Декемврийски мърморани бръщолевят си засмяни!

• 19 449
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
Ех, че рожден-денски дни подкарахме  Hug
Ванилке, мила, да си здрава и все така усмихната, щастлива и много много обичана! Наздраве за един чудесен празник днес!

# 76

Кошничка с рози, целувки от мен! Поздравявам те мила за РОЖДЕНИЯ ДЕН!

Ванилийка, нека само обич топли твоите очи,
нека слънцето огрява дните ти с лъчи,
здравето да ти е спътник всеки божи ден
и 100 години да празнуваш този ден!

# 77

мила юле, честит рожден ден. много любов, весели моменти  и все така усмихната и чаровна. весел празник и целувки.

а иньче и аз се посмях на премеждията ти. разбира се , на тебе хич не ти е било до смях , но надявам се скоро да не ти се повтаря този тройно критичен ден. сега чакам снимки с новият апарат.... Blush  дано скоро ти го вьрнат.

мартин нещо от вчера е с хрема и покашля , ама за сега пие само сироп за кашлицата и капки за носа. днес му правих сок от лимони с мад. много му хареса и изпи цяла чаша сьс сламка.

# 78
  • София
Абе вие нещо сте се наговорили с тия рожденни дни  Laughing Laughing

Ванилийка, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!! Много, много късмет, усмивки и хубаво настроение през цялата година.

По отношение на мерките, аз май съм най-нескопосаната майка, от повече от половин година не съм водила Ванеса на никакви консултации. Идея нямам колко тежи или колко е висока  Embarassed Май нещо и с имунизациите не сме в час. След Тримовакса и ре-имунизация на полиото има ли нещо друго  newsm78 Май след година и 10 месеца имаше една.... ooooh!

# 79
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Миленче на 1 год. и 10 мес., но не по-рано от 18 месеца от последната слагана такава май се слага реимунизация за ДТК /стига да не бъркам нещо/

# 80
  • София
ЧРД Ванилийка Simple Smile Пак се присъединявам към пожеланията на другите, щото са толкова хубави, че не знам какво да измисля Simple Smile

Люска, ще свикне полека лека... Но незнам защо ти се сърди. Моята вече е по цял ден там и е много доволна. Естесвено реве като ме види, но лелите много я хвалят.

# 81
Ванилийка мила мо я- ето защо ти се кефя така - ми ние сме една зодия бе човек. Много хубав човек си, желая ти да си здрава, желая ти да си винаги така креативна, мислеща, можеща. Желая ти хубаво неща да те съпътстват винаги и никога да не се предаваш. Много готини думи съм чула от теб - особенно към мен, да ти се върнат тройно  bouquet  bouquet  bouquet

# 82
mkp, не се коси бе скьпа. аз мартин не сьм го водила на консултация от декември миналата година. споко . скоро бяхме ходили в един куриерски офис и го премерих на техният кантар - електронен беше. тежеше 10кила. ама е доста висок , но колко точно.... Crazy
а за ваксините - остава им само тази дето деси ти е писала за нея и после чак в пьрви клас ще имат нови. така , че и за нея не си закьсняла. аз на марто смятам да му я направя сега , като оздравее и да спирам да го мьча с тези ваксини.
от догодина ще му слагам само противогрипна.

# 83
Юлче, миличка, честит рожден ден![/color] Искам да ти напиша нещо наистина специално, тъй като ти винаги си оценявала моите пожелания! Обаче зацепих сериозно, защото другите са написали прекрасни неща и ме комплексираха нещо. Embarassed А пък аз като се комплексирам, ми спира вдъхновението. Затова ще ти пожелая нещо семпло, но казано от сърце. Бъди жива и здрава, все така чаровна, забавна, заразителна и както винаги - обичана!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Момичета, снощи беше една много критична вечер за нас. Диля се държеше както никога досега - като най-лигавите и противни деца, които някога съм срещала. Глезене, реване от и за нищо - за три часа имах точно три спокойни минути. Все едно не беше моето Дили. В края на вечерта треперех от нерви и ми се повръщаше /физически!/ от нея. Cry Преди съня нещата се поуспокоиха и си върнах самообладанието. Боже, не бих понесла още една такава вечер! Знаете, че покрай нощните й приключения съм доста калена и трудно нещо би ме изненадало. НО. Почувствах се безпомощна, не знаех какво да кажа, какво да направя, за да не започне да реве. Как съм я нахранила не ме питайте - на нокти, да не изтърва някоя грешна думичка и да не спре с яденето. Преди да се прибера е била съвсем различна. Като че ли наистина ме наказва с безобразията си. Гадно ми е, не знам как да реагирам - мъчно ми е да съм строга, но в един момент просто не мога да търпя такова поведение....
Иначе в яслата днес плака само една минутка и после е слушкала. Хапнала е на обяд, но днес майка ми я прибра и тя през целия път повтаряла "мама". Като се прибрали и не ме видяла - познайте какъв рев слушах по телефона Cry

# 84
  • у дома
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЮЛКА!   bouquet
 newsm59 nbirthday  bigdance2 newsm18

Присъединявам се към всички прекрасни пожелания досега и добавям  Hug Hug Hug
Бъди все така разкошна, изящна и очарователна жена и мама, неотразима в сътворяването на вълшебство около теб!

# 85
Люсил, мила, Дилянка в момента има огромна нужда от теб и затова се държи така. Казвай и колко много я обичаш, гушкай я, тя прави всичко това с цел да и обръщаш внимание и постоянно да си с нея. Трудно им е на дечицата, защото ги е страх да не ги оставим, поне аз така си мисля, всеки ден  му казвам като го оставям в яслата, че го обичам и че ще го взема. Сега Марио постоянно повтаря 'Мама доде Майо', даже и понякога на сън го казва.
Няма да забравя когато моята приятелка започна да си дава малката дъщеря на ясла, тя е водеше сутрин, аз я взимах следобед. Ивето не искаше да я погледне, сърдеше и се, искаше постоянно да е с мен и това продължи към 2 месеца, докато Евгения не си смени работата и не започна да си я взима тя. Затова си мисля, че Диля ти се сърди, нали ти я водиш, а майка ти  я взима, или бъркам????

# 86
ебаси работата - половината родили декември, имат рожден ден - октомври - хихихих  bouquet
мкп, би ли помолила Снежа да ми взънне. Виктор ми изтриномерата от телефона Close

# 87
  • у дома
Дани, как е Марио? Какво каза педи вчера?

Ние вече сме на антибиотик. Вчера следобед пак бяхме вдигнали 39.1 Т. Прибирам се , майка ми държи Катето и реве, а то детето пребледняло, устните му бяха посинели, отпуснато едно такова, ръчички, крачета- ледени, направо тръпки ме побиха  Sick течният аналгин пак влезе в действие.
Същото се повтори и през нощта ... и главно след сън. Какво е туй чудо не знам   Tired
Люси, струва ми се че Дани е права! И няма защо да се чувстваш виновна. Не може децата да са винаги с нас, нали така. В момента тя яко те манипулира с подобно поведение, прекрасно разбира че любовта ти към нея те прави уязвима на сръдните й.

Янче, ти как си днес? Явно Маичка добре се адаптира, пу-пу, дано все така да върви яслата и скоро съвсем да спре да плачка.

Деси, честито ви дипломиране и от мен, малко на патерица, но от сърце!!   bouquet Как е на Габи сестричето?

# 88
Фъстъче, извинявай, ти и преди ме попита. Значи Марио вече е добре, инфекцията сме я стопирали напълно, вече е в оздравителен процес, но каза да си пием Корама докато свърши, т.е. 8 дни, тъй като се страхуваме от рецидив /нали ходи на ясла/. Инче още е сополив и кашля, но смо когато му дам сиропа от мащерка.
Лоша работа при вас. Трябваше веднага да включите антибиотика, защото тези проклети инфекции се развиват много бързо. И аз съм против силните лекарства, но какво да се прави. да оздравява бързичко  Hug

# 89
Момичета,много благодаря!Толкова хубави пожелания,много ми харесаха,щом и Люска сте я комплексирали с тях!Наистина съм много трогната!
Криске,хареса ми коего каза,че мамите на половината от декемврийчетата са родени октомври! Laughing
Монка,толкова приятно ме изненада СМС-са!Мой от този РД няма да има снимки,щото фотоапаратът още не е готов.
После ще се включа пак,че Дани нещо е много тих,сигурно пак замисля беличка!
Прегръщам всички ви,а най-вече Деси и Янче,то е ясно защо!

Общи условия

Активация на акаунт