Досега не съм виждала да не издържа прозореца си на будуване.
Не е от поспаливите.
Снощи голямо въртене беше, Бухта място не може да си намери, пак ме болят зърната. За мое щастие, баткото вчера много се измори, бяхме навън с него той кара един карт от Лидл под дъжда. Толкова се измори, че следобед спа( УРААААА), е след обед в 17:00 ама спа. Вечерта още го държеше умората и студа и малко преди 23:00 се предаде 
Аз също мисля, че една добре поднесена храна отваря апетита, защото първо се "храним" с очите. Но от друга идва тънкия момент, в който детето може да приеме това като игра и ако храната не е по определен начин...... Баткото не обичаше да му правя "картинки" в храната. Но пък му бяха подарили много готин комплект за хранене с коли и му е голям кеф да се храни в него.
Вярно е , че се справям с всичко до сега, не е нещо, което да е непоправимо; здрави сме, заедно сме, децата са добре...но това ми коства страшно много усилия и понякога просто не издържам. Аз съм като поредица от 10 тома със закони на Мърфи.......
), години се боря с това да отделям малко време за себе си, трудно успявам и не винаги. Аз и на работа съм такава, не само за семейството. Всичко, което си написала го осъзнавам, но това е една от най-големите борби , които още не съм спечелила....още по-лошо е, че дори да има кой да помага и да има желание да помага много трудно се пречупвам и позволявам. 100 причини ще измисля , за да направя нещо.....За това все съм зарината и със списъци какво да се направи, което може да почака, кое не....
За пръв път "говори" бебешки...