Дългото чакане след трансфер-тема 90

• 58 609
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Винаги има шанс, пусни пак след 2-4 дни. Желая ти късмет!
Момичета на 07.03 ми върнаха два тридневни ембриона. ЧХГ-то на 22.03.показа бременност-169. Днес обаче пуснах повторно ЧХГ и излезе 148.5. Има ли шанс да са били 2 и едничкото да продължава да се развива?

Бих била безкрайно щастлива, ако е така. Утре ще пусна пак ЧХГ.

Пуснете отново и не се стресирайте предварително. Стискам палци всичко да е наред!

# 181
Момичета моля за съвет, току що преживях страхотен шок, стрес, не мога още да се успокоя, треперя. Днес ми е трети ден след трансфер, дали не съм навредила на моите ембриончета

# 182
Момичета моля за съвет, току що преживях страхотен шок, стрес, не мога още да се успокоя, треперя. Днес ми е трети ден след трансфер, дали не съм навредила на моите ембриончета

С кое да им навредиш? Успокой се и обясни.

# 183
Ами незнам vi_To със стреса. Дали от това може нещо да попречи на имплантацията, знам ли.

# 184
Ами незнам vi_To със стреса. Дали от това може нещо да попречи на имплантацията, знам ли.

По принцип казват, че трябва спокойствие. Но ти сега не мисли негативно и го давай по-спокойно.

# 185

По принцип казват, че трябва спокойствие. Но ти сега не мисли негативно и го давай по-спокойно.

Ако е писано да стане, ще стане. Наслади се на времето до теста. В момента мисли за себе си като за бременна жена. Успех!

# 186
Благодаря ви момичета за подкрепата. Надявам се да не съм навредила

# 187
Сигурна съм, че не си.
Благодаря ви момичета за подкрепата. Надявам се да не съм навредила

# 188
Asya92 от кой град сте? Може и да се познаваме имам спомен от други групи за вас ако не се лъжа бяхте от Търново

# 189
Asya92 от кой град сте? Може и да се познаваме имам спомен от други групи за вас ако не се лъжа бяхте от Търново

Мен ли имате предвид? Simple Smile

# 190
Аз се лекувам при д-рЛ.Бойчев. Не  съм от Търново

# 191
Asya92 вас имах впредвид. Извинявайте наистина явно съм ви объркала. И стискам палци

# 192
  • Варна
Честит празник и нека всяка да чуе скоро Благата вест!

Имам един въпрос  - днес трябва да си слагам Зарзио, което държа в хладилника. Направо го вадя и слагам или да го извадя малко по-рано да се темперира?

# 193
Честит празник, силни момичета. От сърце желая на всяка една от вас, съвсем скоро да чуе Благата вест, че ще става майка!
Бъдете здвари, борбени и вярвайте в своето чудо!

Моят тест е за утре и вече нямам търпение. Гледам да не се вманиячавам и да не търся симптоми, каквото господ е решил!

# 194
Честит празник и нека всяка да чуе скоро Благата вест!

Имам един въпрос  - днес трябва да си слагам Зарзио, което държа в хладилника. Направо го вадя и слагам или да го извадя малко по-рано да се темперира?
Точно зарзио не съм слагала, но за всички инжекции, които държах в хладилник, ми беше казано да ги вадя 5 мин по-рано , за да се темперират.

Общи условия

Активация на акаунт