

А това е центъра  СОКОЛ - където ходи ме на спорт за хлапета - 1.група е възраст от 1 до 3г.
Това са адресите им в Прага конкретно
http://www.sokol-cos.cz/COS/testweb.nsf/0/543886B40B5441A7C1256E … 41r20qric5la2or8_
Всеки един Сокол, си има отбори по баскет, по волей, по това онова - каквото се сетиш - във всички възрасти, правят курсове за такива като нас, самата сграда на всеки един СОКОЛ е с няколко спортни зали.

Та тези специално клубове, центрове са си регистрирани в министерството на образованието, на спорт и тн - според техните занимания - един вид са държавни, в смисъл получават и дотации от държавата, защото те са вериги - има ги във всеки град, а в големите градове в всеки квартал.

Огромна система от клубове и центрове за деца, но в коренно различна форма от познатите в БГ Confused

Може би правя асоциация в момента с ПИОНЕРСИЯ дворец от едно време - но в мащаби всеки квартал и град си има поне едно такова нещо  newsm78

# 138
  • Sofia
За това иде реч,че мислят за децата,а не само как да приберат парите на родителите им Mr. Green
Ние няма да можем да се класираме за Борисовата днес и утре

# 139

Хайде ето ви две снимки да се кефите. Не съм излязла много добре, на живо бях просто перфектна.
 Flutter Flutter Flutter

Бяхме в Незнайко. Впечатленията ми са смесени. Едвам гледам вече, Дара също много се умори. Пяхме, танцувахме. Дара не седна нито за секунда, върша, пя, танцува, скача. Доста добре се справяше със задачите, които общо взето бяха докато се пее песничката да се показва с ръчички, но пък от друга страна ние тези песнички си ги знаем. Мисля все пак да отидем пак. И без това няма какво друго да правим в съботните сутрини. Ще е по-голям купон, ако дойдат повече декемврийчета. Сега бяхме 4 майки с деца, но и заличката не е много голяма. Абе не е това, което ми се искаше, но друго - няма  Confused

Ако се задържи слънчево, ние може следобяд да прескочим до Борисовата. За след 4 часа говоря.

# 140
 Flutter Flutter Flutter Flutter
олялялаааа
страшна мацка си  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 141
  • на езерото
  Мили ми рожденички,Честит Ви празник на патерица  bouquetДа сте ми живи, здрави и много щастливи  bouquet
  Чата Ви редовно но ме мързи да пиша нещо Embarassed
 Криска успех на новата работа душо и по вода да ти върви.
 Смайли голяма работа си Peaceшапка ти свалям.Доколкото разбирам не гориш от желание да се върнеш там на работа,дано ти излезе късмета на друго място PeaceА от групата на неработещите съм и аз,направо треска ме тресе че майчинството ми изтича скоро,ще пускам отпуски и ще му мисля по въпроса,засега не си търся нова работа защото чакам любимия на къде ще ни поведе ...евентуално ако пък не ще му мисля от лятото  за нещо друго.
  Във вторник бах на София (изписвахме майка ми от болница)та по тоя случай заведохме малкия звяр в зоологическата градина,много се радва на маймуните и слона.Като видя басеина на хипопотамите почна да вика"бличам се, джапам моието"демек събличам се да плувам в морето,а то басеинчето черно от мръсотия ooooh!.Много и хареса много кротка беше всякаш не беше моето дете.
  По въпроса за клубовете и забавленията,найстина Ели за завиждане си,но момичета колкото и да се оплаквате от скъпотията и некомпетентноста поне има къде да заведете малчовците в един малък град няма нищо подобно NaughtyДобре че кмета има внуци колкото Никол и преди две години построиха две площадки за игра иначе беше пълна скръб.
  Засега толкоз от нас целувки и приятни разходки.

# 142
  • София
Отиваме към Борисовата, ако някой реши да минава да звънне.

# 143
АУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!!!!!!!!!!Кви са тези мадами,бе,какви са тези резачки!ЕЕЕЕ,не била азлязла добре,иначе била по-перфектна!Ей!То накъде по-перфектна,бе,мацо!
Не се коркай,когато му дойде времето ще ти се обадят.
Еми и аз ще пусна една снимка от вчерашната сватба,ей така,за конкуренция! Party
Райка,днес получих едни топли чувства с препоръчано писмо,получателят е намерен,нщо не се връща!Мерси,мила!Много си готина на снимката,стилна,хареса ми!Няма ли още снимки?
КРИСКА,радвам се,че си намерила работа.Дано останете доволни взаимно!С какво се занимава тази фирма,по наименованието мога да се досетя,ама чак пък охрани и тежкарии...ама нещо не разбирам,така че,ако не е фирмена тайна драсни два реда!
Забравих какво още исках да пиша...
Аааа,да...Райка,та кой е остригал децата,че не разбрах,кой е проявил тази инициатива и по каква спешност?Дано капките ви оправят!
Дани пък не можа да честити на мама РД,обаче пък разбрах,че обича да пее на микрофон.Отивам с детския кът,където ходим всеки ден/и вече имаме ВИП карта за 50% отстъпка и стаята струва 0.75ст на час Peace/,Дани ме дърпа за ръката,сочи касетофона и вика "мамо,пей" Аз пък не знаех,че какичката им е пускала "Зайченцето бяло" като на караоке.Като му пуснахме песничката,като почна да зяпа и да издава звуци ,няблягайки на /Зайченцето/"бяяяяяяо!",/цял ден си "игааао!" HugЕй,умрях от гордост!

# 144
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Нели много си готина, а роклята е трепач.
Ние вчера купихме количка, мъжът мия намери. Куини с летен и зимен кош. Следобеда ходихме в Южния парк с новата количка и принцесата Габи дори пожела да се вози малко.

# 145
  Добро утро мили момичета Simple Smile
Пожелавам ви лека седмица  Heart Eyes

# 146
Добро утро и от мен!
Честито на всички които са празнували нещо докато ме е нямало!  bouquet
Смайли супер мацка си браво Peace
Ванилийка и Дани така пее зайченцето бяло.Чува се само бялооооооооооо иалооооооооооооооо.
Лека седмица и от мен на всички мами,татковци и детенца  bouquet

# 147
Ели, казваш хубави лентички си намерила...ами да си сложа и аз една малко по-различна  Laughing

Черпя ви с любимия си сладкиш!
Да ви е сладко!

Последна редакция: пн, 16 окт 2006, 14:42 от _ШоШи_

# 148
Леле Шоши честито мила!  bouquet  bouquet  bouquet

# 149
ШоШиииии
честито душа!!!!!
Леко и безпроблемно бременеене ти желая!!!
Ама дай малко повече пикантности де - кога е термина?

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт