За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 90

• 21 494
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
Има ли бебета на Фризовом? Това "редовно" мляко ли си е или се добавя към друго?
Защото вече моя се запече и от Лактаната. В чудо се виждам с тия млека и запек. Нито пробиотици, нито чайове, нито масажи помагат. Онзи ден изака въглен!!! Търся да сменя с друго Ам

# 436
Yan, знам че Аптамил са хубави.
Синът ми се запече от Hipp Combiotic и се оправи с Лактана Био. При вас обаче явно тя не е подходяща. Каквото и мляко да взвмеш е хубаво да го даваш поне 2 седмици, за да се види има ли ефект, защото може да не стане от първото даване.

Аз да върна малко темата от вчера.
Това са очите на малкия на 9+++ месеца.
Не се вижда, но по средата около зеницата има кафяво, а наоколо е тъмно синьо-зелено-сиво.
Още идея си нямам какви ще станат, но приемам предположения? 😄

# 437
Рокет,сини .

# 438
Аз мисля, че ако има кафяво, ще са или кафеви, или пъстри 🙂

# 439
По обяснението на педиатърката, Фризо Дом се дава преди всяко млечно хранене. Прави се гъста кашичка и се дава с лъжичка . Например- три лъжички мляко, с малко вода и се дава като каша. После се дава редовното количество мляко, което пие детето.
Моето дете много връщаше, ама...много! И купих млякото ( което съвпадна ) със захранването и връщането намаля от самото захранване. Сега му слагам по лъжичка от това мляко в каши/ пюрета/ закуската, колкото да го свърша. Ако върне веднъж на ден то е по- скоро, защото храната му не е слегнала.

# 440
И на моята бяха сиво-тъмно зелени...много интересно..сега са чисто кафеви 😃
Иначе ако се вгдедаш в моите отблизо имам малко зелено, тя няма като баща си е

# 441
Хаха, и аз предполагам, че ще са или пъстри или кафеви.
Mimi, при твоето детенце кога станаха кафеви?
Много ми се иска тъмно сини с малко кафяво, но там вече отиваме в графата "фантастика"! Grinning

# 442
Хаха, и аз предполагам, че ще са или пъстри или кафеви.
Mimi, при твоето детенце кога станаха кафеви?
Много ми се иска тъмно сини с малко кафяво, но там вече отиваме в графата "фантастика"! Grinning
Често да си кажа нямам спомен,може би след като спрях да я кърмя след 6м ....имам спомен че се кокорих над нея  като беше на люлката шезлонг и бяха сиви 😃

# 443
  • Германия
На моята бяха сини като се роди, след това станаха черни, като маслини. Сега вече са тъмно кафеви. С баща и сме със светло кафеви. А племенника ми от раждането е със сиво-сини очи, при майка и баща с кафеви. 😀

# 444
На сина ми са такива не мога да ги определя , на синьо-зелено ми бият , на светлина , стават тъмно сини .. на годинка и три месеца , и се надявам да си останат такива ☺

# 445
Doncheva, много красиви очички! Simple Smile
Аз знам, че до 3г. могат да се променят.
В семейството на мъжът ми до 3то коляно са светло зеленооки и синеоки, защото има руско-украинска жилка и от двете страни. Grinning
В моето едната част са чернооки, другата пъстрооки.
Ще видим накрая каква комбинация ще сътвори смесването на гените ни. Grinning

# 446
Благодаря Rocket ☺, и да питам един въпрос на 15- ти този месец малчо се пусна сам да ходи , но в вкъщи , пробвах и навън ходи , но тупва на земята , а понякога даже ме гушва толкова силно , като го свалям на земята , дали го е страх или и аз не знам вече ... личната ми каза малко , по- малко го пробвай и навън .

# 447
Здравейтее отновооо мами 🤪 бебка е на 5++ с какви играчки може да се забавлява ? За сега са ни любими тези шумящите 🤭 обича да ги мачка , гумени , гризалки и разни плюшени .. но по скоро всичко отива към устата 😬 вие как забавлявате вашите мъници , как минава денят ви 🙂

# 448
  • Германия
Момичета, напоследък детето ми много се промени. Днес за първи път плака и се тръшка за нещо, което не можем да вземем-възглавнички от декора за снимки в дм. Никога до сега не се е случвало. Никога не е искала чужди играчки или по магазини да се тръшка за нещо. Вече няколко пъти се случва, от нищото да се изнерви и ми стиска ръката. Това пък ме изуми. Крещи, стиска ми ръката или стиска юмруци, та чак почервенява. Някоя да има след година и половина за, която не см пазбрала?? Също много взе да капризничи. До сега е била много ящно дете. Никога нищо не е отказвала, но ето на обяд не успях да я нахраня. Стиска зъби и върти глава. Не мога да си позная детето, винаги сме били много спокойни и ние, като родители, следователно и тя. Всички наоколо и се чудеха на спокойствието. Урочасаха ли я???

# 449
Благодаря Rocket ☺, и да питам един въпрос на 15- ти този месец малчо се пусна сам да ходи , но в вкъщи , пробвах и навън ходи , но тупва на земята , а понякога даже ме гушва толкова силно , като го свалям на земята , дали го е страх или и аз не знам вече ... личната ми каза малко , по- малко го пробвай и навън .
Аз изчаках около месец да си върви стабилно вкъщи с много крачки и тогава я пуснах на площадка🌞

Общи условия

Активация на акаунт