Дългото чакане след трансфер-тема 90

• 58 654
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Записвам се и аз нетърпелива с трансфер от днес на две петдневни ембриончета. Лекарят ми каза да направя тест на 09. 04, а мен от сега не ме свърта 😂

Честито! Споко, ще мине времето. Пожелавам ти късмет!

# 226
Момичета, здравейте! След последния неуспешен трансфер, реших да направя биопсия за установяване на НК клетки по препоръка на д-р Персенска. Днес бях на проследяване преди биопсията и малко ме притесни, че на 11 ден лигавицата беше 7 мн. Според лекарката не били малко, но все пак от всичко, което съм чела , не е много окау. Вие какво мислите?

# 227
Здравейте!
8ми ден след трансфер на 2бр. 5 дневни съм.
Трети ЗЕТ ми е.
Снощи прокървих и реших,че е цикъл....такъв рев му ударих,че клепачите на очите ми са цял ден като голи охлюви.
Колежка обаче ми донесе тест и го направих...
Обаче го понапишках повече и първо беше розово голямо петно сега е така:

Правен е с четвърта урина, моля ви кажете ми какво мислите. Чертата все пак се появи ясно след поне 30мин.

Резултата от кръвния е 179.200 на 8ми ден!!!
Не мога да повярвам на очите си!
И толкова ме е страх...

# 228
Тихичко честито

# 229
Честито Bibi! Сега важното е да си спокойна...направи още един кръвен тест след 48 часа в същата клиника и пожелавам не удвояване, а утрояване на резултата🍀

# 230
Здравейте момичета,
и все пак вътрешното ми чувство не ме излъга....
Total βHCG /бета-хориогонадотропин/- 1.4mIU/mL.
Имам още две ембриончета и ще се включа  отново след месец /два с нов трансфер и отново чакаща.
Пожелавам на другите чакащи момичета успех, а на тези с + резултати спокойна бременност, без стрес и притеснения.

# 231
Gabitod- следващият път ще стане, смело напред.
Момичета(бяхте на трансфер 22.03) кога смятате да направите тест-кръвен. Аз мисля в понеделник да направя уринен престо и след това да ходя за кръвен, но ме е страх ат резултата и незнам точно в понеделника ли ще пусна кръвния. Вие кога мислите да пускате.
Моя трансфер беше на 22.03.  В 11:00часа на 2 броя  петдневни.

# 232
Моя ЗЕТ беше на 23.03, комбиниран-1бр тридневен и 1бр петдневен ми върнаха.
Аз също мисля на 7мия ден да пусна кръвен-30.03 🤗

Gabitod- следващият път ще стане, смело напред.
Момичета(бяхте на трансфер 22.03) кога смятате да направите тест-кръвен. Аз мисля в понеделник да направя уринен престо и след това да ходя за кръвен, но ме е страх ат резултата и незнам точно в понеделника ли ще пусна кръвния. Вие кога мислите да пускате.

# 233
  • София
Мисля на 31-ви да отида директно на кръвен, ще се пробвам преди това никакви уринни да не препикавам.

# 234
Моят трансфер беше на 21.03. на два броя петдневни. Да ви кажа иска ми се във вторник да пусна , но ме е страх. Миналия опит резултата излезе вечерта и аз въпреки че знаех какъв ще бъде, се почувствах много зле. Знам че е рано за симптоми, но дали имате такива? Мен ме боли корема като преди цикъл и се подух малко, което мисля че е нормално след трансфера.

# 235
Моят трансфер беше на 21.03. на два броя петдневни. Да ви кажа иска ми се във вторник да пусна , но ме е страх. Миналия опит резултата излезе вечерта и аз въпреки че знаех какъв ще бъде, се почувствах много зле. Знам че е рано за симптоми, но дали имате такива? Мен ме боли корема като преди цикъл и се подух малко, което мисля че е нормално след трансфера.
Аз нямам никакви симптоми.

# 236
Мен ме болят кръстът и коремът от 1 ден на трансфера, даже вече почнах да си мисля дали нещо не сме изпуснали моментът и да е презряла лигавицата и да отивам към цикъл. Бях на стимулиран цикъл  с естрофем и трансферът ми беше на 16 ден. Супер много ми се яде сладко, точно като преди МЦ, ама ще видим, гледам много да не се филмирам.

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 15:24 от mexicana___

# 237
Точно болката в корема и кръста беше първият ми симтом, започна към 5тия ден след трансфера и не спира и сега.
А вчера точно след кръвния тест, болката в кръста беше плашеща.

# 238
  • Велико Търново
Здравейте, мили момичета! Успех на всяка една! Записвам се и аз в дългото чакане, вчера ми беше трансфера на две тридневни ембриончета (едното изостава, но докторката се надява че ще навакса). Гледам ви коментарите и ви се радвам, колко сте задружни, та се надявам и аз да успея да се впиша в групичката. Успех отново и честито на положителните, а на другите пожелавам следващия път да ви е успешен!!!! Heart

# 239
Здравейте, момичета, записвам се и аз към вашата групичка. На 24 март ми беше трансферът на три 3-дневни ембриончета. От тогава здравословно все нещо ми има и съм вече психически не много добре. Все си казвам, че съм бременна до доказване на противното. Но е трудно да задържа само положителните мисли.

Общи условия

Активация на акаунт