ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВАНИЛИЙКА!!!С пожелание за всичко, което ти носи щастие и прави близките ти щастливи. Здраве и разбира се мммного късмет!

Lyusil, мммного целувки на ученичето. Аз си мисля че това с реването е период през който повечето дечица минават тръгнат ли на ясли. И при нас беше така - агресия, тръшкане, сърдене, плюс безпричинен рев нощно време, ама мина за около 2 седмици. Сега само пита, кога ще ходи при дечицата.
fastuche, много неприятна история и при вас. Разбрахте ли причината за високата температура. Тук пак е плъзнала вирусната херпангина.

dani_l, хайде и вие оздравявайте по бързо. Какво стана няма ли да идваш на училище в Благоевград?
А ние от днес сме преграгнали, много смешно приказва милото. Иначе нищо друго и няма, от рев ли е, от ммного приказване или пеене е не знам.....
ама ако знаете някакъв лек за дрезгав глас, казвайте.

А колко е кисел вечер като го взема от яслата

,
. И сега със следобеното кафе и поредна цигара реших да напиша какво ново покрай нас.
, вчера така жестоко удряше кака си Дани, че се наложи да си тръгнем. Нищо не помага - обяснения на дълго и широко, раздаване на целувки от мен, но като му кажа той да я цунка - шамар. Докато се прибирахме през цялото време повтаряше 'Бия кака Нани'. Явно минаваме в нова фаза от развитието