Декемврийски мърморани бръщолевят си засмяни!

• 19 489
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
  • София
ЕЕЕЕЕЕ, страхотни новини! Честито, Цвети! Давай подробности  Hug

Честито и на Марси, малко със закъснение, рожденния ден. Другите ги поздравих, нали  newsm78 Че вие такава серия подкарахте  Laughing

Криска, честита ти службичка, пиле! Много кинти и повече корупционни практики ти пожелавам  Mr. Green

Смайли, роклето ти стои супер, въпреки ботушките  Wink

Аз сега се връщам от семинар, имам да се ориентирам в обстановката, но ще наваксам. Разбрах само, че срещичка се гласи, а? Ако е след 21 часа, пишете ме и мен. Дзверо не заспива без мен вече  Sad Айде, отивам да бачкам и после ще ви изчета, че 3 страници сте изписали.....

# 151
леле , шоши, честито ! супер много се зарадвах като видях новата ти лентичка. лека браменност ти пожелавам. прегрьщам те 

кажи , ди как приема новината. казахте ли и вече.

момичета , аз да ви се оплача - от известно време имах някакво виене на свят. по няколко пьти на ден.днес ходих на невролог и ми каза , че имам остро вьзпаление на средното ухо. притесних се малко. утре отивам на ушен лекар - стискайте ми палци да няма и други неща.....

Криси, честита нова работа. дано сега се поуспокоят нещата с вас. целувам те.

Последна редакция: пн, 16 окт 2006, 22:59 от minimo

# 152
Е, докопах се най-накрая до БГ-мама! Изкрейзвам от работа и грижи! ooooh! Давай да честитя първо на рожденичката от петък! Честито, Раичка, жива и здрава, много радост, щастие  и усмивки ти пожелавам!
Снимките и на двете със Смайлито ме впечатлиха! Peace
Аз в петък дойдох на работа в 13:45 и се прибрах на пожар в 15:00часа! Дилята ревеше като за световно /100% би го спечелила!/, не пожелала да заспи и само :мама, мама, мама.... Смотана история... Същата сутрин я наблюдавах тайно 15-тина минутки - изглеждаше ми спокойна, играе си, изпълнява указанията на лелките и т.н. на обяд се нахрани там, а дори вече е харесана и за снаха! И какво й стана, не знам... Tired
Събрала ми се е работа от една седмица и на всичкото отгоре съм болна! Уф, егати тъжните информации, с които ви заливам... Sick
А за ШОШИ, аз постфактом видях още в предишните непрочетени от мен странички и се чудя тия момичета не виждат ли, че има още едно човече или аз пак съм се отвяла като си казала! Съвсем изключих, че след новината си променила линийките си... Embarassed ЧЕСТИТО казвам! Лека бременност и сладко малко бебче чакаме след 8 месеца и ... дни. Много ви се радвам на всичките смели майки! Hug
Криска, спорна работа - дано си доволна, дано и в яслите да мине всичко по-гладко! Praynig
Минимо, какво означава това? Нали се лекува? newsm78
Относно пеенето: Диля ме изумява непрекъснато с асоциативното си мислене. Не се хилете! Един ден дават концерта на Пайнер и изпълнение на Гергана. нашата започва да вика: Бау, бау! Поглеждам към телевизора - няма, татко й я пита къде е това куче? В един момент аз зацепвам, че в КЛИПА към тази песен има куче! Айде сега кажете нещо! hahaha

# 153
Шоши, миличка, честито!  Голяма изненада ни спретна. Една голяма и здрава  Hug от мен   bouquet

# 154
  • Sofia
Цвети и от мен честито!Лека бременност!  bouquet

# 155
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Шоши честито и лека бременност и от нас   bouquet
Какво става с твоето следване?

# 156
Шошкаааа! Hug  love001
Стопли ми сърцето с тази хубава новина!Каква хубава лентичка си имаш!!!
Браво,прегръщат те силно и ти пожелавам лека бременност,лико раждане и разкошно детенце!

Моника,добре,че ти откриха проблема,дано да може да се оправиш бързо!Когато те видях ми изглеждаше както обикновено,чак ме учудваш сега,че не си добре!
Валентинова,просто нямам думи... Wink

# 157
  • на езерото
    ШОШКА ЧЕСТИТО  bouquet,леко бременеене![/size]
  Еха колко бебенца се чакат вече Hugсамо така да сте ми живи и здрави и браво за смелоста Ви  bouquet
  Днес валя и ния с бяса се чудехме каква пакост да направим Embarassedпо едно времв и нет нямах та и забавленията ми отпаднаха.
  Валент мила извиняваи за любопитството Embarassedно като каква работиш (защото съм останала с впечатлението че си счетоводител Thinking).Съжелявам за Диля,някой дечица по трудно свикват Cry дано скоро отмине този период Peace
  Минимо, стискам ти палци да не е нещо много сериозно  bouquet

# 158
ШОШИ...................... Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug
ЛЕКО БРЕМЕНЕЕНЕ И .НЕЗНАМ - ВСИЧКО НАЙ - ХУБАВО МИЛА.
Днес си вадих документи, та не съм се преработила, така че - няма какво да разкажа.
Смайли - абе редко некой ме оставя бездумна.много си перфектна на снимката Hug Heart Eyes

# 159
Ехаааа, Шоши, много  Hug и от мен! Страшно се зарадвах на лентичката на второто ви слънчице!

Смайли, мдааа, и аз нямам думи, ама щом казваш, че на живо още по-перфектна правиш роклята, покажи ни се и на нас някой път с нея (ние май само герданчето, също много добре подбрано, сме ти виждали  Wink)

Минимо, стискам палци и аз да се оправят нещата бързо!

Ванилийка, още не си показала снимки от сватбата, или аз съм пропуснала? Wink

Нашият дреб пък уж започва да намалява консумирането на течности през нощта, но затова пък все повече държи да ме вижда в леглото до себе си, а аз си нямах друга работа, ами ми хрумна да му разказвам и приказки на заспиване (а досега си мълчахме) и той взе, че запомни и сега си иска сам, а моето въображение в момента не е много продуктивно, но към четене от книжка трудно ще минем, защото пък държи да заспива на 'туно' / тъмно, а това си е добър навик... иначе от ден-два знае и кой е Дядо Коледа (макар и да се запозна с него от някакви глупави рекламни картички) и вече чака да му донесе влак... може би е рано да се опитвам да го запознавам с по-дълбоката същност на празника  Thinking Wink

времето си е гадничко, но поне вече имаме парно  Wink

хубава седмица и от мен!

# 160
Ха сега добро утро! Ейййй, един път да вляза първа! /Маймунче, нощните птици не ги броя!/
Голям студ при нас! Добре, че тук и парното, и климатикът са "на работа", защото иначе си ставаш на шушулка... Като споменах работата, Пинче, дейността ми в завода е свързана с финансов контролинг, въпреки че в началото, за изпитателния срок, наистина бях назначена за счетоводител. Но счетоводител в преките му задължения никога не съм била и честно казано, ме отблъсква като алтернатива... Бих се занимавала с това просто като информация, която трябва да усвоя, за да се издигам във финансовата сфера. Но за тази цел ми трябват още мнооооого знания и още толкова опит! Blush
Вчера не успяхме да оставим Дилето да спи на яслата. Отново точно преди обедното хранене се разплакала безутешно... Тази сутрин беше същото. Tired А снощи се беше залепила за мен като гербова марка, миличката ми... но въпреки това аз много й се радвам, че бързичко свикна с новото място и сутрин почти не плачка като я оставяме! Heart Eyes Зорът е по обяд и вечер...
Хайде чакам новините покрай бременните мами, болните ушенца, новите работи и снимките от сватби! Hug
Забравих да спомена, че нещо с яденето сме скарани - от дни ми е изяждала храната си само веднъж и вече ми се струва поотслабнала. Confused

Последна редакция: вт, 17 окт 2006, 09:59 от Lyusil

# 161
здравейте момичета   Hug
ей сега се врьщам от лекаря - не откри нищо обезпокоително в ушите ми  Mr. Green малко се поуспокоих. сега един месец ще пия лекарствата дето ми ги изписа невроложката и после пак ще ходя да ме види. ми това е. бьдете спокойни - ще оживея  Peace

Lyusil, а защо точно на обяд започва да реве лещичка  newsm78  да не би да е свикнала вече , че я взимате тогава и сега да и е трудно да свикне , че ще трябва да остава и слетобедите.
за пеенето - и мартин често си попява . но репертуарьт му включва " мама ми купи днес" ( мама ми купи дес,книжка тинки и нататьк следва нещо неразбираемо ) и "заленчуци , който..." ( тази я пее направо от - моркочето ика ела тут и после показва за ряпата) . 
а за книжките преди заспиване - облагодетелсвана сьм , че двамата спят в една стая , защото вечер чета на яна и мартин сьщо слуша. а и при нещо няма как да легна в кошарата , за да му показвам картинките.

# 162
  • София
Здрасти и от мен. Засега при нас певческите изяви се свеждат до "Зако Бако кока пок" - Зайко Байко скок-подскок  Laughing и "Зааааа.... баааааоооо.....ден гаооооо....." - Зайченцето бяло цял ден си играло. Но пък разказваме приказки за Бим-Бам (Червената шапчица, която тя кръсти Бим-бам заради песничката), та Бим-бам конишка питка - Червената шапцита с кошничка и питка, Въка топа (вълка потропал) Баба амммммм...., и изял бабата.  Друга любима приказка е Пепеляшка, която тя гледа на фума (филм). Пинца доди - принца дошъл - и конаааааа (и качил Пепеляшка на коня).
От скоро правим и чаени партита, на които каним Барби, две мечета и една кукла бебе - реди им чашки, сипва чай от чайник и храни всички наред с лъжица. Като я ядосат, ги бие с лъжицата по главите  newsm78
За игри с ръчички няма търпение. Реших да пробвам, заразена от вашите успехи, но стигам само до Варила мишка кашичка, след което Ванеса барабар с кашичката си отнася ръката нанякъде и нищо не е в състояние да я накара пак да я даде. Иначе идва, мамо каичка - да играем на кашичка, стигаме до кашичката....и настава едно дърпане на ръката - тя вои и тегли, аз дърпам и настоявам за пръстчетата и накрая и двете ревем  Mr. Green

# 163
  • у дома
Ха привет!
Докато изчета 3те странички и работното ми време свършило  Mr. Green

Ние сме вече добре, антибиотика си свърши работата, да чукна на шперплат.

За съжаление не мога често да влизам тук  Cry

Елексир4е, много й харесаха на Катето Весините целувчици..  и ние пращаме 2-3 кошнички с ухаещи такива за Весините бузки.

А сега да честитим хубавите новини!!

На КРисито, честита службичка!!! Да ти е хубаво, и приятно и ползотворно да работиш там и да се чувстваш удовлетворена и емоционално и финансово!!!!! На Вики стискам палци бързо да се приспособява на яслата и да попадне в добри ръце въпреки всичко!

Райка, чудна снимчица с булката.. добре завърнала се от Немско, госпожо! Има ли още снимки, да? Искамееееее

Нели, направо онемях пред смелата ти постъпка да се появиш на фирменото парти. Преди 10ина години сигурно и аз щях да постъпя така, да им натрия носовете! Браво на теб!!!  Peace А тоалета, тц-тц-тц, много е шик!

Дани, и на теб да ти спори ученето! Хайде декемврийките все по-учени ставаме, успешно дипломиране и още по-успешна реализация след това !! Hug

Шоши, твоята мъничка-голяма новинка май на всички ни е най-свидна и мила!! ЧЕСТИТО!  bouquet  bouquet  Hug   bouquet
Лека и приятна бременност, здраво и спокойно бебче чакаме заедно с теб!

# 164
ХИП ХИП УРАААА!!!!!!!!
ЗА НА ШОШИ МАЛКАТА ГОЛЯМА НОВИНАААААААА!!!

Шоши, миличка, прегръщам те силно! Лека бременност!  Hug

Благодаря на всички за комплиментите!
Е, явно е имало резултат появяването ми, защото още вчера ми звъннаха да ми изложат тяхното решение. Не е точно това, което исках, ноооо пооочтиии, затова реших да приема. Все още не съм ги уведомила /държа ги в напрежение до довечера  Mr. Green/, но ще го направя.  Чувствата ми са много смесени, в един момент се радвам, в друг ми е напрегнато, в трети ми е мъчно, в четвърти ми иде да откажа... Продължавам да търся и нещо ново, нищо не ми пречи ако се появи, да напусна, но пък друго си е да търся работа докато работя, отколкото ако съм в майчинство. Така си мисля ...
Снощи умувахме вариантите за Дара. Най-лесно за всички е да я гледа майка ми, снощи по телефона я пришпорих да се връща, но тя не можа да ми каже нищо конкретно като дата. Най-рано на 6-ти ноевмри ще мога да започна. Ще чакат!

Ванилийка, хайде, какво става със сватбарската снимка??? Конкуренциьоо, я ме удари в земята с някое рокле!
Крис, мина ли първия работен ден или още предстои? Разкажи как е!

Давайте да се уговорим за петък. Аз съм на хомеопат някъде до 7 /записах и себе си най-накрая, Румен е следващия/ и после съм свободна. Да ходим да хапнем, да пийнем, ще изчакаме Милена, пък после ще видим накъде ще ни отвее вятъра.

Общи условия

Активация на акаунт