Дългото чакане след трансфер-тема 90

• 58 481
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Момичета дали е нормално да те боли корема и кръста все едно ще ти дойде всеки момент.Дали има шанс да се хване ембриончето?Направо незнам как ще издържа още 10 дни до тест

# 556
Според мен,не се притеснявай изобщо.Аз нямах абсолютно никакви болежки и усещания и теста си ми беше отрицателен.
Момичета дали е нормално да те боли корема и кръста все едно ще ти дойде всеки момент.Дали има шанс да се хване ембриончето?Направо незнам как ще издържа още 10 дни до тест

# 557
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, плахо се записвам с резултат от 160.1.
Днес ми е 12-ти ден от трансфер на 2 тридневни ембриона. От клиниката ми казаха, че няма нужда да повтарям теста, а да си запиша направо час за след седмица.
Мисля този път да я карам по-спокойно и да си чакам прегледа.

# 558
  • София/Севлиево
Ангелче тихичко честито. Имах нужда от една добра новина,благодаря че я донесе.

# 559
blue.angel
ехаа, супер, дано всичко да е наред и да има щастлив край! Simple Smile

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 11:00 от li92

# 560
Момичета, плахо се записвам с резултат от 160.1.
Днес ми е 12-ти ден от трансфер на 2 тридневни ембриона. От клиниката ми казаха, че няма нужда да повтарям теста, а да си запиша направо час за след седмица.
Мисля този път да я карам по-спокойно и да си чакам прегледа.
Честито мила и дано всичко да е нормално до финала Flowers Four Leaf Clover

# 561
  • до най-прекрасния мъж
Благодаря ви, момичета. Дай Боже всичко да е ОК до края. Аз още не мога да го осъзная, а сигурно истински ще се зарадвам, когато се гушнем живи и здрави след 9 месеца.

# 562
Честито, Блу!!! Лека бременност и до финал!!! Ще гушкаш коледни подаръци ❤️

# 563
Браво Блу. Чаках с нетърпение да се похвалиш Blush Истории като твоите ми вдъхват кураж. Продължавам да ти стискам палци за успешен и пухкав финал Hug

# 564
Благодаря ви, момичета. Дай Боже всичко да е ОК до края. Аз още не мога да го осъзная, а сигурно истински ще се зарадвам, когато се гушнем живи и здрави след 9 месеца.
браво, лека и успешна бременност. ❤️Кой опит ви е това. Ако не се лъжа декември, януари по едно и също време правихме стимулация по форума

# 565
  • до най-прекрасния мъж
Nova123, имам две неуспешни инсеминации. Това ми е първи трансфер от първото ни инвитро, който отлагахме по медицински причини почти 4 месеца. Правилно помниш, ноември-декември правихме стимулация, началото на декември ми беше пункцията.
Иначе, с проблеми се борим от 10 години почти.

# 566
Здравейте на всички, за първи път пиша във форум изобщо. Чета тази и предните теми от доста време и са полезни и окуражителни. Днес ми е 7ми днес след трансфер на два замразени ембриона. Преди това имам неуспешни 4 инсеминации, 2 инвитро и вече над 3 години опити. С неустановен проблем сме, всички изследвания са на дразнещо добри, чак искам вече да ни намерят нещо, за да знам срещу какво се борим. Духа ми е доста паднал, предполагам видимо от часа на публикацията. Бях много и надеждена за този опит, но още от 3ти ден имам предменструални болки и вчера се изпъпчих точно като преди цикъл. При мен ПМС досега е бил много точен вестител на лоши  новини... Съответно нямам тежест в гърдите или  повишена температура, но за сметка на това много откачени мисли и сополи. Пожелавам успех на всички, извинявам се за ранния час и правописа, пиша от леглото...

# 567
Nova123, имам две неуспешни инсеминации. Това ми е първи трансфер от първото ни инвитро, който отлагахме по медицински причини почти 4 месеца. Правилно помниш, ноември-декември правихме стимулация, началото на декември ми беше пункцията.
Иначе, с проблеми се борим от 10 години почти.
и аз отлижих за др месец зет заради бактерия. Дай боже на всички положителни резултати ❤️

# 568
Блу, честито и до финал! От кога го чакам този положителен тест при теб...

# 569
  • до най-прекрасния мъж
Блу, честито и до финал! От кога го чакам този положителен тест при теб...
Благодаря, Ирен, аз още не мога да повярвам и вчерашния ден ми е като в сън. Все едно не се случва на мен.

Общи условия

Активация на акаунт