Декемврийски мърморани бръщолевят си засмяни!

• 19 486
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
Шоши, леко бременеене и от мен!
След Смайли не мога да се въздържа и да не пиша  Mr. Green Нело, изби рибата с туй рокле! Дай Боже всекиму така да изглежда!
За петък - аз естествено съм на работа втора смяна до 22 часа. Обаче след това  smile3508 Само казвайте къде да дойда, че ми се реве за скитня... не съм излизала от последния път в Мърфис.

Упс... за малко да забравя... MOON WALK, драга, ти няма ли да се веснеш на маминска среща? Хайде, тоз път се организирай, за да разказваш за работата и не само...

Покрай нас нищо ново. Виктория се опитва да яде сама, но още е много далеч от всякакво говорене и пеене на песнички. Гледала онзи ден концерта на Сити тв, дето и ние го давахме и се научила да вика "йе, йе". Ама само толкоз.

# 166
Мами, ще лудна!
Тъкмо щях да се хваля, че Дилито е заспало в яслата и лелката ми звъни:
Събуди се, засега не плаче, обаче ДЕЖУРНАТА ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗЕ В ПОЧИВКА И НЯМА КОЙ ДА ОСТАНЕ ПРИ ДЕТЕТО! ЕЛАТЕ ДА СИ ГО ВЗЕМЕТЕ!
СВИНЩИНА! ЗАЩО ГО ПРИСПАХТЕ ТОГАВА, БЕ? #Cussing out НЕ Я ЛИ ВИДЯХТЕ, ЧЕ НЕ Е СПОКОЙНА! Майка ми вися в 12:30 да я вземе - те я приспали! Направо ще полудея! Сега обличане, ходене до нас, ПРИСПИВАНЕ /ако въобще е възможно вече!!!/ На всичкото отгоре има нови неща за учене в работата! Не издържам! Ако ме няма тия дни, да знаете, че съм си взела някой ден отпуска. Ако ме няма повече от три дни - значи съм изкрейзала!

# 167
Люсил, не ми се сърди, обаче: седя и се чудя и не мога да разбера - защо мъчиш детето с ясла? Майка ти не може ли да го гледа? Има ли смисъл да се травмира и то, ти да плачеш, и майка ти да виси пред яслата? Какъв е този зор да ходи на ясла? А после всички сте тъжни, че Диля не се чувства добре? Очевидно, че детето е по-чувствително и по-трудно се адаптира.

# 168
Мнооого ви благодаря, момичета, много сте мили както винаги!   love001
Терминът ми е на 2 юни 2007  Heart Eyes Живот и здраве този път да разнообразим и с лятно бебе  Laughing Други пикантности, както казва Ели...какви?  newsm78 Айде, за романтичните вечери на свещи сами ще се досетите  hahaha
Не съм вярвала, че бебета ставали и от първия опит, ама ей го на, вчера и сърчицето чухме  Heart Eyes
Иначе ми е зле, драйфам добре, явно и тоя път няма да ме подмине, но все ще избутаме няколко месеца. Hug

# 169
Малко по-спокойно ми е сега. Заспала е при баба си.
Алекс1, майка ми гледа детето вече осем месеца. Жената е болна, на всичкото отгоре мрази лекари... а и за много от болестите вече е твърде късно. Тя, горката, се чувства ужасно виновна, но й идва нагорнище цял ден да гледа дете, после да сготви, да прибира, да обслужва семейството си. Аз я разбирам и съм й благодарна, защото ако не беше тя, или аз нямаше да съм на тази работа, или Диля щеше да е на ясла още на 1год и 1месец. Надявахме се от тази седмица да я оставяме и следобяд, а миналата седмица ходех да си я взимам предимно аз. А за оная другата мухла няма да коментирам, че ме хваща пак бяс! Не мога да си позволя детегледачка, особено сега, когато ми тежи вече и наем. За мен не стои въпросът дали да давам детето на ясла - това не е прищявка, а необходимост и го приемам като нещо нормално. НО. Сърцето ми се къса от мъка като чуя  "мамо,мамо,мамо"....  Чувството е ужасно! Виждам в нея това, за което другите са слепи - тя е изплашена, изоставена, наранена, уязвима и РАЗЧИТА НА МЕН ДА Й ПОМОГНА, а аз не мога... Знам, че не е първото дете, тръгнало на ясла, но е МОЕТО дете! Знам, че ще мине, но през какво ще мине не знам.... Всичко друго ми е безразлично... страхувам се с нея и се смея с нея - каквото е в нея, такова е и в мен...

# 170
П.П. Видях някои въпроси към мен чак сега  Crazy
Минимо, първо да ти кажа, че стискам палци да се разминеш само с антибиотика!  Hug На Диана казахме, че ще имаме бебе, вече беше на 2 прегледа с нас и после баща й като я пита къде бяхме днес и какво видяхме и тя казва "бебе мама корем". Нещо вдява явно  Grinning
Деси, ами мойто учене си продължава. Януари и февруари имам изпити, няма да мога да ява на всичките със сигурност, както и ще пропусна юнската сесия живот и здраве, но не бързам, все някога ще завърша  Wink Я покажи някоя бременна полу-гола снимка на шкемби? Рита ли вече?
Смайли, много се радвам за новата стара работа   bouquet Винаги, ако изникне нещо по-добро можеш да напуснеш. Сигурна съм, че ще ти се отрази добре, на Дарата също.  Heart Eyes
Люси, много ми става мъчно за малката като чета. Да, ти беше писала, че на майка ти й идва нанагорно да се грижи сама по цял ден, а някаква детегледачка на половин ден или за 2-3 дни седмично не става ли>? Или излиза много скъпо? newsm78
Все забравям да кажа на Маймунка колко се радвам, че на Ежко му харесва в частната ясла, браво на момчето, много се смях за гей/фут  hahaha

# 171
  • София
Сега видях, че има и голяма форумска среща в петък. Някой знае ли нещо повече - къде, кога? Да минам ли да ги видим по някое време? Може пък този път да е по-добре. Предният път малко ме беше яд, щото те се завлекли на караоке, а ние като бабички смукахме мартинита до 11 часа, разчоплихме плетива, сладка, мъже и деца.... и се разотидохме.

# 172
  • 42.016399,23.101179
Здравейте!!!!
Най-напред Шоши честита ти нова лентичка!! Лека и безпроблемна бременост.  bouquet
Смайли, поздравления. Изглеждаше супер на снимката и честита ти работа. Laughing
fastuche радвам се че вече сте добре, а разбра ли се от какво е била температурата? Heart Eyes
Люска, нещо не разбрах, как така дежурната трябвало да отиде в почивка, какви са тия дежурства, и нямало ли е в яслата други дечица? newsm78
Цитат
знае и кой е Дядо Коледа (макар и да се запозна с него от някакви глупави рекламни картички) и вече чака да му донесе влак... може би е рано да се опитвам да го запознавам с по-дълбоката същност на празника  Thinking Wink
Маймунка и ние вече си избрахме подаръци от Дядо Коледа. Знае че утре ще му пишем писмо за да ни донесе  КУКЛА, МЕЧО И МИКРОФОН.
За сега си изявяваме певческите възможности с пакет бисквити в ръка. иначе знае вече около 4-5 песни и често ни изнася концерти. А сутрин първата думичка когато се събуди и "МАМО ЧЕ(Т)И", и непрекъснато се разнасяме по стаите с книжки в ръцете.

# 173
  • у дома
Марси, за Т-то педката каза "вирусна инфекция" и понеже организъмчето на детето не могло да се справи с вируса минала в бактериална . Малко наивно ми звучи, но така де, нямам медицинска диплома да оспорвам диагнозата  Mr. Green А ние изчакахме и дадохме антибиотик чак на 4тия ден.

Нели, супер новина!   Честито !:hug: Явно роклята и ботушките добре са сработили на партито Simple Smile Впечтлила си ги! Айде пак на обедните почивкииии..  Wink А иначе и аз съм на мнение, че ако изкочи нещо което ти допада повече, абсолютно нищо не пречи да напуснеш. След случилото се, едва ли ще им имаш същото доверие като преди.

Ох, Коледа ли идва пак? Добре, че ме подсетихте. Марци, маймунка, много добре сте подготвили малчовците, щом вече и подаръци са си избрали, ние сме назад с материала.

Миленка, тази бабичка в аватара ти откъде я копна? Аз малко да понахалствам форумно, нали не се класирам за вечерни партита - к'во стана с твоята изгора?

Ели, мерси ла линк-а за бг-лентичките. Отивам да си сложа и аз от нашите си Simple Smile За възможностите за обучение и занимания на децата, особено по-малките у Чешко, направо ви завиждам. Няма ли някой да се завърне и да реализира идеята и тук. То и закони трябват де, че да е и професионална работата, не само добро желание.

Люси, мила, с интерес следя как се развиват при вас нещата с яслата. Шоши наистина предлага добро решение - может ели да си позволите почасова бавачка?
Стискам ти палци   Praynigда намериш нужния кураж и сили в себе си да се справиш със струпалите се предизвикателства, които ти изпраща съдбата.  Praynig Знам ,че си силен дух и ще успееш! До теб има хора, които те обичат!!  Peace  Hug

# 174
  • на езерото
  Браво на децата  bouquetмилите песни пеят.Марси,МКП страшни моми имате личи си че са много умни деца.Тя и моята калпазанка пее, но на Преслава.Срам несрам имам си мома чалгаджика Embarassedкато включа телевизора се чува "пусни Преслава"и това е положението ooooh!ЗА игрите с ръце търпение никакво,на нас ни дай да отваряме шкафа с лъжиците ,вилиците и чинийте и да ги вадим.Другата ни забава е да си чупим играчките,казва чупа и почва да ги разглабя и тн... ooooh!
 Дядо Коледа за нас е дядо и Коко,неможе да направи разликата въпреки показания и снимков материал.Какво ли си казвате за мен сега"малииии бесна селяния Embarassed"ама това е положението Crossing Arms
Люси съчуствам ти силно за ситуацията в която се намираш Hugдано нещата по скоро се подредят  bouquet
  Смайли браво на теб,честито за победата(която явно не винаги е сладка) дано Дарето свикне  с новата ситуация и да нямате проблеми.
  Маймунка,къде е частната ясла в която ходите,доволна ли си и каква е цената ако не е тайна разбира се?

# 175
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Шоши термина ти е на моя рожден ден  Laughing.
Нямам снимки на корема, дори още не съм сканирала снимките на малката Теди от феталната морфология. Вече няколко пъти я уситих, но още не са ритничета. При последната консултация в сряда лекаря ми каза, че малката вече е 10 дни пред мен и ако продължавам да отслабвам ще ме приемат на системи в болницата. Това е от мен

# 176
Деси, ама вие вече сте си избрали име  Peace
И вземи да се храниш бе жена  Naughty

# 177
Маймунка и ние вече си избрахме подаръци от Дядо Коледа. Знае че утре ще му пишем писмо за да ни донесе  КУКЛА, МЕЧО И МИКРОФОН.
За сега си изявяваме певческите възможности с пакет бисквити в ръка. иначе знае вече около 4-5 песни и често ни изнася концерти. А сутрин първата думичка когато се събуди и "МАМО ЧЕ(Т)И", и непрекъснато се разнасяме по стаите с книжки в ръцете.

Браво на вашите дечица  Hug
Марио нито знае какво иска /само коли /, нито песни пее /за сметка на това обича да му пееш и да танцува, Пинка и на чалга също, въпреки че баща му много се нерви, но музиката е много ритмична и на него му харесва/, за приказки и дума да не става, не мога едно изречение да му прочета, защото не сяда или ми грабва книжката и я разлиства и след секунди я оставя. През времето, което е в къщи кара кола, колело и багер,  катери се по масите, Боти / в превод работи/ и много обича и да чисти /блазе и на тази която го вземи  Joy/

# 178
  • София
Момичета случи ми се нещо много неприятно. Добре съм ... ето тук може да прочетете за премеждията ми...

По тази причина съм малко вкисната ама пък искам на маминска среща. Предлагам да минем на общофорумската и после да забием нанякъде.

# 179
  • София
Шошинка миличка ЧЕТСИТОООО! Много те целувам Simple Smile) И ако малко избързаш може пак да сме заедно в другите отчетни Wink Поздрави на щастливата кака и татко.
Само мойта ли е толкоз глупава че не вдява изобщо аз това бебе?!?! баси!:-)

Общи условия

Активация на акаунт