незнам какво да кажа..ако ми се случи на мен-мъжа ми направо ще я прибие тази ...

аз още не съм и споменавала даже

, кътери си къде й падне, колкото по нависоко - толкова по хубаво

хайде успех и приятни обеди

- на някого ли ще я кръстите, или сте си го харесали Теди 

Понякога вися там по 45 минути докато заспи....

А името наистина е разкош, също като на Габито!
Дилето казва предимно първите срички на думите и ха познайте от една сричка какво точно иска да каже! Иначе танците и песните не ги броя - тя си денсаше още преди да проходи, хваната за леглото!
Обича чалгичка, обича народна музика, обича рап и негри също обича /обаче й е по наследство, защото татко й има братовчеди негърчета
/. Обаче най-много си обича бира "Ариана" - казва го много смешно. Чак ми дойде идеята да я заснема и да изпратя запис на рекламния им офис. Ще видим...
Нашият татко е Теодор - името идвало от гръцки и значи Тео(бог)-дор (дар) т.е. дар от бога
Няма ли някоя храна от която да не ти се гади?
Досега все не ми се вярваше. Не мога да си представя подобно безотговорно отношение към БРЕМЕННА!!! Тази жена не заслужава да бъде лекар! Добре, че сте се усъмнили!! Жалба!!!
Те и кг го показват!
, обаче аз не случайно пуснах темата за децата-индиго. Подозирам лещичката в нещо подобно, но времето ще покаже... Иначе сме далеч зад малките говорилни на някои наши мами! 

Ами ако майкати не можеше да я вземе. Моето свеки е стояло много пъти да изчаква родители, които са до късно на работа дори и след работното и време, да не говорим че не би си и помислила да звънка на някои родител посред обяд да идва да си взима заспалота дете, защото и се налага да си тръгне. Пък и пак нещо не разбрах, само Дилето ли остава да спинка там, не е ли имало други дечица.
Страх ни е от шума на комшиите, от рева на лъва в зоопарка(а той е на съседната улица), миналата седмица се наплашихме от един АЛФ, дето обикаля по улиците да се снима с децата, както и от колата на цирка който беше в града и съобщаваше за него, сутриннта даже ми каза че я е страх от гардероба.
Въобще от всичко за което се сети Препоръчани теми