Дългото чакане след трансфер-тема 90

• 58 568
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Titanka, съжалявам.
Според мен това кървене, което ти казваш ,че е от имплантацията ти е било доста късно (9 ден от трансфера), за мен по скоро е било около датата на  менструация. 9 ден е късно за имплантация.
 Ти имаш ли някаква терапия с прогестерон и свърза ли се с лекар да каже той как да действаш?

# 346
Titanka, съжалявам.
Според мен това кървене, което ти казваш ,че е от имплантацията ти е било доста късно (9 ден от трансфера), за мен по скоро е било около датата на  менструация. 9 ден е късно за имплантация.
 Ти имаш ли някаква терапия с прогестерон и свърза ли се с лекар да каже той как да действаш?
Пия дуфастон, естрофем и слагам утрогестан.

# 347
  • до най-прекрасния мъж
Titanka, много съжалявам, че си прокървила. И аз мисля, че около 9ти ден е късно за имплантация. Кой ден ти е днес след трансфер? Преди колко дни прокърви и се съмняваше за имплантация? Какви ембриони върнахте - 3 или 5-дневни? Питам те, защото при едно от двете ми инсета, прокървих на 19ти ден след инсето, въпреки лекарствата. И в деня на теста, тоест 20-ти ден, си ми дойде. Просто си му е било време. Прогестеронът ми беше едва 11. При второто инсе, пак на 20ти ден - прогестерон 0.1, ЧХГ и то толкова. Дойде ми няколко дни след като спрях лекарствата. И двата пъти бях на 3х2 Утрогестан и 3х1 Дуфастон. С тази разлика, че втория път имах и Естрофем.
Моят съвет е да препикаш един тест и ако е +, газ към спешното (или клиниката, където си правила инвитрото най-добре). Ако е отрицателен, се обади да питаш какво да правиш.

# 348
Titanka, много съжалявам, че си прокървила. И аз мисля, че около 9ти ден е късно за имплантация. Кой ден ти е днес след трансфер? Преди колко дни прокърви и се съмняваше за имплантация? Какви ембриони върнахте - 3 или 5-дневни? Питам те, защото при едно от двете ми инсета, прокървих на 19ти ден след инсето, въпреки лекарствата. И в деня на теста, тоест 20-ти ден, си ми дойде. Просто си му е било време. Прогестеронът ми беше едва 11. При второто инсе, пак на 20ти ден - прогестерон 0.1, ЧХГ и то толкова. Дойде ми няколко дни след като спрях лекарствата. И двата пъти бях на 3х2 Утрогестан и 3х1 Дуфастон. С тази разлика, че втория път имах и Естрофем.
Моят съвет е да препикаш един тест и ако е +, газ към спешното (или клиниката, където си правила инвитрото най-добре). Ако е отрицателен, се обади да питаш какво да правиш.
Днес ми е 11 ден от трансфера  на три 3-дневни ембриони. Обадих се на доктора и той ми изписа още лекарства и каза да лежа и в понеделник  да си направя кръвен тест. Цикълът  ми трябва  да дойде на 5 април, наистина може да е цикъл, понеже си тече  червена кръв. Усетих изведнъж гърдите и корема ми омекнаха, може да е от прогестерона.

# 349
Момичета пуснах си ЧХГ то и ми излезе 25.20 mIU/ml. Днес ми е 9 ден на трансфер на 3 дневни бебчета... кажете добре ли е... ще откача Heart Eyes Heart
моето ЧХГ на 10 ден беше 60, за съжаление после почна да пада и се оказа БХ бременност, от цялото си сърце ти пожелавам при тебе да се развие бременност , винаги има надежда... но ти поне имаш замразени , ако не сега другия път ще стане аз нямах и замразени , но борбата продължава сега всичко от начало...

# 350
  • до най-прекрасния мъж
Късмет, Titanka, дано кръвта спре и в понеделник да видиш хубаво ЧХГ. Освен да си пиеш лекарствата и да лежиш, друго в момента не можеш да направиш. Не се отчайвай, 3 ембриона не са малко, има шанс.

# 351
Titanka късмет

# 352
Titanka, с теб сме. Успех и всичко да е наред!

# 353
Мерих си температурата  37 градуса. Още ми кърви, но като лежа е съвсем слабо. Благодаря Ви момичета за подкрепата!

# 354
Момичета, доста често ми се вие свят, понякога и когато съм легнала. Възможно ли е да е от Утрогестана?

# 355
Момичета, доста често ми се вие свят, понякога и когато съм легнала. Възможно ли е да е от Утрогестана?
Да, от него.

# 356
  • Велико Търново
Мерих си температурата  37 градуса. Още ми кърви, но като лежа е съвсем слабо. Благодаря Ви момичета за подкрепата!

От все сърце ти желая в понеделник всичко да е наред!!

# 357
Titanka стискам палци в понеделник всичко да е наред

# 358
И на мен най-редовно ми се случва. Утрогестана сваля кръвното. Моят лекар ме предупреди да пия повечко вода, айрян... не че има особен ефект 😁

# 359
Здравейте,за пръв път пиша тук, но честичко чета . На мен също ми се вие свят от 2 дни и съм с ниско кръвно . Днес съм на 5-ти ден след ЗЕТ. Мислех си ,че виенето на свят е  от Нош па , понеже и от него си пия стабилно .

Общи условия

Активация на акаунт