За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 90

• 21 964
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Дано не се намират такива лекари формално да пишат, че е поставена.
Както коментирахме в някоя от предходните теми, поради явно такива "лекари" сме на 3 място в Европа за 2019 по заболяване с морбили.

# 166
Сложное,като те чета ми изглеждаш доста притеснителен човек.Откажи я официално щом те притеснява,обсъждахме я вече.Нашата педиатърка ме успокои доста.
Ако един родител откаже ваксина примерно коментираме морбили,за морбили .После казва ли на детето си "извинявай маме,че не те ваксинирах" ?

# 167
  • София
Аз малко да сменя темата за ваксината.
Кога започнахте да водите бебетата на детски площадки? Да ги слагате в люлка, да ги пускате по пързалка? Ние имаме детска площадка в жилищния комплекс и се чудя кога ще мога да го свалям там да го занимавам.

# 168
Това мпр е най -страшното , дали не се намират педиатри които само да я разписват за сложена ?link=topic=1315347.msg42534848#msg42534848 date=1616315362]

Няколко пъти вече го чета и се потрисам-точно от такова мислене се получават епидемиите от морбили и то в държави в сърцето на Европа!
Наистина дълбоко се надявам, че лекарската етика не би позволила на нито един педиатър да се подпише за фалшива ваксина, колкото и в очите да им светят 💵.

Какви са Ви аргументите за страшността на тази ваксина?

Чела сте за британския педиатър през 90-те години, който е имала наблюдения върху 12 деца или имате други източници на информация?  WHO, педиатричните организации в Европа, Канада, САЩ? Алтернативни изследвания от университети?
Моля да ги споделите!

PS: Извинявам се за неграмотното цитиране.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 12:59 от Threemafan

# 169
  • Германия
Аз малко да сменя темата за ваксината.
Кога започнахте да водите бебетата на детски площадки? Да ги слагате в люлка, да ги пускате по пързалка? Ние имаме детска площадка в жилищния комплекс и се чудя кога ще мога да го свалям там да го занимавам.

Дъщеря ми, родена февруари, започнах да я водя по детски площадки като стана на 1г2-3м, преди това беше студено и не виждах особен смисъл. В началото играеше в пясъка, после започна да се пуска по пързалката, люлката почна да я харесва чак след 2г.

Синът ми сега е на 10м и висим всеки ден по 1-2 часа навън заради кака му. Няколко пъти съм го слагала в бебешката люлка (за първи път като беше на около 8м), но предимно си седи в количката и гледа другите деца.

# 170
На 8месеца я сложих на люлка,беше й голям кеф.На площадка да върви/обикаля като проходи стабилно малко преди годинката беше и пак я държа за качулката😃

# 171
  • Германия
Аз се чудех дали да не взема някоя пързалка за вкъщи. Нямаме площадка на близо. Има една на около 4км, но е затворена в момента заради пандемията.

# 172
Малкият днеска едвам едвам го храня.
Сутринта отказа попарата и му дадох сладко пюре с ябълка и боровинки, за да закуси.
Сега отказа и обяда след 40-50гр. Дадох му АМ.
Отваря уста, бърчи си носът сякаш нещо го дразни. Досега не е правил така, а храна да откаже абсурд, той си е ящен.
При вас случвало ли се е това?
Никне уж едно зъбче, но досега с 5те които има, не сме имали никакъв проблем. Не ги усетихме.
На 9++ е.

# 173
Към втресените и потресените , само за тази сутрин си писах с две нови жени , чиито деца са развили аутистичния черти непосредствено след поставяне . Единият случай е точно след тази за морбили . Детенцето е спряло да говори и показва на колко е години точно след дни . Едва ли майка на две деца скучае толкова , че да си измсиля подобни сценарии за убиване на времето .

# 174
Малкият днеска едвам едвам го храня.
Сутринта отказа попарата и му дадох сладко пюре с ябълка и боровинки, за да закуси.
Сега отказа и обяда след 40-50гр. Дадох му АМ.
Отваря уста, бърчи си носът сякаш нещо го дразни. Досега не е правил така, а храна да откаже абсурд, той си е ящен.
При вас случвало ли се е това?
Никне уж едно зъбче, но досега с 5те които има, не сме имали никакъв проблем. Не ги усетихме.
На 9++ е.
малкия , беше така 2 седмици с триста зора го карах да хапва е неще и неще , хубаво че сутрин и вечер си изпиваше млякото , изведнъж почна пак да си хапва нормално или са зъби или някакъв период , педиатърката така ми обясни

# 175
Сложное,моя позната не сложи ваксини и детето е аутист.
Просто откажи ваксината и готово.Какво толкова го мислиш?

# 176
Към втресените и потресените , само за тази сутрин си писах с две нови жени , чиито деца са развили аутистичния черти непосредствено след поставяне . Единият случай е точно след тази за морбили . Детенцето е спряло да говори и показва на колко е години точно след дни . Едва ли майка на две деца скучае толкова , че да си измсиля подобни сценарии за убиване на времето .

И аутизмът според вас е по-страшен от морбили ли? Вие прочели ли сте изобщо какво може да се случи с детето ви, ако не го ваксинирате и се разболее?

# 177
Doncheva, дохранваше ли с мляко/кърма, когато отказва пюре?
Моят си изпива АМ с удоволствие, но пюрето не го иска.

Сложное, казахме ти, че имаш пълното право да откажеш ваксината.
Ако толкова се притесняваш, просто го направи.
Но да се опитваш да изфабрикуваш, че на детето ти е сложена ваксина, когато реално не е, е глупаво и безотговорно към другите.

# 178
Doncheva, дохранваше ли с мляко/кърма, когато отказва пюре?
Моят си изпива АМ с удоволствие, но пюрето не го иска.

Сложное, казахме ти, че имаш пълното право да откажеш ваксината.
Ако толкова се притесняваш, просто го направи.
Но да се опитваш да изфабрикуваш, че на детето ти е сложена ваксина, когато реално не е, е глупаво и безотговорно към другите.
Да дохранвах , той хапваше две , три лъжички и бута ръката и върти глава , дори и любимите му храни отказваше .

# 179
Въпросът “Какво толкова го мислиш” е страшно нелеп , що се касае до здравето на детето ти.
Сложное,моя позната не сложи ваксини и детето е аутист.
Просто откажи ваксината и готово.Какво толкова го мислиш?

Общи условия

Активация на акаунт