Декемврийски мърморани бръщолевят си засмяни!

• 19 452
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
  • 42.016399,23.101179
Ехее... Кой ще черпи днес...  nbirthdayЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВАНИЛИЙКА!!!
С пожелание за всичко, което ти носи щастие и прави близките ти щастливи. Здраве и разбира се мммного късмет!  Party Time
Lyusil, мммного целувки на ученичето. Аз си мисля че това с реването е период през който повечето дечица минават тръгнат ли на ясли. И при нас беше така - агресия, тръшкане, сърдене, плюс безпричинен рев нощно време, ама мина за около 2 седмици. Сега само пита, кога ще ходи при дечицата.
fastuche, много неприятна история и при вас. Разбрахте ли причината за високата температура. Тук пак е плъзнала вирусната херпангина. #Cussing out
dani_l, хайде и вие оздравявайте по бързо. Какво стана няма ли  да идваш на училище в Благоевград?
А ние от днес сме преграгнали, много смешно приказва милото. Иначе нищо друго и няма, от рев ли е, от ммного приказване или пеене е  не знам..... Joy ама ако знаете някакъв лек за дрезгав глас, казвайте.

# 91
Честит рожден ден Ванилийка!
  bouquet  bouquet  bouquetМного здраве,любов и парички за нови очила Wink
Нашите нощни кризи продължават.Не иска сам да заспива и това си е.като заспи и го местя,но после като си легна и как ме усеща и протяга ръчички да го взема и спи при мен. #CrazyА колко е кисел вечер като го взема от яслата #Crazy
Бързо адаптиране на лещичката.Люси търпение скъпа/макар че в последно време изобщо не мога да го проявявам/Всичко ще отмине.
Бързо оздравяване на болничките.

# 92
Честит рожден ден, Ванилийка /с един ден закъснение/. Бъди много, много щастлива и нека няма нищо, което да помрачава щастието ти.

Не мога да не се похваля... смях се от сърце вчера. Христов влязъл в банята да се къпе. Виктория застанала пред вратата и крещи с цяло гърло: "Тати ака! Тати ака!". Вярвате ли ми, че се смях сигурно 15 минути. После обясни на всички, които видя, какво правил тате, вкл и на жената, която дава кухнята. За ужас на тате.

# 93
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Здравейте
Фърстъче мерси за пожеланията. Малката е добре. Вчера бях на консултация и като я гледахме на УЗИ-то тя се обърна към мен през монитора и ме гледаше.

Момичета имам един въпрос и молба - трябва ми количка за беба за около 3-4 месеца най-много. Навита съм да купя втора употреба, но в момента във форума не се предлага нищо, а не ми се ходи по оказьони. Не мисля, че е разумно да даваме 5-600 лв. за количка, която ще ползваме толкова малко. Много ми е нудобно  Embarassed, че ви тормозя с нашите проблеми, но съм се видяла в чудо вече с тези колички.

# 94
Деси моята давам от сърце и душа мила. Не е от скъпите и от слънцето е избеляла, но е най-добрата ми покупка въобще за Виктор - най-удобната и лесна за управление, лека, широк кош и се събира в сякакви коли. Следобед ти я снимам и ти я пускам да я видиш, става ли - и то за постоянно ти я давам, стига да ти хареса. Hug

# 95
Криси много ти благодаря. Ако искаш ми прати снимката на мейла - grigorova_d@mail.bg

# 96
  • София
Алекс1, и Мая като види, че някой влиза в банята и казва че АКА или КЪПЕ. Или и двете Simple Smile

Момичета опитвам се да й обясня за бебето ама нещо хич не вдява това дете. Седи срещу мене и мига като плъх в трици. Надявамс е до Май месец да схване за какво става дума. Иначе тя много се радва на бебета. Като видим бебе някъде навън и тя крещи БЕБЕ БЕБЕ и се хили и го сочи или им наднича по количките...

Днеска като оставих Мая в яслата (тя си ревеше както обикновено Simple Smile ) им надникнах по-задълбочено в стаята, където играят през деня - е немога да разбера защо я плюят толкова тая ясла тука по форума - чисто спретнато, с нови секции, килимче много хубавичко, ирачки здрави, много като количество... лелите винаги са много мили. Има 1-2 които са по-дръпнати, но са по-скоро строгички отколкото гадни или лоши. Единственото по-вехто нещо бяха столчетата им на които сядат да обядват и пак си бяха в много приличен вид. Останах абсолютно изненадана, защото си представях доста мизерно нещата... Та започвам да съм все по-доволна и от отношението им и от уловята. Мая се чуства добре мисля. Поне по държанието й така ми се струва. Та това е което имах да кажа.

Утре съм на преглед във Втора градска. Там ще си се запиша на ЖК. Казах ли ви че доктора при когото раждах води той ЖК? Казва се Цветков и впечатленията ми от него бяха много добри. Да видим сега дали правилно съм го преценила.

# 97
Янче, приемаш ли негативи за Цветков? Ако да - ще ти разкажа, ако не - ще ти кажа само, че въпреки Цветков - бих раждала във втора градкса още 100 хиляди пъти. Моята дружка бачка там в женска, искаш ли връзки или не искаш newsm78

# 98
,
Деска това е количката, прецени си Hug

# 99
Криси а ляга ли до долу

# 100
ляга,ляга, три положения на тялото има - легнало, полулегнало и седнало Peace

# 101
Здравейте!
Цял ден ме мързи да дишам, но това не ми пречи да пуша  smokeuu. И сега със следобеното кафе и поредна цигара реших да напиша какво ново покрай нас.
Марио раздава шамари на всички  box, вчера така жестоко удряше кака си Дани, че се наложи да си тръгнем. Нищо не помага - обяснения на дълго и широко, раздаване на целувки от мен, но като му кажа той да я цунка - шамар. Докато се прибирахме през цялото време повтаряше 'Бия кака Нани'. Явно минаваме в нова фаза от развитието  newsm78

Криске,хареса ми коего каза,че мамите на половината от декемврийчетата са родени октомври! Laughing

Я си казвайте рожденните дати. За да не и се размини на някоя от вас да почерпи  Mr. Green

# 102
Добър ден! Дано не сте ни забравили ама и аз като дани_л едвам дишам от мързел.

Аз на Юлето й честитих лично по телефона, но не искам да пропускам Райка.
Райка, с мноооого голямо закъснение честитя рождения ти ден. Бъди здрава и заобиколена с много обич. Успешна година желая също!
Честитя и магистърските дипломи на Деси и Вальо. Много парички да ви донесат!

Сега по същество докато не съм забравила.
УТРЕ В 10.30 ЧАСА В КЛУБ ДВЕТЕ ФЕИ ЩЕ ИМА БЕЗПЛАТЕН ПОКАЗЕН УРОК ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ПО МЕТОДА ХЕЛЕН ДОРОН ЗА ДЕЦА НАД ЕДНА ГОДИНА.
Днес ми се обадиха да ни поканят официално. По-натам цифрите са дебели, но поне на първия урок ще отидем  Wink
Повече за метода Хелен Дорон можете да прочетете тук: www.helendoron.com

Криска, към теб имам предложение. Аз съм работила 5 години в callcenter-a на Мобиком. Става въпрос за работа на смени, заплата не е по-малко от 500 лева, а има и допълнителни бонуси като безплатен мобилен телефон и т.н. Тъй като разглеждам почти всеки ден обявите по сайтовете, виждам, че в момента се търсят оператори в Глобул. Виж тук: http://www.globul.bg/bg/department.list2.html?h=1 Виж и във Вивател: http://www.vivatel.bg/bg/jobs_details.php?job=100 Аз съм работила точно това. Дано да те устройва. Познавам хората и в двете компании /бивши колеги сме/ за съжаление обаче бих могла да се включа с побутване /но не е много сигурно/ на по-късен етап. Ако ти харесва, действай.

Друго кво ... Дарата има леко разстройство. Ака само по веднъж на ден, но е кашесто. Чамурлийска каза да е само на диета тия дни. В понеделник имаше пак сополи, но й направих една атака с баховата ябълка доста често и до вторник изчезнаха. Добре сме общо взето само дето мене ме мъчи яка скука ...
Това е ... хайде ... лека!

# 103
Смайли, скука те мъчела, а  newsm78 Да ти разнообразя живота с едно леко маминско парти в петък или събота? Както и на всички майки-декемврийки?  Laughing

# 104
Еее най-после нещо свежо за четене. Браво Алекс  Hug Определено ме разведри!
Аз съм на линия!

Общи условия

Активация на акаунт