За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 90

• 21 518
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
То има деца, които ходят на 9м, така че не е задължитрлно рано. Моето е на 23 месеца. Вкъщи се пуска вече. Искам да имаме и за навън.

# 346
И аз ги гледах Биомеханикс, но ми идват скъпички. Между 90-140лв са, а ще се носят много кратко.
В магазина ни премериха крачето и ни казаха, че първите обувчици трябва да ги сменим след 2.5-3 месеца.

# 347
Скъпи са доста,на намаление може да се намерят за около 60 лв.Но са много добри според мен .

# 348
Сега като гледам, тези на nike tanjun ми изглеждат най-мека подметка. Изглеждат точно като за бегачи. Аз съм имала такива за кардио спортове и наиситина са най-удобни, леки. Но дали важи същото и при бебетата. Тези на биомеканикс сега ги гледам и изглеждат дебели и тромави подметки. Но то трябва да се види на живо, а с този локдаун Sad

Гледам препоръчват и "боси" обувки, например зизу, но пък не ми изглежда да обхващат добре стъпалото.

# 349
Аз от много рано слагам обувки (за завършек на тоалета) и какви ли не сме имали.Сега е на 1г и 5м госпожицата и до момента поне 30 чифта е имала.
От Беко и КК съм разочарована.Качеството им е нула.Моето специално се спъваше с тях.За сметка на това имаше няколко модела на Адидас и Найк,които й бяха мн удобни и беше като фурия.Сега пак й взех няколко чифта на тези марки.
Имахме едни на Биомеханикс и честно да си кажа разликата между тях и КК е от земята до небето.Определено са по-удобни и с много по-добро качество.
Лятото със сигурност ще й взема поне 1 чифт сандали на Биомеханикс.

# 350
Биомеханикс са точно за прохождане,много са стабилни и наистина укрепват крачето,Зимата носи меки ботуши на стонз.Без подметка са.

# 351
А къде мога да ги видя на живо тези биомеханикс? Особено сега с локдауна. Дали има магазин под 200кв. м., където да могат да се видят?

# 352
Има сигурно,в И за мама ги продават,за Варна знам един магазин където ги има също.

# 353
Аз за самото прохождане съм харесала едни на Adidas. Направо сега искам да му взема, но не знам кога ще реши той да се пусне и с кой размер ще е тогава.
Около нас дечицата масово проходиха с Колев, Найк и Адидас. Grinning
Засега до годинката ще си караме с К&К, защото  ми се струва, че няма да тръгне преди това. Simple Smile

# 354
Tonid,имахме точно Nike Tanjun и малката буквално бягаше с тях.Всъщност когато тръгна да ходи точно с тях беше в онзи момент 😂
Сега й взех Nike Revolution 5 пак с такава мека подметка и съм много доволна.Леки и удобни са.
Поръчах й и едни Nike Downshifter 10,но чакам да пристигнат.Май няма да са с толкова мека подметка,но ще пробваме в Спиди 😂
На Адидас имаме Tensaur run I с такава мека подметка и също са й удобни.Те са летен модел,но тя си ги носи и сега като е по-топло.

# 355
Имаме до нас спорт депо, сега чета, че работи с намалена площ, но работи. Ще ида утре да видя адидас и найк. Като знам, че ние с баща й сме все с маратонки и то точно тези две марки основно,  то на кой да се е метнало детето. Пък ако не ми харесат - продължавам търсенето.

# 356
Като майка на дете с проблем с крачетата ще кажа, че всички ортопеди препоръчват Биомеханикс. Продават се в един малък магазин във Варна и доколкото знам в някой от моловете в София. Най-важно било стабилната пета, подметката да не е прекалено мека. Тия КК ги гледах онзи ден за другото ми дете (че не ми се иска и за нея да купувам обувки от 120 лв), ами хич не ми харесаха.. Не знам, може просто вече гледам малко по-специфично на обувките, след като са ми казали на какво да обръщам внимание. За пантофи за вкъщи-ВиГаМи или Бефадо.

# 357
Точно петата не трябва да се огъва изобщо.Това е опора на крачето.Откакто ортопеда ни разясни надълго и нашироко какво става от меки обувки,доста се замислям.И Примиджи препоръчват,не съм ги виждала наживо ,нямам лично впечатление.

# 358
  • Пловдив
Точно nike tanjun ще му взема като тръгне да прохожда. Сандалки също мисля да заложа на nike на този модел

# 359
Точно по ортопедична препоръка, малката вкъщи е съвсем боса. Някой път с чорапи. Не е нужно да казвам, че бабите й са потрес Joy

Аз пък с твърди не си представям. Ама сигурно са прави докторите. Аз само за планина допускам, че твърдата подметка има предимство. Но да де, аз съм на 31 години, не на 1...

Деси, тези сандали също изглеждат удобни.

Общи условия

Активация на акаунт