Коя е идеалната пералня? Oткрийте смарт технологията за безупречно чисти дрехи от LG

• 14 407
  • 589
  •   1
Отговори
# 15
Да изпира добре и много изцапани дрехи, да изплаква добре (допълнително изплакване), да не заема прекалено много място.

# 16
  • София
Да става и за маратонки без да ги съсипва.

# 17
Разнообразни програми за пране

# 18
Отложен старт, да мога да сложа нещо забравено в пералнята, да не излизат намачкани дрехите, кратки програми, защото в повечето случаи дрехите ни имат нужда от освежаване.

# 19
  • Бургас
Да не пести вода, омръзнало ми е от перални, които перат с нищожно количество вода. Обороти на центрофугата. Хубава бърза програма и програма за ръчно пране, за деликатни тъкани. Програма за маратонки.

# 20
ако можеше да си слага сама дрехите за пране и да простира след това щеше да е супер, но няма как. Тъй като моята пералня е по-стар модел функциите които най - често използвам са ръчното нагласяне на оборотите на центрофугата и кратката програма също.

# 21
Функциите които са важни за мен са промяна на оборотите и температурата на всяка програма, отложения стар, кратката програма. Отскоро имам и пералня с допълнително капаче, за добавяне на нещо забравено, оценявам много и тази функция.

# 22
  • Варна
Да има повече програми, да може да изплаква и да центрофугира в отделни програми, да събира повече килограми и да има такава вътрешна конструкция на барабана, че да не поврежда тъканите.

# 23
  • Gulyantsi
TurboWash 360  ми харесва,  защото ще изпирам големи количества пране  за кратко и ще са безупречно изпрани благодарение на нея. Функцията за изпиране без намачкване на дрехите също много ми допада, защото не обичам да гладя.

# 24
За мен е много важно да може да се допълва пералнята по време на прането.
Да има самопочистваща функция.
Програма за маратонки, защото 90% излизат съсипани. Пък е кофти да дадеш 200 лв и след седмица да се съсипят от пране.

# 25
  • София
За мен най важното е дрехите да излизат възможно с най малко гънки, тъй като рядко гладя. Освен това дрехите трябва да са идеално изпрати и чисти. Възможноста за по-голямо количество също е плюс. Всякакви други програми и екстри са плюс, но без горните те бих взела нова пералня.

# 26
Отложен старт, да мога да сложа нещо забравено в пералнята, да не излизат намачкани дрехите, кратки програми

# 27
  • Велико Търново
Програма за ръчно пране. А допълнително изплакване и предпране да мога да си ги добавям към определена програма, която ползвам.

# 28
  • София
Най важните функции за мен са : предпране , отложен старт, избор на обороти за центрофуга, програма за деликатни тъкани

# 29
-Кратка програма за бързо и ефективно пране.
-Отложен старт.
-Програма за специфични тъкани: вълна/коприна.

Общи условия

Активация на акаунт