За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 90

• 21 519
  • 756
  •   1
Отговори
# 360
Hope,има защо да не ти харесват.И аз не ги харесвам.Според мен са много прехвалени.

Тони,блазе ти,че имаш до вас Спортдепо.И на мен ми се иска да поогледам на живо ,че и мама е човек 😂И ние като вас сме фенове на Найк и Адидас.

# 361
  • Пловдив
Иначе за вкъщи ще е бос, защото това уж било най-правилното.

# 362
Боса е най-добре,както и по неравни повърхности.Когато детето почне да прави стъпки,крачетата може да се извият навътре ако не е твърдо,най-общо казано
Не виждам защо да са прехвалени КК,най-обикновена обувка малък номер е за мен.Бих ги взела за ей така,допълнение за дрехите.

# 363
Абе тия КК, от всякъде ги чувам, та и според мен са малко прехвалени. Не ми допадат. Аз не държа голям гардероб на детето. Всъщност има дрехи, бельо, чорапи за точно около 5 дни, след което пера и така. И с мъжа ми сме така. Малко минималисти сме на тази тема. От тази гледна точка, сигурно ще й взема едни маратонки и едни сандали като се стопли и толкова.

# 364
Момичета, на три месеца и три  седмици е бебо. Според вас, какви ще са очичките, като цвят? Малко да развеселя темата.☺️
После ще изтрия снимката.

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 16:02 от Ani888

# 365
Ох,хич не се чуди  Grinning .Много е рано май,аз още не мога да определя на нашата,май към зелено отиват,а се надявах на сини.До една годинка не се ли меняха?

# 366
Боби, много е красива твоята принцеса!
Аз съм с кафяви, а МП със сини и се надявах да са сини. На твоята госпожица, отиват към синьо.❤️

# 367
Момичета, на три месеца и три  седмици е бебо. Според вас, какви ще са очичките, като цвят? Малко да развеселя темата.☺️
После ще изтрия снимката.

На мен ми изглеждат кафеви, най-вероятно такива ще бъдат. Мойто на 5 месеца още е със сиво-сини, но предполагам, че и неговите ще станат кафеви, защото с таткото сме с такива. Мисля, че ако бебето е на кърма, по-късно се променят очите, до към 1 година.

# 368
Аз съм със сини, мъжът ми е с кафеви. Много се надявах на детето да са кефеви и те са! Сините очи са много непрактични - сълзят, зима, лято все си с очила, тъпа работа са.

# 369
Благодаря!Олее дано,аз съм със сини,баща й със зелени .Непрактични са верно е,но аз много харесвам.

# 370
Toni, за мен К&К са някакъв вид компромис като приемливи обувки на по-ниска цена.
На нас в магазина ни казаха, че конкретно този модел Sport им бил най-сполучливия, но другите им не били добри да не се хвърляме на тях.

Ani, на кафеви ми приличат.
На синът ми още са мнооого неопределени, но знам, че до 3г. могат да се променят, та ще чакаме да видим. Simple Smile

Бобчи, при вашата комбинация, светлите очи не и мърдат на малката принцеса. Ние сме кафеви и зелени и не се знае накъде ще задуха. Grinning

# 371
Ние сме с пъстри и детето май е с пъстри. Но до 1 година се променят.
Бобчита, при кой ортопед ходихте? На ул. Мир  Варна има едно магазинче с обувки на биомеханикс. Преди светофара на Лидл е. Вкъщи е предимно боса, а за обувки навън ползване лидълски ботуши. Animal Hear No Evil
Едитвам: по едни стъпала се качваш. И на мен са ми прекалено скъпи, ама ще видим. Предстои да вземаме за пролет-лято.

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 15:50 от Miya_73

# 372
При Живков ходихме.Знам,че Райков ли беше Райчев ли,препоръчва КК.
Аз много държа на обувките,т.е.маратонки,обувки не нося от години.Верно е,че като дам повече пари си ги
суркам години,но тез Биомеханикс са супер скъпи за носене два месеца.Затова сандали ще взема,за есента ще я мисля.До сто лв ми е психологическата граница за бебешки обувки,гледам че имат по 70 лв сандали,което е ок.Ще го видя това магазинче.

# 373
И ние точно при Живков ходим, той държи на Биомеханикс. Той ни препоръча и пантофи специално за нея, за да и държат крачетата по-стабилно. Иначе, да, за здраво дете най-добре босо.Магазина,в който бяхме е Котарака в чизми.

# 374
Извинявай,може ли да кажеш какъв е проблема при вас?
На нас ни каза,че тя има еластични ставни връзки,което не е болест,така са 30% от населението.По-гъвкави са тези хора,доста й пукат костите,като я взема или като се върти все изпуква нещо От ставните връзки било.

Общи условия

Активация на акаунт