Дългото чакане след трансфер-тема 90

• 58 090
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
На мен след ЗЕТ на 3-дневни от клиниката ми казаха да направя тест на 12 ден. На 10 ден уринният тест отчете бледа черта.

# 676
  • до най-прекрасния мъж
Аз правих на 12-ти ден на тридневни. Кръвният беше 160, уринарен не съм правила. Вероятно щеше да отчете на 9, 10-ти ден, за по-рано не съм убедена.

# 677
На 10 ден на три дневни уринарния ми отчете ясна втора черта.На 12 ден ЧХГ беше 200.

# 678
  • до най-прекрасния мъж
На 10 ден на три дневни уринарния ми отчете ясна втора черта.На 12 ден ЧХГ беше 200.
Ти с едничко захванало се ли си или с двечки? ЧХГ ни е близко и ми е интересно.

# 679
  • София/Севлиево
Нова и аз бих върнала 2 по 2.Я си представи ,че по някаква случайност се хванат повече или всички.Тогава ще те карат да правиш редукция,което си е гадно откъдето и да го погледнеш.Като бях бременна с тричките и ми казаха ,че трябва да я направя такъв рев му хвърлих.За жалост изгубих и трите,но иначе щеше още повече да ми тежи.

# 680
Nova321, много е рисковано да ти сложат 4 ембриона  наведнъж, понеже може да се захванат 3 или 4. А тогава ще се наложи редукция, риска е голям при нея ( може да загубиш всички ембриони). Но може да изкараш и късмет като мен, от 3 ембриона се имплантира само един и за сега се развива добре. Аз нямах друг избор, понеже 3-те ембриона бяха замразени на едно и ако се откажех от едното ембрионче, щяха да го унищожат ( бяха замразени 7 години).
Бихте посъветвала, ако имаш възможност по-добре ги замрази двете ембриончета ( може и друго бебенце да искаш за напред).
Аз от едно ( първото) ин витро замразих на едно място 2 ембриона, а на друго 3 ембриона и ето 2 бременности , и накрая живот и здраве  2 деца.

# 681
Така и не се разбра.Точно в деня на първия преглед прикървих обилно и Минев предположи,че са се били захванали двете в предвид високото ЧХГ.Аз го изследвах и на 14 ден и беше 400+,което още повече наведе на мисълта ,че са били двечки в началото.

# 682
  • до най-прекрасния мъж
При мен се видя само един сак на прегледа миналата седмица. Ще видим на следващия преглед какво ще излезе. Аз се бях настроила за две заради ЧХГ, но Ставрев каза, че е едно и е оптимално.  Предполагам имаше предвид възрастта ми.
Колкото, толкова, важното е да се родят живи и здрави.

# 683
Така и не се разбра.Точно в деня на първия преглед прикървих обилно и Минев предположи,че са се били захванали двете в предвид високото ЧХГ.Аз го изследвах и на 14 ден и беше 400+,което още повече наведе на мисълта ,че са били двечки в началото.
На 13 ден моето ЧХГ беше 450. Но според мен беше само едно, въпреки че и аз прокървих малко преди това.

# 684
Аз също си мислех, че са две при мен и се чудех това кървене дали не е било от синдрома на изчезващия близнак, ама док каза 1 ембрион.

# 685
Здравейте, много спешно ми трябва прогестан 0.50, имам отлепяне и днес ми увеличиха дозата. Моля от сърце ако някой има повече да ми пише.

# 686
Здравейте, много спешно ми трябва прогестан 0.50, имам отлепяне и днес ми увеличиха дозата. Моля от сърце ако някой има повече да ми пише.
Ако не откриеш Прогестан, питай доктора дали можеш да си купиш Хориомон? По-лесно се намира.

# 687
  • София/Севлиево
Хориомон и Прогестан съдържат различни хормони.Не знаех че са взаимо заменяеми(но знам,че и терапия с Прегнил/Хориомон може да запази бременността).

# 688
Здравейте,
Днес е 11 ден от ЗЕТ на 3 дневни и получих кръвотечение от носа. Дали е нормално? Пия аспирин протект всяка вечер.

# 689
На 7 април ми беше трансфера.Днес се видя един плоден сак.Кога според вас ще се чуе сърчице.Лекаря каза най рано 5 май.При вас кога се чу сърчице.

Общи условия

Активация на акаунт