Декемврийски мърморани бръщолевят си засмяни!

• 19 487
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
yanche,аз доколкото знам ако имаш такава инфекция не може да забременееш  Rolling Eyes поне 2 жени познавам с такъв проблем...
незнам какво да кажа..ако ми се случи на мен-мъжа ми направо ще я прибие тази ... #2gunfire

# 181
Здрасти банда Grinning

Янче
къде я намери тази докторица  newsm78

Марси
вие май сте най напред, че даже знае какво е дядо Мраз ooooh! аз още не съм и споменавала даже  Rolling Eyes, че даже и поръчки вече правите - опасни сте ей  Wink Party

Емката като Марио ми се струва, с колички и багери доста си играе, с едно голямо лего строи алтернативно и модерно строителство, има едно като пъзел, но всяко с отделен предмет, почти всички ги знае и казва, и или си играеме че тя ми разказва кое какво е, или аз я питам къде е това или онова и тя го търси  Wink , кътери си къде й падне, колкото по нависоко - толкова по хубаво  Crazy Laughing пее песнички но от разни любими детски дето гледаме сутрин  Wink

Смайли
честита работа и на теб  Hug хайде успех и приятни обеди  Wink Grinning

Ванилке
псукай снимки де  Party

Деси
ама вие сте много бързи с името  Party - на някого ли ще я кръстите, или сте си го харесали Теди Party

Фъстъче
незнам дали е възможно вирусната да става бактериална инфекция, но знам че вирусна не се лекува с антибиотик  Peace
 Оздравява ли Катето Hug

Монка
хайде безпроблемно оздравяване и на теб Wink

# 182
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Името го избрахме, защото Вальо на даваше и дума да се каже, че детето ще е момче. Казах му, че миналия път той е предложил името и аз съм го приела и сега е мой ред. Ипървия път обсъждахме това име, но той не го хареса. Не е на никой просто на мен ми харесва.
Не мога да ям защото все още почва да ми се гади и да ми става тежко дори след като изям една ябълка. Веднъж в седмицата мога да си позволя по-обилно хранене и тогава все едно не съм аз.

# 183
Добро утро!

Янче, какви са тези истории, много неприятно. Нямат срам тези "ненаяли" се доктори. И сега пак трябва да си избираш доктор за консултация, защо не помолиш Криси /тя спомена че има някаква позната там/ да те ориентира кой да ти я води.

# 184
  • София
Добро утро и от мен!

Янче, тази крава работи със Здравната каса. Опиши случая в жалба и я пусни до Здравната каса. Поне ще й прекратят договора на тоя гад. И си помисли къде ще ходиш за консултации. А това, че има по-обилно течение, както сама знаеш, може да е чисто хормонално, случвало се е на много от нас докато бяхме бременни. Все пак мисля, че е добре да си пуснеш едно кръвно изследване за хламидии, просто да си спокойна и за да докажеш директно шарлатанията на тая обесница!

Фъстъче, любовните трепети съвсем ги забравих - завъртя ме пак работата и дори не се бях сещала за случая. Писа ми още 2-3 пъти, аз обясних, че съм щастлива със семейството си, и той ми изпрати е-майл нещо от сорта "аз знам, че имаш прекрасен мъж и дете, но в името на миналото, бла бла, сигурен съм, че ако се видим ще се върнат старите чувства, дали да не им дадем шанс. Повече не отговорих. Явно идването на Мартин си каза думата, плюс супер натоварената ми програма. Предполагам, че първоначално се поддадох просто от скука.... Надявам се Катето да е вече по-добре. Какъв антибиотик ви изписаха? А бабичката я копнах от един сайт за аватари, вчера се мотках нещо в нета и ми стана много смешно като я видях. Ще ти дам после линк към сайта.

Маймунка, по повод на приспиването с приказка, те призовавам да прекратиш тая практика. Аз така се набутах сама и сега Ванеса не заспива, ако аз не клеча до леглото й. Дори да не й разказвам приказки, настоява да съм в стаята, при това не на другото легло, а седнала на пода до нейното.... Crazy Понякога вися там по 45 минути докато заспи....

Смайли, почваш бачкане, а? По-добре, не се ядосвай, пробвай се там, все ще изкочи нещо друго междувременно.

Деси, не си прави експерименти, хапвай повечко. Ако ти се гади, има една течна храна за подсилване, нещо като Педи шуър, но за възрастни. Поне да приемаш някакви калории. А името Теди ли е, или Теодора?

По отношение на дядо Коледа ние още не сме го представили официално. За сега като стане дума за подаръци, е ясно, че тати ги носи. Но ако я питаш кой ти купи еди-какво си (подарък от тати) тя казва Мама, а баща й се кара с нея и настоява тя да го почете и да каже тати. Следват крещене "няма тати, мама, мама мама" ..хи хи хи

Пинка, по повод на чалгата, нашата мома не я кефи, но пък се пада рапърка и само да чуе някакъв гаден рап, започва да мята краци и ръце като кукла на конци. А как ги зяпяяя....колкото по-черни и гадни, толкова повече им се радва  Laughing

# 185
Миленче името е Теодора с галено Теди

# 186
Добро утро!
Давай сега по ред, защото после не знам къде ще ме забие и пак няма да съм адекватна...
Янче, пумияри има навсякъде, душо, обаче е супер възмутително, когато използват грижата за детето, за да печелят. Ако ги почнем, трябва да избием и търговците, които слагат 30лв на 50см парцалче, просто защото знаят, че даваме всичко за децата си! Ти не се ядосвай, че да не тормозиш бебенцето, а пък ако прецениш да се ядосваш я заври тая директно в....... Здравна каса! #2gunfire
Смайлито, честита ти нова стара работа! Отивай там и им напомни каквото са забравили, пък после си намери друга службичка и им го вземи обратно! Peace
Деси, ама не може без въобще да ядеш! Няма ли нещо, което да те дразни по-малко? newsm78 А името наистина е разкош, също като на Габито!
МКП, снощи се сетих за твоята история, но явно няма продължение... което пък си е по-добре май! А, и бабичката супер ме изкефи вчера, но нямах положителни думи в главата си в тоя момент...
Много са ви напреднали децата, бре! Flutter Дилето казва предимно първите срички на думите и ха познайте от една сричка какво точно иска да каже! Иначе танците и песните не ги броя - тя си денсаше още преди да проходи, хваната за леглото! hahaha Обича чалгичка, обича народна музика, обича рап и негри също обича /обаче й е по наследство, защото татко й има братовчеди негърчета  hahaha/. Обаче най-много си обича бира "Ариана" - казва го много смешно. Чак ми дойде идеята да я заснема и да изпратя запис на рекламния им офис. Ще видим...
За яслата - и на мен не ми е ясно какво значи, че лелята излиза в почивка. Явно, че следобяд, по време на съня има само две лелки и ако едната излезе в почивка, другата не може да се ангажира само с едно дете. Сега, погледнато от друг ъгъл, добре е, че поне е успяла да заспи в яслата, че и в баба си след това. Само дето снощи към 3,30 се наложи да я вземем в леглото, защото в кошарката се събуждаше и непрекъснато ме търсеше. После спинка сравнително добре. За детегледачка -  ако е като леля й /която по едно време беше такава/ я взимам с три ръце! Но не знаеш на каква ще случиш. Пък и искам да общува с връстници, защото тя в момента се разбира доста по-добре с възрастните.  Thinking

# 187
Аз ям, но сигурно не е достатъчно, защото вече има доста ясно изразен корем,а все пак съм -2 кг. от преди забременяването

# 188
  • у дома
Миленче името е Теодора с галено Теди

Деси, много хубаво име сте избрали  на Габиното сестриче  Flutter Нашият татко е Теодор - името идвало  от гръцки и значи Тео(бог)-дор (дар) т.е. дар от бога  Hug
А ти наистина как така не ядеш? На фотосинтеза ли я караш?  #Crazy Няма ли някоя храна от която да не ти се гади?

Люси,  ама то Диля не е глупаво детето да предпочита възрастни. Сигурно й е пределно ясно , че е с предимствоо и всички Дилини желания се изпълняват от големите великани. Докато с връстниците нещата не стоят по този начин, там си има конкуренция в отношенията. И при Катето имаше един такъв период, да се надяваме, че е отминал.

За заспиването - мкп и аз отдавна съм на този хал . Само, че Катето спи при мен, а татито е командирован в другата стая. Кошарката отдавна е в немилост. И минимум половин час минава докато успея да я докарам до хоризонтално положение.  ooooh! 
А бабичката - много е свежарска  Laughing
За антибиотика , вече споменах мисля Зинат 125 мг , 5 дни го бутах. А иначе уж сме добре вече, засега няма нито сополки, нито кашлица. Започвам да се чудя дали не е излизал някой кътник в крайна сметка и той да е провокирал инфекцията, нали при никненето на зъбките имунната система била отслабена.

Янче, за първи път се сблъсквам с подобна история на живо, разказана от първа ръка  #Crazy Досега все не ми се вярваше. Не мога да си представя подобно безотговорно отношение към БРЕМЕННА!!! Тази жена не заслужава да бъде лекар! Добре, че сте се усъмнили!! Жалба!!!  Peace

# 189
Янче аз си мислех, че само аз съм балъка и се държат само с мен така. По принцип като отида на лекар за какво е да било им имам доверие, защото си мисля че отивам при специалист, но вече нищо не е това на което се прави. Аз и затова се записах на консултация в частна клиника, независимо че е по-скъпо от Шейново. Вече се замислям и там да раждам /ако таткото не се е отказал да присъства, за да си събере парите/.
Ям момичета, но примерно не мога на веднъж да изям една ябълка, че ми става тежко. Сутрин закусвам баничка или геврек, който дъвча доста дълго и към 11 си взимам плод /който ми излиза през носа/. На обед гледам да има супа или поне таратор и още нещо малко. Като се прибера хапвам една препечена филийка с маргарин и за вечеря крема на Габи от кухнята + малко салата или от яденето ни.

# 190
Деска, това звучи малко по-добре, въпреки че наистина е крайно недостатъчно. Naughty Те и кг го показват!
Фъстъчке, Диля съвсем не е детето, което описваш или по-точно възрастните съвсем не са такива, каквито си си помислила. Забраняваме й неща, които държа да не се правят и не получава всичко само защото е единственото малко човече на три семейства. Това си позволяват единствено свекървата и сестра ми /отчасти/. А тя с конкуренцията се справя блестящо, както видях. Има железен поглед, който респектира дори възрастните, а какво да говорим за децата. В нея ми харесва и това, че умее да се отказва от неща, които нямат голямо значение. Това е добро качество. Естествено снощи 10минути мрънка за солети, обаче после действително си хапна солидно количество - значи истински си е искало детето. Joy

# 191
  • у дома
Люска, ако Диля е толкова развита като черти на характер, евала, случили ст ена дете с древна и мъдра душа!

# 192
Фъстъчке, абе не знам дали ме бъзикаш нещо  Flutter, обаче аз не случайно пуснах темата за децата-индиго. Подозирам лещичката в нещо подобно, но времето ще покаже... Иначе сме далеч зад малките говорилни на някои наши мами! Wink

Я! Като казах :пуснах темичката. Вие видели ли сте, че съм издигната в ранг "Ентусиаст"!? Черпя по едно по случая! Wine Glass

Последна редакция: ср, 18 окт 2006, 12:38 от Lyusil

# 193
Привет и от мен,
4ета ви напоследък но не успявам да се вклю4а.
Ян4е, и аз имах подобна история, само 4е се слу4и в Бургас, отидох на преглед (не бях още бременна) и доктора само при преглед вагинален ми изтърси 4е имам сигурно хламидии, освен това каза 4е имам обърната матка и какви ли не неща още, 4е ще ми е много трудно да забременея и тн.
Прати ме на изследвания (секрет), бяха положителни. По4нахме са се лекуваме с мъжа ми, що информации из4етох из нета, за мен тогава дете не беше въобще на дневен ред, но пък бях сигурна 4е един ден искам да имам. В София ми препоръ4аха Мазнейкова, отидох и при нея, направихме кръвни изследвания и се оказа 4е въобще няма хламидии, само дето пихме толкова антибиотици.По време на прегледа тя ми каза 4е имам някаква малка кисти4ка около яй4ника, какво да ти кажа, след 2 седмици се оказа 4е тая кисти4ка е всъщност бъдещия МАРК....
Тъй 4е така е споко не се връзвай, явно много спекулират с това, и кръвните изследвания отрицателни и появата на Марк доказаха 4е хламидии нямам, да не говорим 4е вси4ки лекари които ме преглеждаха след това отрекоха да имам обърната и не знам още каква си матка, както онзи идиот в Бургас ми каза...
Направи си едно кръвно за твое спокойствие и не им се връзвай на докторите
За срещата- не знам дали ще мога да се вклю4а, моя приятелка която живее в Италия си е тук, и излизаме с нея, но ще видим може да намина да ви видя с нея и приятелката и от Перу която е също на гости
Бяхме на Рилски манастир миналата събота, Марк при вси4ките му красости там, намери един кран в двора и се лепна за гумите му... беще един прекрасен но и тотално скапващ за мен ден:)
Изнесе цяло представление до една от колоните, имаше група холандци с екскурзовод, познай дали някой слушаше него, вси4ки зяпнаха Марк и странните му танци с колоната, спе4елихме едно пакет4е дъвки от цялата работа, трябваше да му дам аз шапката да ги обиколи с нея ама нейсе:)
Шоши, 4естито мила и от мен, лека бременност и прекрасно здраво беб4е!
Браво на вас, аз засега не се решавам на тази стъпка...

# 194
  • 42.016399,23.101179
Янче, направо нямам думи за тази "лекарка" #2gunfire
Мисля, че не трябва да я оставяш така.
Деска, дано скоро да можеш да си похапваш добре. Аз мися че си качваш нормално за месеците. Пък и целта не е да се тъпчеш, а да набавяш за бебе Теди полезни неща. Grinning
Люска, в яслата задължително трябва да има 1 леличка и 1 мед. сестра за всяка група. Като на обяд двете смени се засичат за няколко часа, докато нахранят и приспат децата. Поне в Благоевград във всички ясли е така, а като се има в предвид че са държавни логично така да е в цялата страна.
Разпитай, не може да те разиграват така.  #Cussing out Ами ако майкати не можеше да я вземе. Моето свеки е стояло много пъти да изчаква родители, които са до късно на работа дори и след работното и време, да не говорим че не би си и помислила да звънка на някои родител посред обяд да идва да си взима заспалота дете, защото и се налага  да си тръгне. Пък и пак нещо не разбрах, само Дилето ли остава да спинка там, не е ли имало други дечица.
Цитат
За заспиването - мкп  и аз отдавна съм на този хал . Само, че Катето спи при мен, а татито е командирован в другата стая. Кошарката отдавна е в немилост. И минимум половин час минава докато успея да я докарам до хоризонтално положение.  ooooh!
fastuche и нашия татко вече отдавна спи в хола на дивана. В спалната сме женско царство -аз, Вики и котката.Embarassed Лятото правихме ремонт и направо махнахме кошарката, преди това я използвахме самоо за шкафче. Не си и мисля скоро да заспива самичка, яко страхове са ни подгонили. Незнам при вашите дечица как е. newsm78 Страх ни е от шума на комшиите, от рева на лъва в зоопарка(а той е на съседната улица), миналата седмица се наплашихме от един АЛФ, дето обикаля по улиците да се снима с децата, както и от колата на цирка който беше в града и съобщаваше за него, сутриннта даже ми каза че я е страх от гардероба.  #Crazy Въобще от всичко за което се сети

Общи условия

Активация на акаунт