Дългото чакане след трансфер-тема 90

• 58 149
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
  • до най-прекрасния мъж
И кога правихте тест
Още не съм правила тест, на 13 ден ( 5 април) ми казаха от болницата  да направя.
А как знаеш, че е имало имплантация, като нямаш все още тест?
Стискам палци да имаш плюс резултат, но ми се струва нереално да твърдиш, че имаш имплантация, без да си направила тест.
Успех все пак.

# 331
И кога правихте тест
Още не съм правила тест, на 13 ден ( 5 април) ми казаха от болницата  да направя.
А как знаеш, че е имало имплантация, като нямаш все още тест?
Стискам палци да имаш плюс резултат, но ми се струва нереално да твърдиш, че имаш имплантация, без да си направила тест.
Успех все пак.
Прокърви ми като имплантация, усетих я като пробождане. При първата ми бременост усетих имплантацията по същия начин.

# 332
Момичета меря температура постоянно особено след трансфер. Беше паднала на 2-3ден след трансфера и после трайно се повиши на 36.8-37.0(телесна) а базалната е 37.1-37.4. От снощи 12 ден телесната пак падна на 36.4-36.5… тази сутрин на едната мишница беше 36.4 а на другата 36.7… базалната беше 37.1. На 11 ден изследвах ЧХГ и беше 256. Но сега с тази температура. Мислите ли че е проблем. ЧХГ мога да изследвам пак в понеделник. Благодаря ви момичета и пожелавам успех на всички чакащи

# 333
Здравейте момичета 🙂
6-ти ден след трансфер на един пет дневен Е съм.
Това ми е трети трансфер и естествено нетърпението ми е огромно.Днес направих глупостта да препишкам един тест и съответно беше отрицателен.Знам,че е рано за уринарен тест,но съм чела за момичета,които са имали втори бледи черти на 6-ти ден.
Знам,че шанса да покаже получило ли се е
,на този етап е нищожен,в същото време леко се сдухах.
Според вас има ли надежда?
Успех на всички чакащи 🍀

Уринарен ще ти отчете на 8-9 ден. Преди това може само кръвен. Не се паникьосвай излишно. Спокойствието е много важно.

Момичета меря температура постоянно особено след трансфер. Беше паднала на 2-3ден след трансфера и после трайно се повиши на 36.8-37.0(телесна) а базалната е 37.1-37.4. От снощи 12 ден телесната пак падна на 36.4-36.5… тази сутрин на едната мишница беше 36.4 а на другата 36.7… базалната беше 37.1. На 11 ден изследвах ЧХГ и беше 256. Но сега с тази температура. Мислите ли че е проблем. ЧХГ мога да изследвам пак в понеделник. Благодаря ви момичета и пожелавам успех на всички чакащи

Спокойно! Тя така варира температурата. Не се стресирай излишно и не я мери непрекъснато. Всичко ще е наред в понеделник. А не можеш ли днес да пуснеш, че да се успокоиш?

# 334
Благодаря Vi_to, в нашия град няма работеща лаборатория иначе щях да отида. Това чакане ме побърква. Гледам да не мисля за това, мислех даже и на док да пиша... Но явно ще си чакам до понеделник и ще се моля да е всичко наред.

# 335
Нормално е . Питах доктора си. При мен така беше няколко дни, вече спрях да меря.

# 336
Момичета пуснах си ЧХГ то и ми излезе 25.20 mIU/ml. Днес ми е 9 ден на трансфер на 3 дневни бебчета... кажете добре ли е... ще откача Heart Eyes Heart

# 337
Момичета пуснах си ЧХГ то и ми излезе 25.20 mIU/ml. Днес ми е 9 ден на трансфер на 3 дневни бебчета... кажете добре ли е... ще откача Heart Eyes Heart
Според мен е добре, но след 2 дни го виж пак.

# 338
Според мен е добре, но след 2 дни го виж пак.
О задължително ще пусна пак просто вмомента незнам дали да се зарадвам страх ме е

# 339
Благодаря Vi_to, в нашия град няма работеща лаборатория иначе щях да отида. Това чакане ме побърква. Гледам да не мисля за това, мислех даже и на док да пиша... Но явно ще си чакам до понеделник и ще се моля да е всичко наред.

Знам, че е тягостно чакането, но нямаш избор. Спокойно всичко ще е наред.

# 340
Кърви ми ярка кръв, това вече не е имплантация. Мисля,  че и да е имало бебе вече го няма.

# 341
Кърви ми ярка кръв, това вече не е имплантация. Мисля,  че и да е имало бебе вече го няма.

Съжалявам, все пак пий но шпа и лежи. Може да спре, ако не е много силно. А може и да отидеш в спешното да те погледнат.

# 342
Камелия,и аз мисля,че е добре,стискам палци да се удвои.
Титанка,съжалявам....
И днешният тест е отрицателен,чакам директно в понеделник да пусна кръвния.Ще ми е 9-ти ден след трансфер и ще стане ясно!
А толкова различно се чувствам в сравнение с предходните два трансфера,че за миг си повярвях за предстоящия успех.....

# 343
Камелия,и аз мисля,че е добре,стискам палци да се удвои.
Титанка,съжалявам....
И днешният тест е отрицателен,чакам директно в понеделник да пусна кръвния.Ще ми е 9-ти ден след трансфер и ще стане ясно!
А толкова различно се чувствам в сравнение с предходните два трансфера,че за миг си повярвях за предстоящия успех.....

Благодаря ти много мила! Дано и на теб да ти е положителен и всичко да е нормално. Пожелавам на всичките момичета само големи ЧХГта а на другите съжалявам и се надявам в най скоро време и вие да сте много щастливи с 2 чертички Heart Eyes Heart

# 344
  • София
Титанка, бий си един прогестерон депо ако имаш и отивай на спешен. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт