Дългото чакане след трансфер-тема 90

• 58 527
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Здравейте момичета. Днес ми е 12ти ден след кръстосан трансфер 3 дни и 5дн е. Някои престо имаха бледи черти, но не и последния. Реших за финал да пусна шуър чек. Привижда ли ми се или има бледа черта? Нямам надежда, днес мислех да спра лекарствата.

Успех на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 391
Здравейте момичета. Днес ми е 12ти ден след кръстосан трансфер 3 дни и 5дн е. Някои престо имаха бледи черти, но не и последния. Реших за финал да пусна шуър чек. Привижда ли ми се или има бледа черта? Нямам надежда, днес мислех да спра лекарствата.

Успех на всички! Flowers Four Leaf Clover

Няма ли как да направите кръвен тест?

# 392
  • София
Не ми се занимава. Честно. Предните пъти пусках по няколко кръвни. Само нули бяха.

# 393
melinda11 Струва ми се, че има бледа черта, аз лично не бих спряла лекарствата преди кръвен тест Simple Smile

# 394
  • Варна
Според мен не бива да спирате лекарствата преди да сте направили кръвен тест.

# 395
Ама как така Astonished то има черта, не спирай те лекарствата, пуснете кръвен.

# 396
Малко встрани ми се вижда, но може да си е крива партидата Simple Smile Вземи още някоя обикновена лентичка и не спирай нищо.

# 397
Без кръвен тест никои неможе да каже 100%, но на мен ми се струва тази сянка не на правилното място, където трябва да е втората черта.

# 398
  • София
Благодаря ви момичета! Няма лентички в моя квартал. Само престо и шуър чек. Довечера ще поръчам да ми купят още. Сложих си инжекциите, повечето и днес. Пък утре ако събера сили ще пусна и кръвен. Не знам само дали това не е дефект на теста, наистина е много встрани от контролната черта.

# 399
Мелинда, теста с първа урина ли е ?

# 400
  • София
Не, не е с първа урина. Преди малко го направих.

# 401
Не, не е с първа урина. Преди малко го направих.
Според мене, утре си направи със първа урина. Според мене има втора бледа черта, но е сякаш е на страни

# 402
Няма абсолютно никакво значение, че чертата е малко по-вляво от буквата. То и контролната не е точно на буквата.

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 14:32 от Fairytale11

# 403
Мелинда,има надежда!!! Стискам ти палци, успех!!!

# 404
Благодаря ви момичета! Няма лентички в моя квартал. Само престо и шуър чек. Довечера ще поръчам да ми купят още. Сложих си инжекциите, повечето и днес. Пък утре ако събера сили ще пусна и кръвен. Не знам само дали това не е дефект на теста, наистина е много встрани от контролната черта.
Вместо да се занимаваш с домашни и да си в неведение, по-добре още сега си направи кръвен, как така не ти се занимава? Така или иначе от болницата ще ти го искат, те няма да разчитат само на домашния тест, а и 12 ден след трансфер вече ще си покаже резултат, домашния довечера няма да даде някаква по-различна черта наличието на хормона няма да се повиши драстично до довечера.

Общи условия

Активация на акаунт