АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 9

• 20 138
  • 706
  •   1
Отговори
# 195
  • Denmark
Ох, не съм сама Sweat Smile може би е защото аз си го гледам постоянно, но просто си мисля, че никой няма да го гледа, както аз си го познавам и се грижа за него Sweat Smile да, ужасна съм. Ама баща му е доста невнимателен и понякога се притеснявам дори на него да го оставям без да изнеса реч на вратата... Аз засега не планувам да имам други деца, а пък дълго мечтаех това да ми се случи (баща му се забави с появата си😁 да, аз си мечтаех за бебето преди да познавам баща му 😁) и сега ми е простено поне като е малък да съм по-така Sweat Smile Иначе имам намерение да възпитам мъж, не мамино момченце, бляк. Sweat Smile
Ей, как ще се смея след 20 години на писанията си.. Имам късмета той да обича да е при други хора и да е комуникативен, но търси мен или баща си след някакво време, няма как.

Днес взех проходилка от безизходица. Оставих го за 3 секунди, буквално се обърнах на 2 метра от него с гръб, обръщам се, а той се надигнал на крака, хванал се за дивана и ми се хили доволно. На следващата секунда тупна по дупе и така се чу, сякаш ще пропадне при съседа Sweat Smile е, не рева, защото аз се правих на маймуна ама... Страх ме е много, той не седи на едно място.
Та, сложих го в проходилката в магазина да я пробва и всички лелки ахнаха по него, така чаровно им се усмихваше и се закачаше Relaxed

# 196
Нямам нищо против да оставя децата на някого. Но няма на кого. Особено малкото има нужда от повече контакти с други хора но не се получава. Толкова е залепен за ме , че дори с баща си като стои и реве. Това е ужасно!!! Голямото ми дете беше пълна противоположност. Sad

# 197
Пиикоклов, и при мен е така. Искам да го оставя на някой за малко но няма на кого и е залепен за мен като гербова марка. Много рядко го оставям на майка ми за час, но в последно време дори да ми се наложи да излеза за 15-20 Мин го вземам с мен. Майка ми е уморена и има нужда от почивка. Жената ми помага с каквото може и оня ден в гледам какви сенки има под очите и не смея да я товаря излишно.

# 198
Aз не мога да се оплача тъй като временно живеем с майката, сестрата и бабата на МП и винаги мога да оставя малката за д отдъхна или да изляза, ами много си ми е добре😀 ако не кърмех щях  сигурно и да я оставям на нашите с приспиване на майка ми й имам 100%доверие както и на майката на МП уникална жена е и пу пу случих наистина на много добра свекърва, с кеф оставям всеки ден малката на нея катл се прибере от работа много й се радва малката и много обича да си играят, винаги се сще съобразавала с всички все гледа да помогне жената въпреки че и тя е изморена, никога не се е опитвала да се меси или да се налага,винаги ме е питала ако става въпрос нещо за малката и сшед като родих в началото много ми помагаше гледаше все да имам нещо за хапване и пиене. Та така, скоро ще излизаме на квартира обаче и не знам как ще е докато свикна, тъй като съм свикнала да живея с повече хора и все да има някой с нас като останем с малката сами сигурно освен че ще ми е трудно докато вляза в ритъм ами и ще ми е скучно 😀 ама често ще ходим и в моите родители и при родителите на МП де 😀. Според мен детето трябва да свиква и с други хора освен с родителите си че сдга може да не искате да ги оставяте ама като пораснат още малко ще се чудите на кой да го оставите  за малко. 😀

# 199
Моята майка беше с мен почти всеки ден, докато гледах голямото дете. Тогава беше пей сърце положението. Винаги беше с мен и ако имам нужда си ми помага, разхождаме се, Абе свободия. Сега обаче тя се грижи за баща ми, който е в инсулт и аз съм или сама с двамата или с единия . Вечер мъжът ми е с тях или с големия, когато малкото легне. Изключително много усилия и нерви най-вепе ми коства да нагодя режимите на двамата , така че да смогвам с всичко. Но в факт, ще когато голямото е у дома имам една идея повече време, защото той занимава малкото и не е лепнато за мен постоянно. Вечер като му се доспи на бебко обаче става страшно, докато не си легне. Все трябва да го гушкам и успокоявам и се катери по мен, дърпа ми косата. Не признава ни брат, ни баща Wink

# 200
Оооо това с катренето и скубането ми е познато Joy. Два косъма да имам да ми стърчат и веднага ще хи хване. Аз му казвам, че ме боли а той ми се смее. В леглото пък колко юмрука съм изяла не е истина. Понякога когато не му обръщам внимание и ме перва с ръката си по лицето!

# 201
Моето като хване косата и я гледа като хипнотизиран Wink

# 202
  • София
Първите 3-4 месеца бях ужасно ревнива спрямо детето и полудява като я вземеше някой. Всичко исках сама да правя, вярвах че само аз мога да се грижа правилно за детето и се дразнех на всичко и всички. Да ама животът реши да ми покаже явно, че не съм права. От 3 месеца насам майка ми много го закъса със здравето, на легло е и е много трудно подвижна. И сега всеки ден се налага да ходя за няколко часа да занесла храна, да по изчистя и да разходя кучето. Съответно детето го оставям или на ММ или на свекърва ми и вече се примирих с това, че тя не прави някои неща както ми се иска или си ги прави, както тя си знае. Просто нямам избор в момента, прекалено съм уморена и на ръба психически, за да протестирам.

Вкъщи ходя само с вързана коса, иначе ще остана без нея Grinning

# 203
С второто този ентусиазъм рязко намалява Wink

# 204
  • София
С второто този ентусиазъм рязко намалява Wink
хахаха предполагам Grinning Казах на ММ, че нямам нищо против да износя и родя още едно дете, обаче определено ще искам жена, която да помага. Той заяви, че е съгласен, стига да е някоя филипинка или тайландка Joy

# 205
Аз с нетърпение чакам моята баба да дойде, за да удари едно рамо. Grinning Първите пъти, в които идваше, ми помагаше със странични неща, но този път ще и оставя бебето.

# 206
Аз съм направо психопатка по отношение на детето и на това, че смятам, че никой друг не познава нуждите й както аз. Нито на ясла, нито на градина ми се иска да я пускам. 😅 Ако може и на училище да не ходи...
Сега обаче и на мен ми тежи доста. Баба ми идваше преди къде да изглади, да приспи малката, да си поиграе с нея, но си замина за чужбина и няма намерения да се връща близките години. Свекърва ми е пълно дърво, ама грам няма подход, усет, нищо. Само баща ми се оправя с дунда, но идва да я погледа веднъж на 2 седмици и то само при изричното условие, че аз или МП сме вкъщи, сам с нея не иска да остава.

Оф тази нощ голямо будуване, голям рев... Сега съм като парцал, а цял ден сме по лекари. Дано поне в колата спи, че да дремна и аз с нея.

# 207
Аз знам, че ако оставя децата на мъжът ми, той ще ги гледа по същия начин, като мен. Само дето загори онзи ден зеленчуците за пюрето на бебко Wink но иначе като хранене, спане , режим, всичко ще е топ. Майка също може да ги гледа , ни тя е по- притеснителна спрямо малкото. Все едно не е отгледала тя голямото и то не толкова отдавна. Оставям ги аз, само някой да ги иска Wink

# 208
Страх ме е да оставя Буба на баща ми- той е на години, а и няма и голямо желание да я гледа.
Като проходи е по- склонен да се занимава с нея.
Дори и супер много да е палувала и да се е вихрила, ако я гледат за повече от 2 ч., на мен ми става супер мъчно и си искам зверчето обратно.
Не се спря вчера, чукна си 2 пъти главата в дивана ( той е мек, но си поплака мъничко).
Обърна барбарона и той я захлупи- беше на пода. Вече й в барбарона не мога да я оставя без надзор.
Искам бебефон с камера.
Ако някой иска да я гледа и да понася лудориите й, изобщо няма да го върна. А дори не ходи още, жална ми майка тогава.

# 209
  • Пловдив
Няма проблем да я оставя на мъжа ми , както и на най-близките ни хора. Да, аз си я гледам по един начин, те по друг и това ми харесва. Важното е само режима да се спазва, всичко друго-  като игри и занимания- всеки да измисля и да се справя.

Майката най - добре познава детето си, така е, но съм далеч от мисълта, че другите няма да се справят. Поне по тази линия изобщо не се напрягам.

Общи условия

Активация на акаунт