Коя е идеалната пералня? Oткрийте смарт технологията за безупречно чисти дрехи от LG

• 14 407
  • 589
  •   1
Отговори
# 30
Отложен старт - пера предимно нощем, ръчна промяна на градуси и обороти, допълнително изплакване и програми за фини тъкани и спортни обувки.
Оценявам много огромния барабан, за да събира леките, но пък обемни олекотени завивки, инверторния мотор - нисък разход и ниско ниво на шум.

# 31
Допълнително изплакване
Отложен старт
Промяна на температура и центрофуга
Кратка програма

# 32
Най-често използвам отложен старт и кратка програма за определени дрехи.

# 33
Много ми е важно да мога да пера обувки в пералнята, по възможност с опция за дезинфекция. Друго на което държа е да не мачка много дрехите, въпреки високите обороти на центрофугата.
Комбиниран уред - не, благодаря! Сменихме няколко, на различни марки и нито един не е "моят" уред.

# 34
Най-важна ми е качествената кратка програма, разбира се заради времето, което ми спестява.

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 11:09 от rummi_pl

# 35
Функциите, които са ми важни и наистина полезни са отложен старт, функцията за по-лесно гладене, опция за пране на деликатни тъкани.

# 36
  • София
За мен е важно да има допълнително изплакване, отложен старт и кратка програма.

# 37
За мене най-важен е обемът на пералнята.
А от функциите важно е да има: -кратка, но ефективна програма
-отложен старт
-да може сама са определи необходимото количество вода, спрямо количеството дрехи.

# 38
Най-важната и ценна функция е това, че пере сама 😊
Разнообразните програми, които дават възможност да настройваш време, градуси и обороти на центрофугата.

# 39
  • Перник
Споделете в темата кои функции на пералнята са най-важни за вас и защо?

Функциите за пестене на електроенергия или време.

# 40
  • София
Да има отложен старт, предпране, кратка програма, както и такава за половин зареждане.

# 41
Голям обем, добра центрофуга, кратка програма

# 42
За мен е важно пералнята да има повече програми с различна продължителност, избор на градуси и обороти. Възможност за пране на по-малко дрехи. Харесва ми и функцията за самопочистване. Програма за отложен старт също е добре да има, макар че засега не ми се е налагало да я използвам.

# 43
  • Плевен
Споделете в темата кои функции на пералнята са най-важни за вас и защо?
Кратка програма, защото времето никога не стига, и сушилня, спестява се от място...

# 44
Да има кратка програма,да не ги мачка ,отложен старт .Функция  самопочистване

Общи условия

Активация на акаунт